A kételkedőnek.
SZERK:
Adtak ki róla valamilyen dvd-t? Nekem erről az emberről kell a gyűjteményembe valamilyen dvd

Hát én anno, mikor sokat alibizett, nagyon megharagudtam rá, aztán ahogy a távozásánál elment, az sem tetszett, aztán, h a Milanba ment az sem...Akkor hirtelen felindulásból mondtam is rá csúnya dolgokat. De igy utólag azt kell mondanom: valóban örök kedvenc marad! Mert egy korszakalkotó zseni, a klub egyik legmeghatározóbb játékosa, aki sajnos később rossz útra tért, de volt 3 csódálatos éve, ami alatt annyi örömöt adott nekünk és a futballt szerető embereket, mint más egy pályafutás alatt sem tud. Nem tudom azt sem, h hány játékosunkat tapsolt meg a Bernabeu közönsége...sztem nem sokat, de könnyen meglehet, h ő volt az egyetlen. Ott volt a Chelsea-nek lőtt gólja idegenben 2005-ben. Olyat sem láttam senkitől. Olyat tudott, amit előtte senki, és eddig még utána sem. Az ő csillagának leáldozásával tűnt el a Joga Bonito is az európai topfociból.Sanama írta:Nem értem a hozzáállást! Kedvencetek volt?
Nekem még most is az egyik kedvencem,és csinálhat bármit,nekem mindig az is marad,mert felejthetetlen élményekkel gazdagított!
Ez nézőpont kérdése. Nekem még mindig szimpatikus, és egy zseni, de nem a mostani énje miatt. Hanem azt kedvelem, aki itt a Barcában a kellő hozzáállással hengerelt.Sanama írta:Nem értem a hozzáállást! Kedvencetek volt?
Nekem még most is az egyik kedvencem,és csinálhat bármit,nekem mindig az is marad,mert felejthetetlen élményekkel gazdagított!
Ezzel azért vitatkoznék egy kicsit. Mindig is a "nagy R betűsök" közé fog tartozni. Meg merem kockáztatni, hogy egy laikus inkább ismeri Ronnie-t mint mondjuk Leot. Igaz ez a reklámoknak is nagyban köszönhető, de aki csak pár meccsen is látta játszani anno, az nem könnyen fogja elfelejteni...Tocy írta: Én is akartam véleményt írni, de mindent leírtál helyettemSzóval szóról-szóra egyetértek
![]()
Tényleg nagy kár, hogy Ronnieban kb 3 jó év voltÍgy lényegében nem marad nyoma a futball történelemkönyvében....
Én is akartam véleményt írni, de mindent leírtál helyettemBarcaman14 írta:Braziliában lesz neki a legjobb ez teljesen egyértelmű! Örökké sajnálni fogom hogy így visszaesett. Minidg is a kedvencem lesz. Ilyen könnyedén én még nem láttam embert játszani. Imádtam nézni a megoldásait, és utána csak egy laza mosoly.
És ahogy lentebb is írták Messi jóval hatékonyabb és biztosan nagyobb játékosként fogják emlegetni a futballtörténelemben, de ahogy Ronaldinho játszotta ezt a játékot...
Így van, Roni mércéje nem feltétlenül a hatékonyság kell legyen, hanem az, hogy hogyan is játszotta ezt a játékot. Megkockáztatom, úgy mint soha senki. Gyakorlatilag minden megmozdulásban ott volt az a kis plusz, ami a világ legjobbjává tette, azzá aki a legjobban végezte a dolgát. Óriási passzai voltak, amit mások csak lestek, óriási trükkjei voltak... nem ezek a cr, és messi féle "huzogatások" , hogy lendületből oldják meg, ronni álló helyzetben is képes volt átverni 3-4 védőt. Emellett, lélegzet elállító gólokat is lőtt. A régi Deco - Ronaldinho - Eto'o fogat miatt szerettem meg ezt a csapatot, és számomra az a csapat marad az első helyen örökké.Barcaman14 írta: És ahogy lentebb is írták Messi jóval hatékonyabb és biztosan nagyobb játékosként fogják emlegetni a futballtörténelemben, de ahogy Ronaldinho játszotta ezt a játékot...
Azt nem értem, h egyáltalán egy 6 hónap múlva lejárú szerződésű embert, miért akar valaki leigazolni?Várnak fél évet és ingyen vihetik, amikor már csak a fizetésben kell versenybe szállni a többi csapattal.menczel írta:8 millió? Annyiért vegyük vissza. Már akkor is megéri ha Leo emiatt még boldogabb lesz. Veszünk neki egy aranylabdás játszótársat
Január 10ikén ígyis úgyis kapni fog egyet Xavi személyébenmenczel írta:8 millió? Annyiért vegyük vissza. Már akkor is megéri ha Leo emiatt még boldogabb lesz. Veszünk neki egy aranylabdás játszótársat
Csak egyszerűbb ha nem kell a taktikát változtatni és kitalálni, hogy mi legyen az új (lásd tavaly Ibra vs. idén Villa)Barcaforever írta: Az öreg Johan már rég meg mondta, pótolhatatlan játékos nincs, csak rossz taktika.Lásd MU évek óta az elitbe vannak.
Senki se gondolta volna h így visszaesik. Sztem így is jól jártunk, hiszen az a pénz amit a Milan kicsengetett érte max a neve miatt volt. Mi nagyjából annyiért adtuk el, mint amennyiért vettük.Barcaforever írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... t-2058071/
Komolyan csak azt sajnálom, h amikor az orosz venni akarta nem adtuk el vagy 80 millióért.Ott van példának MU nem a kiesés ellen harcolnak Ronaldo nélkül, mi is meglettünk volna nélküle.
Volt választása, ő ezt választotta....
sjd írta:Utólag könnyű okosnak lenni, te se adtad volna el Dani Alvest 40-ért, amikor bejelentkezett érte a Shopping City, aztán most meg lehet h ingyen megy előbb-utóbbBarcaforever írta: Komolyan csak azt sajnálom, h amikor az orosz venni akarta nem adtuk el vagy 80 millióért.Ott van példának MU nem a kiesés ellen harcolnak Ronaldo nélkül, mi is meglettünk volna nélküle.
Vagy nem adnád el Bojant most 30-ért bárkinek, de aztán lehet h mégis ez lett volna a jó döntés
Barcaforever írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... t-2058071/
Komolyan csak azt sajnálom, h amikor az orosz venni akarta nem adtuk el vagy 80 millióért.Ott van példának MU nem a kiesés ellen harcolnak Ronaldo nélkül, mi is meglettünk volna nélküle.
Volt választása, ő ezt választotta....
Teljesen egyetértek. Messi és Ronaldo lehet, h sokkal hatékonyabb, de Ronaldinho olyan dolgokra (volt) képes, amikre ők sosem lesznek. Olyan mególdásai voltak, amelyek után csak néztem és vigyorogtam, hatalmas kedvenc.LG írta: És én úgy gondolom, h hiányzik egy ilyen ember a mai labdarúgás elitjéből.
Utólag könnyű okosnak lenni, te se adtad volna el Dani Alvest 40-ért, amikor bejelentkezett érte a Shopping City, aztán most meg lehet h ingyen megy előbb-utóbbBarcaforever írta: Komolyan csak azt sajnálom, h amikor az orosz venni akarta nem adtuk el vagy 80 millióért.Ott van példának MU nem a kiesés ellen harcolnak Ronaldo nélkül, mi is meglettünk volna nélküle.
Igen, csak kár, h ezt a mágiát nem évezhettünk sokáig a legmagasabb szinten. De azon is elgondolkodtam, h lehet, h a futball változott meg annyira, h ezeknek a játékosoknak lejárt az idejük? Nézzük csak meg Messit, v. C. Ronaldot, egészen más tipusú játékosok. Mindkettőnél oriási szerepe van a gyorsaságnak. De igazából egyiktől sem látunk igazán látványos cseleket(Ronaldotól régebben lehetett, de már nem), vagy olyan parádés gólokat, mint pl. ez a szabadrúgás, vagy pl. amit az angoloknak lőtt a VB-n, vagy amit a Chelsea-nek lőtt. Szóval egyik sem az az igazi mágus. És én úgy gondolom, h hiányzik egy ilyen ember a mai labdarúgás elitjéből.MessiFan írta:Rondaldinho legyen öreg, lassú, kövér vagy részeg. Akkor is megforgat bárkit, bárhol, bármikor.
Ha hazamegy akkor is ő marad Ronaldinho. Ez a név örökre fent marad de nem azért mert reklámokba szerepelt és mert szép a mosolyahanem mert technikában ő a legjobb és még sok mindent lehet mondani rá.
Bárcsak ne tunyult volna el és Messivel sz@rrá [auto_cenzúra] volna mindenkit egész európában.