Szerintem meg, ha rosszul rúgja a 11-eseket, akkor rúgja más. Ebben sem legyen különb, miért privilégiuma ez és miért vágjuk magunk alatt ezzel a fát? Ezen meccsen is megbosszulhatta volna magát, és akkor elluxuskodjuk a Real botlását, amire szerintem akkora szükség lesz később, mint egy falat kenyérre, mert én nem látom olyan rossznak a Madridot, mint sokan. Sőt esélyesebbnek látom őket a bajnokságra. Nekünk is hozott a konyhára, hogy Cé lőtt minden szabadot, nekünk nem kéne a hülyeséget viszonozni.
Normandia írta:Jelwaz,
Nem lehet mindenki terézanyu. Igazad van sokmindenben, de nem hiszem, hogy erről Leo tehet. A foci ma már egy pénzgyár az itt röpködő milliókat nyilván a szurkerek fizetik meg, mert ki más. Ezen a szinten már "kötelező" adományozni, alapìtványokat létrehozni, kórházakat támogatni stb. Ezek az úgymond jótékonykodások a pr részei. Tényleg nem kell erről ódákat zengeni. Megteszik, mert megtehetik. Közülünk biztosan kevesen keresnek 20 millát, de miköze ennek az egészhez? A világon mindenütt megfizetik a csúcskategóriát, legyen az szakács, mérnök, pék vagy focista. azok fizetését is mi fogjuk megfizetni.
A Quatari VB -ről meg nemondjon semmit, nem ez a dolga. Arra ott vannak a szövetségek.
Az, hogy köztünk ki keres 20 millát, csak arra utal, hogy bármely ember szükségleteit maximálisan kielégíti, mivel sokan itt is teljes életet élünk (amennyire ez levonható innen). Nem vitatom el ezt a pénzt tőle, ez egy ilyen üzlet, ez inkább globális probléma (bár elég furcsa belegondolni, hogy a futballal kapcsolatos diskurzusokban, milyen kontextusban milyen összegekről beszélünk, mi hétköznapi emberek). Csak arról, hogy Messi, de általában futballisták emberi nagyságát emlegetni egy nagyon fals kép. És akkor lehetne az emberi nagyságáról áradozni, ha pl. a Qataros példát megtenné, akkor is, ha ez szövetség dolga lenne.