Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor,bocsZsolti írta:Mourinho azért volt előtte a Benfica meg a Leiria eddzője is,ráadásul volt a Barca másodeddzője is...úgyhogy azért bőven volt rutinja...szajko írta:Mourinho hol volt a Porto előtt nevét se halottam és Bl-t nyertek...és még hozzá kisebb,gyengébb csapattal most ez Pep is megteheti erősebb kerettel ha megfelelően fegyelmezi a játékosokat...
Mourinho azért volt előtte a Benfica meg a Leiria eddzője is,ráadásul volt a Barca másodeddzője is...úgyhogy azért bőven volt rutinja...szajko írta:Mourinho hol volt a Porto előtt nevét se halottam és Bl-t nyertek...és még hozzá kisebb,gyengébb csapattal most ez Pep is megteheti erősebb kerettel ha megfelelően fegyelmezi a játékosokat...
azért annyira nem rossz a helyzet,hiszen jövőre már nem lesznek itt az úgymond "bűnösök".Tehát nem kell már sz..rakodnia R10-zel,vagy Deco-val.Varga Tamás írta:Na, ha itt rendet tesz, akkor megemelem a nem létező kalapom. De, van olyan sejtésem, hogy erre még képtelen és felkészületlen.
DE, igyekezzen, s ha sikerül, boldog leszek!
Ezt a kettot s a tobbit amirol nem tudunk. Azert Eto-nak is vannak erdekes megmozdulasai/nyilatkozatai.gekkodan írta:Lesz nagy rendrakás. Sok sikert hozzá! Ezt a 2 jómadarat első körben kell elzavarni innen jó messzire. Sok sikert Pep!
Lehet azért nem nyilatkozott, mert még nincs kinevezve + tart a bajnokság is egy másik edző keze alatt. Durva lenne ha elkezdene dobálódzni a nevekkel.gekkodan írta:Még egyszer nem nyilatkozott a kinevezése óta
Ez így van.Volt szerencsém látni játszani, igaz hogy akkor még kisebb voltam, de így visszaemlékezve is igazi vezéregyéniség volt, akiről látszott hogy a többiek felett áll, úgymond az apukájuk volt a pályán:))) Igazi CSK:)Vezető természetű ember, csk-ként hallgattak rá a társak.
És igazoltunk is legalább ennyi embert. És ami a legfontosabb: Nem sztárokat, hanem kiéhezett játékosokat, akik vágytak a sikerre.barca99 írta:3., Ca. 8 ember elküldése drasztikus, és nem jön be? A sikerszezonunk előtt, mintha pont ez történt volna...
Igen,ami még egy Mourinho szintű eddzőnek is feladná a leckét,nemhogy egy zöldfülűnek...de nem akarom leírni Guardiolát,mert nagy kedvencem volt..de nem ilyen szemmel kell nézni..a Barca vezetőeddzői pozíciójára a dolgok jelenlegi állása szerint tök alkalmatlan...majd tizenx év múlva esetleg meg lehetne próbálni,ha már letett valamit az asztalra,de nem most.Varga Tamás írta:Itt most egyszerre kell építkezni és tüzet oltani.
Igen, jó esély mutatkozik erre. Ezért kellett volna egy tapasztaltabb edzőt a padra ültetni. Itt most egyszerre kell építkezni és tüzet oltani.Zsolti írta:nem lesz it sok türelem..sztem elég kiindulni ebből a mai estébeől..ha jövőre sem nyerünk semmit,vagy neadjisten már ősszel bénák lesznek,akkor szerintem az egész keretet,eddzőstül,elnököstül zavarják el Barcelonából...