Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
szajko
Director del Fútbol

2008.05.13. 17:56:39

Zsolti írta:
szajko írta:Mourinho hol volt a Porto előtt nevét se halottam és Bl-t nyertek...és még hozzá kisebb,gyengébb csapattal most ez Pep is megteheti erősebb kerettel ha megfelelően fegyelmezi a játékosokat...
Mourinho azért volt előtte a Benfica meg a Leiria eddzője is,ráadásul volt a Barca másodeddzője is...úgyhogy azért bőven volt rutinja...
akkor,bocs :lol: ,de akkor is van a Bl győzelemre esélye Pep-nek...ha rendet rak az öltözőn belül :)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.13. 17:46:15

szajko írta:Mourinho hol volt a Porto előtt nevét se halottam és Bl-t nyertek...és még hozzá kisebb,gyengébb csapattal most ez Pep is megteheti erősebb kerettel ha megfelelően fegyelmezi a játékosokat...
Mourinho azért volt előtte a Benfica meg a Leiria eddzője is,ráadásul volt a Barca másodeddzője is...úgyhogy azért bőven volt rutinja...
szajko
Director del Fútbol

2008.05.13. 17:39:56

Mourinho hol volt a Porto előtt nevét se halottam és Bl-t nyertek...és még hozzá kisebb,gyengébb csapattal most ez Pep is megteheti erősebb kerettel ha megfelelően fegyelmezi a játékosokat...
socio66

2008.05.13. 17:33:14

Varga Tamás írta:Na, ha itt rendet tesz, akkor megemelem a nem létező kalapom. De, van olyan sejtésem, hogy erre még képtelen és felkészületlen.
DE, igyekezzen, s ha sikerül, boldog leszek!
azért annyira nem rossz a helyzet,hiszen jövőre már nem lesznek itt az úgymond "bűnösök".Tehát nem kell már sz..rakodnia R10-zel,vagy Deco-val.
DaveN
Jugador del Barça

2008.05.13. 17:31:18

pep emberileg sztem a legjobb választás volt csak abban nem vok biztos h szakmailag is... de azért remélem a legjobbakat
DaveN
Jugador del Barça

2008.05.13. 17:30:00

hajrá pep! nagyon remélem h sikerül neki a lehetetlen h ebből a szarból kiszedje a barcát és újra vmi olyansmit lássunk mint a "régi" szép időkben... hatalmas változtatásokra lsz itt szükség, és sajnos olyanok a hibások akiket eddig imádtam...(pl ronnie, deco stb)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.13. 17:15:59

Na, ha itt rendet tesz, akkor megemelem a nem létező kalapom. De, van olyan sejtésem, hogy erre még képtelen és felkészületlen.
DE, igyekezzen, s ha sikerül, boldog leszek!
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.13. 15:56:28

gekkodan írta:Lesz nagy rendrakás. Sok sikert hozzá! Ezt a 2 jómadarat első körben kell elzavarni innen jó messzire. Sok sikert Pep!
Ezt a kettot s a tobbit amirol nem tudunk. Azert Eto-nak is vannak erdekes megmozdulasai/nyilatkozatai.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.13. 15:39:33

Lesz nagy rendrakás. Sok sikert hozzá! Ezt a 2 jómadarat első körben kell elzavarni innen jó messzire. Sok sikert Pep!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.05.13. 15:15:05

Hát,Pep!Sok sikert,mert ezt a keretet helyre kell rázni,ez pedig nem lesz könnyű!Ha ez sikerül neki,akkor nincs az a helyzet,amiből ő a jövőben majd vesztesen jöhet ki!
.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.13. 15:03:10

gekkodan írta:Még egyszer nem nyilatkozott a kinevezése óta
Lehet azért nem nyilatkozott, mert még nincs kinevezve + tart a bajnokság is egy másik edző keze alatt. Durva lenne ha elkezdene dobálódzni a nevekkel.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.05.13. 14:28:09

Meglátjuk. NEm tudom, hogy milyen edző. De nem is ez a lényeg, hanem pedagógusi képessége sztem. Határozott, fegyelmezett és keménykezűnek kell lennie.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.12. 23:15:21

Honnan tudja bárki is, hogy hány játékost akar Guardiola elküldeni? Még egyszer nem nyilatkozott a kinevezése óta és könnyen lehet, hogy a hivatalos csapatátvétel előtt nem is fog. Innentől kezdve kár okoskodni.

Azt a véleményemet meg tartom, hogy ide ő kevés lesz. Ne legyen igazam.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.05.12. 22:25:27

Ezt nem hiszem el! Mindenki csak rinyázik, hogy ez sz.ar meg az sz.ar, olyanok vagytok, mint Malacka a Micimackóból (mert ő csak pofázik, miközben egy olyan barátja van, mint Micimackó). Kételkedtek, és előre megvonjátok a bizalmat Guardiolától. Mert nincs tapasztalata, nincs neve edzőként. Ja hát az nem nagy tudomány, hogy leigazolunk egy neves embert. Mindig is utáltam az olyan csapatokat, ahol csak vásárolt játékos volt. Ha nevekre játszanánk, mint a Real Madrid, Chelsea, akkor nem lenne Xavink, Iniestánk, Krikic-ünk, Puyolunk. Edzőkérdésben is fel kell ismerni a tehetségeket. Lehet, hogy mellé nyúlunk, de legalább nem ájultunk el puszta adatoktól (már aki, ugye). Bezzeg, ha bejönne, mindenki verné a mellét, hogy mi kiálltunk egy volt játékosunk mellet, és lám a bizalom, nem úgy jártunk, mint a Real Capelloval. Már csak azért, amit eddig csinált Pep, érdemes volt leigazolni. Egyértelművé tette, hogy nem szabadidős klub lesz ez, hanem futball. És olyan embereket bolygatott meg, akik hosszú-hosszú ideje alibizhettek Rijkaard védelme alatt. Jobban szereti a klubot, mint a játékos-barátait, ebben biztos vagyok. Attól még, hogy azt mondod, hogy a Barcát szereted (akárhány éve is), még nem leszel Barca drukker. A kérdés: Miért?
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 09:32:36

Egy biztos.Guardiola nem csak 8 játékost akar eladni.
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.12. 02:52:10

sztem nem csak edzőcsere kellett volna hanem az egész szakmai stábot is elküldeni a [auto_cenzúra]. meg a feketelistás játékosokat!
kicsics
Jugador del Barça

2008.05.12. 02:13:46

Legalabb GUardiola nem jaccatja Valdest elso szamu kapuskent!
Az elso lepest mar meg is tette a sikerek fele!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.12. 01:10:39

A mérkőzést talán nem kommentálnám....megtettétek már helyettem..sajnos ma is bebizonyosodott,hogy Guardiola nagyon kevés lesz jövőre....hiába akarja kicserélni az egész csapatot!Nagyon el vagyok keseredve,de én úgy gondolom (ha Frankie nem is),ami ma történt azt egytöl egyig megérdemelte minden játékos aki ma a Barcelona mezét viselte..ennyi.
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.05.12. 00:45:27

Vezető természetű ember, csk-ként hallgattak rá a társak.
Ez így van.Volt szerencsém látni játszani, igaz hogy akkor még kisebb voltam, de így visszaemlékezve is igazi vezéregyéniség volt, akiről látszott hogy a többiek felett áll, úgymond az apukájuk volt a pályán:))) Igazi CSK:)

Nagyon jó edző lesz, én bízok a képességeiben. Anno Rijkaardban is bíztam amikor kinevezték, mert nagyon szeretem a viszonylag kezdő, de motivált trénereket.Szerintem a taktikai dolgokra egy év gyakorlás a B csapatnál ha nem is volt elég de az alapokat megadta, bár a dolognak ettől a részétől még mindig tartok egy kicsit.Kell mellé egy tökösebb másodedző aki ehhez talán jobban ért.A többi pedig úgyis a fejekben fog eldőlni, mennyire tudja irányítani a játékosokat, motiválni, tüzelni őket és növelni az önbizalmukat :)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.12. 00:43:18

barca99 írta:3., Ca. 8 ember elküldése drasztikus, és nem jön be? A sikerszezonunk előtt, mintha pont ez történt volna... :roll:
És igazoltunk is legalább ennyi embert. És ami a legfontosabb: Nem sztárokat, hanem kiéhezett játékosokat, akik vágytak a sikerre. :roll:
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.12. 00:14:54

1., Rijkaardnak is bszott nagy tapasztalata volt, amikor szöv.kap. lett. Ennek ellenére nem szerepelt le. És még szépen is játszottak a hollandok.

2., Miért haverkodna a játékosokkal? Vezető természetű ember, csk-ként hallgattak rá a társak. Most miért ne hallgatnának?

3., Ca. 8 ember elküldése drasztikus, és nem jön be? A sikerszezonunk előtt, mintha pont ez történt volna... :roll:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.12. 00:05:24

Háát.. attól félek, hogy hasonló évünk lesz. Elején úgyis megérezzük majd az új edző hatását, aztán attól függ majd mennyire válik be Pepe. Nomeg az új játékosoktól nagyon sok függ majd, bár ma kikaptunk de megmerem kockáztatni hogy kicsit összeszokott ez a gárda év végére. ( Visszatérve egy fél mondattal az igazolásokra, mert azért figyelembe kell venni hogy van itt egy Messi nevű játékos és ha R10 a pályán van és még Eto'o-t is ide veszem akkor azért szerintem náluk jobban senki se tud úgy játszani, passzolni stb.. úgyis tudjátok miről beszélek. Legjobb támadó 3mas a világon, és sajnos ebben az évben jó ha talán 3 meccsen együtt voltak... ez is mutatja részben a gyenge teljesítményt jegyzem meg. Szóval ha R10 menne, amit nagyon sajnálnék és kb egész nyárt végigbőgném, de hasonló kvalitású játékost kéne igazolni, mert Messi és Eto'o se tudja sajnos egyedül megváltani a világot, idén láttuk. ) Passzokban érezni kicsit. Ennek a csapatnak önbizalom kéne és rengeteg szurkolás, nem tudom mennyi önbizalmat tud majd önteni Guardiola ebbe a katalán gépezetbe, de félek hogy nehéz évünk lesz... aztán meglátjuk.
Talán kicsit keményebb kezű edző kéne ide még mindig az az álláspontom, nem egy jó haver kéne aki előbb pacsizik össze a játékosával mint üvölt rá hogy dolgozzon. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz így jövőre, mit hoz majd számunkra a jövő... az a jövő amitől sokat várunk nagyon, és lehet hogy keveset kapunk majd... senki se tudja megmondani...
Én nagyon tisztelem Rijkaardot, nagyon sajnálom hogy így alakult a sorsa, de Guradiolánál szerintem jobb edző, aztán hazudtoljon meg engem Pepe majd. Gomezinho is ahogy írta nehogy a forrófejű katalán fej majd itt sok rossz döntést hoz, még tapasztalatlan és kitudja néha ha elborul a feje mikre lesz képes, nomeg ha öreg játékosok fogják alkotni a vezetőséget, akkor meg még több érdekes szituációt és döntést fogunk látni van egy érzésem...
Furcsa, hogy sokszor egy meccs, egy elődöntő vagy esetleg egy egész szezon, már a fejekben eldől, vagy az irodákban... és mindenki ül tehetetlenül, pedig ott a kormány a kezükben, hogy korrigáljanak.

Egyben reménykedek, hogy ilyen alávaló közönséget, és ilyen gyenge esztendőt utoljára láttunk, remélem jövőre visszatérünk az élvonalba.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.12. 00:04:55

Varga Tamás írta:Itt most egyszerre kell építkezni és tüzet oltani.
Igen,ami még egy Mourinho szintű eddzőnek is feladná a leckét,nemhogy egy zöldfülűnek...de nem akarom leírni Guardiolát,mert nagy kedvencem volt..de nem ilyen szemmel kell nézni..a Barca vezetőeddzői pozíciójára a dolgok jelenlegi állása szerint tök alkalmatlan...majd tizenx év múlva esetleg meg lehetne próbálni,ha már letett valamit az asztalra,de nem most.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.12. 00:04:25

Igenis félteni kell Guardiolát mert oylat még nem hallottam sőt nem is láttam volna hogy maximum 8-10 embernél többet cserélnének! Ez sem egészséges ha óriásiak a változások! Megfontolt lépésekben kellett volna nekivágni agusztusnak! De az első lépésünk már egyből szinte akadály! Egy 37 éves rutintalan(edző)... Sajnos ezek a bajok már az elején :(
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.12. 00:00:55

Zsolti írta:nem lesz it sok türelem..sztem elég kiindulni ebből a mai estébeől..ha jövőre sem nyerünk semmit,vagy neadjisten már ősszel bénák lesznek,akkor szerintem az egész keretet,eddzőstül,elnököstül zavarják el Barcelonából...
Igen, jó esély mutatkozik erre. Ezért kellett volna egy tapasztaltabb edzőt a padra ültetni. Itt most egyszerre kell építkezni és tüzet oltani.
Kép
Válasz küldése