LG írta:Én azért szivesen látnám egyszer Fabregast, de nem Xavi helyett, hanem Xavi mellé. Pár év múlva lehetne egy: Xavi-Busquest-Fabregas, Messi-Bojan-Iniesta sajátneveléső támadó, és kp-sorunk. Én azért megnézném ezt a csapatot

Ezzel maximálisan egyetértek!

Egy nagy álmom válna ezzel valóra!

Én sem Xavi helyett, hanem mellette tudnám elképzelni Cesc-et, micsoda középpálya és támadósor lehetne ez mondjuk 2 év múlva! Attyaavilág!!!!
Én amúgy nem nagyon hiszek ennek az 'ONA Fm'-nek, az lehet, hogy érdeklődtünk és ajánlatot is tettünk a Hleb-Cesc duóért, de nem hiszem, hogy Xavi eladása egy percig is felmerült! De ahogy a cikkben is van, ez még május vége-június eleje környékén lehetett, ha igaz egyáltalán belőle valami, mivel a cikkben már az állt, hogy az EB után már meg sem fordult a fejükben, de én szerintem addig sem.
Tényleg jó lenne, ha Cesc egyszer visszatérne és majd egyszer már az új Camp Nouba Messivel együtt hoznák be a BL illetve a Bajnoki serleget! Óhhh...csak egyszer éljem meg ezt a képet... Ott majd azt mondom: Köszönöm, nekem ennyi elég volt, akár le is lőhettek!
Félretéve a viccet, tényleg örülnék neki, jelenleg Ő az akit a legszívesebben látnék a Barçában, de ugyanígy szeretném ha Xavi is majd egyszer innen vonulna vissza!!!
Na lehet, hogy egy "kicsit" elragadtattam magam, de hát na...
Peace.