Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem csak a sérülés miatt "lötyögött". Valószínűleg LE úgy küldte fel, h fogja meg a meccset, és ne vigye túlzásba a támadásokat, inkább tartsuk meg a labdát. Mint amikor Xavit cserélte be az előző szezonban ilyen szitukban. De az a vicc, h sétálgatva is megetetett pár reálost.ZBarca írta:Sajnos látszott rajta az a 6 hét kihagyás, nem is tudta hozni a topformáját. De nem gond, szerencsére nélküle is sikerült hozni a meccset. Remélem hamarosan újra formába lendül, és a klub VB-n illetve jövőre már az igazi Messi láthatjuk.
ZBarca írta:Én is csak a második félidőben dobnám be egy 30 percre. Leo egészsége fontosabb ennél a meccsnél, egyébként is hosszú még a szezon, januárig csak annyi kell, hogy ne maradjunk le. Az ATMA ellen is nagyon jól toltuk a hiányában, miért ne lehetne most is így? Ráadásul a fáradt védők ellen még inkább tudna varázsolni és azért egy 6 hetes pihenő után pont egy Real elleni meccsen visszatérni nagyon komoly. Egyszóval én a Real ellen egyféle Jolly Jokerként számítanék rá, szerintem így érnénk vele a legtöbbet.
Vamos Leo!
Egyetértek, nem ugyanaz a szint a két ember, pedig elismerem Roncit.Kash írta:Egyáltalán mi szükség van ilyen bizonygatós listákra?
Aki ért a focihoz és/vagy nem Real szurkoló, az tudja, hogy Ronaldo kanyarban sincs Messihez képest.
A lista 70%-ka nem is a futbalpályán történtekre fókuszál, hanem a magánéletre, meg az adományozásokra, meg valami mentorokat is említ...Az adatok téves informálásáról nem is beszélve, ezek azzal sincsenek tisztában, ki az a Lionel Messi.
Most sikerült végig olvasnom. Hát, szuper!zola8787 írta:http://www.mensworld.hu/egeszseg-sport/ ... b-messinel
Végre megtudtam, hogy miért jobb CR
Nem viszályt jöttem szítani, csak a cikk megér egy egyszeri olvasást, jobb lesz a napotok ettől
Az ötös a kedvencem: " Ezzel szemben Messi a Barcelonában játszott Európában és csak egy csapattal tudott feljutni a csúcsra." Igazából logikusat ír, valahogy mégis vicces
Biztos vagyok benne, én még a kezdőt is megkockáztatom. Ha már ott tart edzésben, ahol írják, akkor - nagyjából - egy hetet végig tud edzeni teljes intenzitással a többekkel.csababarca írta:Amúgy mostmár sanszos hogy pályára kerül, kérdés kezdőként,vagy csereként beszállva.visca el barca írta:sztem meg az lenne az optimális ha kezdene és verne gyorsan 3at
LE-t azért nem úgy ismerem,hogy bedobja akkor is kezdőbe,ha nem érzi 100asnak.
vagy egyet,aztán lepörgetnénk nyugisan az órát, hosszú még a szezon.visca el barca írta:sztem meg az lenne az optimális ha kezdene és verne gyorsan 3at
Természetesen örülnék, ha Messi tudna játszani, de csak abban az esetben, ha tényleg teljesen felépül. Egy félig sérült Leora nincs szüksége a csapatnak. Remélem, Lucho megint karakán lesz, és nem enged az esetleges nyomásnak. Ha valóban felépül, én amellett vagyok, h ugorjon be 15-20 percre, aztán pörgesse fel a dolgokat. Ha olyan beast mode-ban tolja abban a 20 percben, mint amit láttunk az Atleti ellen, akkor már megérte.palesz77 írta:
Hogy ne csak erről írjak, Messi biztos játszani fog Clásicon, szerintem kezdő is lesz. Szokásos sikersztori lesz ez felépülés terén ahogy nézem, de ha nem is, 30 percet legalább tuti kap.
Hogy mi?Ronaldo szerezte meg a leggyorsabban az 150.; 200.; 300. gólt a liga történetében
Ok már az első pont is komolytalanRonaldo fizikumát kiválóan kamatoztatja szabadrúgásoknál...