Xavi Hernandez
- chonggy
- Capitá del Barça
XAVI-Sávi KRKIC-Krkity Krkic 100 százalék,Xavi csak 80...Ilúvatar írta:Sabi?! na ez arcul ütött engemfaithnomore írta:ez am így jó is lenne csak úgy tudom a spanyolok nem ejtik ki a V betűt hanem helyette B-t mondanak..... ezért innen okulva talán a Sabi lenne a legjobbNálam marad a Xavi és kész
Viszont ezt a Krkic -et hogy ejtik ki?kirikic?
![]()

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Jajjj hát mi a "bibi" a képen???:D
Naughty Naughty Xaviiiiii

Bocsika ha volt...
Naughty Naughty Xaviiiiii

Bocsika ha volt...

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
- Deus
- Boixos Nois
Sabi?! na ez arcul ütött engemfaithnomore írta:ez am így jó is lenne csak úgy tudom a spanyolok nem ejtik ki a V betűt hanem helyette B-t mondanak..... ezért innen okulva talán a Sabi lenne a legjobb

Viszont ezt a Krkic -et hogy ejtik ki?

Kösz Barca99. 

- Bogci
- Jugador del Barça
Köszi srácok , meg vagyok elégedve a válaszokkal
....bár lehet sosem tudjuk meg hogyan kell ejteni a nevét.....micsoda tragédia....xD .......Bár lehet egy spanyol vagy katalán közvetítés közben kiderülne!!!!!

áááááj de irigyellek hogy spanyolul tanulhatszElBartimaeus írta: Megkérdeztem spanyol tanáromat még régebben

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- faithnomore
- Entrenador del Barça
ez am így jó is lenne csak úgy tudom a spanyolok nem ejtik ki a V betűt hanem helyette B-t mondanak..... ezért innen okulva talán a Sabi lenne a legjobbdanikaa10 írta:Hát igen ebbe van valami, de azért én Sávinak fogom hívni továbbra is.ElBartimaeus írta:Megkérdeztem spanyol tanáromat még régebben, hogy az X-et hogy ejtik és azt mondta, hogy van, hogy Cs-nek, van, hogy S-nek. Xavi nevében az A-n nincs hacento (hangsúlyjel), ezért a Sávit nem tartom valószínűnek, mert túlságosan kiemelné az első szótagot. (Avagy csak én vagyok hülye és azért nem rakják ki, mert amúgy is oda esne.) Ezért én a Savit tartom valószínűnek, de ez abszolút nem 100% főleg, ha figyelembe vesszük a katalán vonatkozásokat, aminek végképp nem tudom a kiejtési szabályait.
Remélem segítettem.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Hát igen ebbe van valami, de azért én Sávinak fogom hívni továbbra is.ElBartimaeus írta:Megkérdeztem spanyol tanáromat még régebben, hogy az X-et hogy ejtik és azt mondta, hogy van, hogy Cs-nek, van, hogy S-nek. Xavi nevében az A-n nincs hacento (hangsúlyjel), ezért a Sávit nem tartom valószínűnek, mert túlságosan kiemelné az első szótagot. (Avagy csak én vagyok hülye és azért nem rakják ki, mert amúgy is oda esne.) Ezért én a Savit tartom valószínűnek, de ez abszolút nem 100% főleg, ha figyelembe vesszük a katalán vonatkozásokat, aminek végképp nem tudom a kiejtési szabályait.
Remélem segítettem.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Megkérdeztem spanyol tanáromat még régebben, hogy az X-et hogy ejtik és azt mondta, hogy van, hogy Cs-nek, van, hogy S-nek. Xavi nevében az A-n nincs hacento (hangsúlyjel), ezért a Sávit nem tartom valószínűnek, mert túlságosan kiemelné az első szótagot. (Avagy csak én vagyok hülye és azért nem rakják ki, mert amúgy is oda esne.
) Ezért én a Savit tartom valószínűnek, de ez abszolút nem 100% főleg, ha figyelembe vesszük a katalán vonatkozásokat, aminek végképp nem tudom a kiejtési szabályait.
Remélem segítettem. 

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Szerintem Sávi.Bogci írta:Na most akkor (biztosra veszem ezt már kérdezték itt de akkor én még nem voltam itt és keresgélni meg nem tudok oldalak közt-de ez nem ide tartozik)
Hogyan is kell kiejteni a mi aranylábú közzéppályás klasszisunk nevét ???![]()
Annyi féle képen hallottam már a kommentátoroktól ...Xavi ? ,Xávi? , Xabi ? , Xábi ? , Sábi ?, Szábi ? , Csabi ? , Csábi?![]()
Valaki biztos tudja és meg is írja nekem ha van olyan kedves

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Bogci
- Jugador del Barça
Na most akkor (biztosra veszem ezt már kérdezték itt de akkor én még nem voltam itt és keresgélni meg nem tudok oldalak közt-de ez nem ide tartozik)
Hogyan is kell kiejteni a mi aranylábú közzéppályás klasszisunk nevét ???
Annyi féle képen hallottam már a kommentátoroktól ...Xavi ? ,Xávi? , Xabi ? , Xábi ? , Sábi ?, Szábi ? , Csabi ? , Csábi?
Hogyan is kell kiejteni a mi aranylábú közzéppályás klasszisunk nevét ???

Annyi féle képen hallottam már a kommentátoroktól ...Xavi ? ,Xávi? , Xabi ? , Xábi ? , Sábi ?, Szábi ? , Csabi ? , Csábi?

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
Itt a 9. képen.ziipp írta:Xavinak amúgy van felesége, barátnője vagy valami?
Xavinak amúgy van felesége, barátnője vagy valami?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Xavit illetően csak pozitívumot tudok mondani. Voltak a mérkőzés közben kisebb negatív észrevételeim, de a tegnap pályára lépett csapatból bőven kiemelkedett, egyébként is szívemen viselem minden szempontból.
Felettébb érdeklődve várom, hogy miként tud belelendülni az idénybe. Ettől még lesz sokkal jobb, kérdés, hogy egy csapatnak, akinek ennyire meghatározó láncszeme, mozgatórugója, motorja Xavi, miként fog kihatni az esetleges formaesés, esetleg fáradtság. Hajlamos fejben elfáradni, kérdés, hogy egy ilyen hosszú menetelést hogyan fog viselni, s meddig tudja a számára átlagos, számunka világklasszis teljesítményt sorozatban nyújtani pihenő nélkül. Sem Fabregas, sem Mascherano, nincs minőségi cseréje, vagy inkább aztm odnom, s úgy jobban kifejezem a gondolataim, hogy nincs olyan játékos, aki kissé is le tudná a válláról venni a terhet, s ha kell megfelelően helyettesítené.
Egy Segri - Touré - Xavi középpályát visszavontabb Inisetával a bal oldalon már szezon elején jó lenne kipróbálni, szerintem fantasztikus lenne az összkép.
Felettébb érdeklődve várom, hogy miként tud belelendülni az idénybe. Ettől még lesz sokkal jobb, kérdés, hogy egy csapatnak, akinek ennyire meghatározó láncszeme, mozgatórugója, motorja Xavi, miként fog kihatni az esetleges formaesés, esetleg fáradtság. Hajlamos fejben elfáradni, kérdés, hogy egy ilyen hosszú menetelést hogyan fog viselni, s meddig tudja a számára átlagos, számunka világklasszis teljesítményt sorozatban nyújtani pihenő nélkül. Sem Fabregas, sem Mascherano, nincs minőségi cseréje, vagy inkább aztm odnom, s úgy jobban kifejezem a gondolataim, hogy nincs olyan játékos, aki kissé is le tudná a válláról venni a terhet, s ha kell megfelelően helyettesítené.
Egy Segri - Touré - Xavi középpályát visszavontabb Inisetával a bal oldalon már szezon elején jó lenne kipróbálni, szerintem fantasztikus lenne az összkép.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ez nem fair.Xaviról szinte egy szó sem esett, de ezt magának köszönheti annyira megszoktuk tőle a szép kreativ játékot, h már felse tűnik.
Viccet félre téve, Xavi ma ismét hozta magát.Uralta a középpályát és gólt is szerzett.
Köszönjük tanár úr!!!

Viccet félre téve, Xavi ma ismét hozta magát.Uralta a középpályát és gólt is szerzett.
Köszönjük tanár úr!!!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ez a videó volt itt Eurobarcán is, nem?
Egy ilyen Xavit bemutató cikksorozat keretében, ha jól emlékszem
Egy ilyen Xavit bemutató cikksorozat keretében, ha jól emlékszem

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Director del Fútbol
Azért a fater még kissé pocakosan is ért a zsugáhozmadmushroom írta:Megint csak a szimpátiát növelte bennem

Ő meg...
Nem kicsit

Hatalmas playa és ember!!!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
http://www.youtube.com/watch?v=W3bs_TAz ... re=related
A tanár úr
Köszönjük a finom passzokat, a pontos inditásokat, köszönjük, h a BARCELONA játékosa

A tanár úr

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Megint csak a szimpátiát növelte bennem

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- faithnomore
- Entrenador del Barça
6 évet focizik és behozza a korábbi rekordereket
az biztos hogy alapember lesz amíg nem vonul vissza

- Chino
- Llegenda del Barça
Semmi gond ezzel a nyilatkozatával. Korrekten nyilakozott, nem mondott semmi olyat amivel lesüllyedt volna akár a sajtó, akár beképzelt játékosok szintjére. Ő a csapat egységéről és tulajdonságairól beszélt egyáltalán nem elítélendő hangnemben. Letett már annyit az asztalra mind a Barcában mind a spanyol válogatottban, hogy érdemben hozzá tudjon ehhez szólni.Fecooo írta:ha így van, akkor se ítélem el, mert semmi olyat nem mondott, amivel más ne lett volna eddig tisztában... még mindig jobb, mintha azt mondaná, h "én vagyok a világ 1. , 2., 3., 4. legjobbja"gekkodan írta:Sport.es is hozza, ráadásul idézve van tőle, szóval nyugodtan elhihetitek, hogy Ő mondta
Forca Barca!!!!