Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na meg ugye több Barca játékossal nagyon jó barátok. Egyszer a BL magazinban Messi nyilatkozta, h nagyon sajnálja, h elment Cesc, hibának tartja az elengedését.CFirpo3 írta:Cesc nyilatkozta, hogy egyszer jó lenne visszatérni a Camp Nou-ba.Lehet, hogy még összejön egyszer ez a Xavi-Cesc duó...
Azért ennyire nem kell átesni a ló túlsó oldalára. Ok, elfogultak vagyunk Xavival szemben, de azért maradjunk annyiban, hogy közel azonos képességű játékosok. Xavi már közelebb van a 30-hoz, és Fabregas csak 21 éves múlt.Danka00792 írta:Nevetséges,5 db Fabregas nem ér 1 db Xavi-t.
Ezzel maximálisan egyetértek!LG írta:Én azért szivesen látnám egyszer Fabregast, de nem Xavi helyett, hanem Xavi mellé. Pár év múlva lehetne egy: Xavi-Busquest-Fabregas, Messi-Bojan-Iniesta sajátneveléső támadó, és kp-sorunk. Én azért megnézném ezt a csapatot
respect. teljesen egyetértek! ha jönni akar, ne hosszabbítson szerződést, hanem várja ki, amíg lejár a régi és jöjjön ingyen. sajátnevelésért nem lehet 30 milliókat fizetni... Xavit eladni meg hülyeség, sztem csak pletyka az egész! Cesc+120m nem ér 1 Xavit...FCBarca88 írta:Tényleg érdekes ez a Xavi - Fabregas csereötlet, és szerencsére nem is lett belőle semmi(ha egyáltalán volt téma). Őszintén szólva engem sose nyert meg Fabregas játéka, lehet hogy fiatal meg minden de valahogy nem tudom őt már elképzelni a Barcaban. Főleg ha milliókért hoznák vissza(egy saját nevelést), vagy elcserélnék az egyik Barca ikonra. Hibának tartanám. Annak idején lecsapott rá Wenger, és nagyon se Fabregas se az ügyenöke nem ellenkezhetett szerintem. Ráadásul tavaly(?) hosszabítottak vele megint szerződést. Ha akar jöjjön ingyen, de ne így...
Xavi hatalmas formában van, és már az eb előtt is abban volt, sok szép év áll még előtte. Nehéz megfelelő szavakat találni a teljesítményére.
komoly hiba lett volna eladni. Fabregas negyed ilyen jól nem tolná szvsz. + Xavi a Barca egyik meghatározó alakja, nélküle nem lenne ugyanaz a csapat...Danka00792 írta:Nevetséges,5 db Fabregas nem ér 1 db Xavi-t.
Bocsi, ezt nem vágom!?!!!!kovinho írta:Ezt inkább a humor topicba, ha lehet.gergo9 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=935534
Ha vmi-be biztos vagyok akkor az az hogy Xavi önszántából nem fogja elhagyni ezt a klubot. Ezt a cikket is inkább érdekességnek szánom mint komoly hírnek...
Egy világ dőlne bennem össze ha mégis![]()
......
Ezt inkább a humor topicba, ha lehet.gergo9 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=935534
Ha vmi-be biztos vagyok akkor az az hogy Xavi önszántából nem fogja elhagyni ezt a klubot. Ezt a cikket is inkább érdekességnek szánom mint komoly hírnek...
Egy világ dőlne bennem össze ha mégis![]()
......
Úgyúgy, és utána megpróbálta ugyanezt mégegyszer, csak azthiszem lesen volt.Ilúvatar írta:csodálkozom, hogy még senki nem írt ide semmit tegnapi meccs óta...![]()
barca 3. góljánál mekkora csapatjátékos volt ám!!!lazán lepasszolt eto'o -nak, s ő lőtte be
Pedig simán lőhetett volna ő is, de azért biztos ami biztos: eto'o -nak üres volt a területe, így lepasszolta neki
![]()
Xavi egy klasszis és kész.