Barcaforever! Ronaldinho fénykorában igenis pótolhatatlan volt! Amikor neki nem ment, a csapatnak sem ment. Ne legyünk már ennyire könnyen felejtők, és hálátlanok. Amikor hozzánk jött, nagyon mélyen volt a csapat, olyan mélyen, amilyen mélyen még sosem volt, mióta én az eszemet tudom. És neki óriási szerepe volt, h a mélyből a csúcsra repült a csapat. És nemcsak az eredményekben, hanem pénzügyileg is. Rengeteg szurkolót, és ezzel rengeteg pénzt is hozott a csapatnak, + a reklámokkal ugye. Nézzük csak meg utcákon, hány Barca mezes szurkolót láttál R10 érkezése előtt, és után? Mert előtte én nagyon kevesét, fehér mezest viszont annál inkább....
Ha ő anno nem húz ki minket a kakiból, lehet, h a mostani sikereinket sem érhettük volna meg.
Sanama írta:Nem értem a hozzáállást! Kedvencetek volt?
Nekem még most is az egyik kedvencem,és csinálhat bármit,nekem mindig az is marad,mert felejthetetlen élményekkel gazdagított!
Hát én anno, mikor sokat alibizett, nagyon megharagudtam rá, aztán ahogy a távozásánál elment, az sem tetszett, aztán, h a Milanba ment az sem...Akkor hirtelen felindulásból mondtam is rá csúnya dolgokat. De igy utólag azt kell mondanom: valóban örök kedvenc marad! Mert egy korszakalkotó zseni, a klub egyik legmeghatározóbb játékosa, aki sajnos később rossz útra tért, de volt 3 csódálatos éve, ami alatt annyi örömöt adott nekünk és a futballt szerető embereket, mint más egy pályafutás alatt sem tud. Nem tudom azt sem, h hány játékosunkat tapsolt meg a Bernabeu közönsége...sztem nem sokat, de könnyen meglehet, h ő volt az egyetlen. Ott volt a Chelsea-nek lőtt gólja idegenben 2005-ben. Olyat sem láttam senkitől. Olyat tudott, amit előtte senki, és eddig még utána sem. Az ő csillagának leáldozásával tűnt el a Joga Bonito is az európai topfociból.