Véletlenül sem bántásból, de nálad mi lenne a következetes építkezés? Sikerült összehozni egy nemzetközi viszonylatban is top belső védelmet, ami évek óta a leggyengébb csapatrészünk volt.Peter írta: ↑2023.06.23. 11:35:39Olvasgatom, hogy nem csak nálam nem tiszta a látás.
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy lövésünk sincs arról, hogy Xavinak szakmai vonalon illetve a klubnak úgy általában milyen a jövőképe.
Szurkolói szemmel nézve voltak pozitív változások, de olyanok is voltak, ami ellentmond ezeknek a pozitív változásoknak.
Ebből számomra olyan eredő következik, ami ezek miatt nem kiszámítható és olyasmi következtetést vált ki belőlem, hogy a klubnál sem feltétlen tudatos az irány.
Olyan valahogy majd lesz, éljük túl.
Szóval a kézzel fogható "tudatosság" nekem annyiban sajnos kimerül, hogy a cél a tűzoltás és valami eredmény felmutatása. Hogy hogyan, kivel, mivel, milyen eszközökkel, az teljesen mindegy.
Erre viszont mindent lehet mondani, csak a valóban tudatos és következetes építkezést nem.
A lehetőségekhez viszonyítva igyekszünk hiányposztokra igazolni. Egy Kimmich akit szeretnénk nyilván tökéletes lenne, de nem a Bartomeu-érában vagyunk. Sok fiatal van a csapatban akik folyamatosan fejlődhetnek és nem olyanok, akiknek max. 1-2 évük van hátra.
A kp-ra jött egy elit, rutinos játékos, Lewy mellé/mögé egy fiatal, tehetséges csatár. Jó ütemben sikerül cserélni a csapatot, mivel ez nem kezdődött el idejében, folyamatosan.
Próbálunk megszabadulni a sallangtól úgy hogy a lehető legjobban jöhessünk ki belőle.
Nem tudom mi lenne a következetes építkezés.