Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont azon gondolkoztam amikor reggel láttam a híreket, hogy Messi több mint valószínű, hogy nem lesz 100%-os:Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz nagy változás és nem is érzem indokoltnak. Van egy játékunk, azt kell megoldani, hogy az minél jobban működjön. Annyi, hogy simán eltudom képzelni, hogy Busquets-Mascherano-Rakitic középpálya és elől pedig Iniesta van. Felállásban nem hiszem, hogy lesz változás marad a 4-3-3. Ez amúgy is játék a számokkal, mert támadásban sokszor 4-2-4 míg védekezésben 3-4-3 is előfordul a feladatkörök a lényeg, egy megerősített középpálya logikus lenne. Vagy ezt a Mascherano-Busquets (láttuk, hogy ez nagyon jól tud működni) előre Iniesta felállást tudom elképzelni vagy pedig a klasszikus forgatókönyvet Munir/Sandro és 60-ik percben csere.
Általánosságban gondoltam. A rotálás miatt főleg amúgy, Real ellen Matyi és Xavi, PSG elleni meccsek, aztán Valencia ellen a semmiből dupla pivot.. Akkor azért "kreatívabb" volt, mint tavasszal - hál istennek leszokott róla aztán.csababarca írta:Mármint tőlem vagy úgy általában?:D
Illetve miért, mi volt tavaly ősszel,azon kívül hogy hülyére rotálta magát,és egy meccsen (PSG) mert változtatni..?
Mármint tőlem vagy úgy általában?:Dpalesz77 írta:Tavaly ősszel nem hittem volna, hogy ezt a mondatot valaha is olvasni fogom itt a fórumon..csababarca írta:De nem tdom mennyire járható út ez, kockázatos, LE konzervatívabb ennél szvsz.![]()
Tavaly ősszel nem hittem volna, hogy ezt a mondatot valaha is olvasni fogom itt a fórumon..csababarca írta:De nem tdom mennyire járható út ez, kockázatos, LE konzervatívabb ennél szvsz.
Hetek óta lehetne így, de Lucho ezt valamiért nagyon nem akarja. Én se értem, de pont ezért se hiszem, hogy eltérünk a jó öreg 4-3-3-tól.S.Agüero írta:Mondjuk én 5-3-2-t nyomatnék, Messi helyett Vermaelen/Mathieu.
Még jó, hogy nem a kukát vette neki.MessiNeymarSuarez írta: Hát még Messi képaláírása alatta....
"Thanks to my friend Luis Suarez for the gift, these pyjamas!!! Although I still don't get is why it's Grumpy...:DD"
![]()
Hát még Messi képaláírása alatta....Zolee23 írta:
Ezzel a képpel én az idei évre kiégtem.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... e=56941197" target="_blank
Még a rehabilitációját végzi, tegnap pedig otthonról nézte a Bate elleni meccsünket.csabimo írta:Valami hir a csávóról?
Avagyanús.Zolee23 írta:Ezzel a képpel én az idei évre kiégtem.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... e=56941197
Kicsi rendet rakhatott volna, mielőtt csak úgy nekiáll pózolni.Zolee23 írta:Ezzel a képpel én az idei évre kiégtem.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... e=56941197
Alapból, amikor történt ez az eset 2007-2009 között, akkor valószinű sokkal kevesebbet keresett Messi, mivel 19 éves volt és mégcsak akkor kezdett rendesen feltörni.BarcafanTomee írta:Nekem ez az ügy eléggé hihetetlen kategória. Még pedig az összeg miatt, amiről szó van. 4,1 millió Messi szintjén ez semmi. Ennyit szerintem havonta zsebre tesz reklámokból meg különböző bevételekből.
Nem is értem, hogy miért csal adót, ha tényleg bűnös. De érdekes, hogy Neymart meg Mascheranót is hasonlóval vádolják.