2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne haragudj LG, de ebben most nincsen igazad. Pique azt mondta, amit érez és nem azt, amit a semmitmondó nyilatkozatokból szoktunk hallani. Van egy markáns véleménye, amit nem rejt véka alá. Tiszteli a játékosokat, elismeri őket, de azokkal akik irányítják a klubbot nem tud azonosúlni azzal a filozófiával. Mi ebben a rossz, azon kívűl, hogy ez neked nem tetszik? Azt is mondta, hogy a részünkre is tévednek a bírók, mondjuk egy Leganes ellenében, de a Madriddal szemben már szerinte nem ez a helyzet.LG írta:Nálam az őszinteséghez az objektivitás is hozzátartozik. Hiszen ha csak a másik oldalt kritizáljuk, a sajátunk problémáit elhallgatjuk, ha csak az ellenfelet segítő, minket sújtó bírói ítéleteket hangoztatjuk (konspirációs elméleteket gyártva, folyamatosan utalgatva rá, hogy szándékosan tolják az ellent - igen, így értettem), a minket segítőkről, őket sútjókról pedig bölcsen hallgatunk, az bizony komoly csúsztatás, tehát őszinteségnek semmikép sem tekinthető.Tromort77 írta:
Én örülök, hogy valaki mer beszélni. Elfelejtitek, hogy hús vér emberekről van szó. Nem robotokról beszélünk. Tisztelni kellene inkább az őszinteséget.
A szomorú az, hogy itt a nagy többség ez nem akarja beláni. Pique azt mondja, amit az elfogult, elvetemült szurkolók hallani akarnak, tehát akár populistának is tekinthetjük. Ezt próbálja meglovagolni, ezzel szerez népszerűséget. Mert a valódi őszinteségre, objektivitásra nincs igény, pl. ahogy látom, itt is erre van igény, és ez vissza is köszön a fórumozásban egyoldalú érvelés formájában. Ezzel nem rád céloztam, de vannak, akik rendre ugyanakkora csúsztatásokat írnak Barca vs. Real témában, mint ahogy Pique nyilatkozik.
Nálam az őszinteséghez az objektivitás is hozzátartozik. Hiszen ha csak a másik oldalt kritizáljuk, a sajátunk problémáit elhallgatjuk, ha csak az ellenfelet segítő, minket sújtó bírói ítéleteket hangoztatjuk (konspirációs elméleteket gyártva, folyamatosan utalgatva rá, hogy szándékosan tolják az ellent - igen, így értettem), a minket segítőkről, őket sútjókról pedig bölcsen hallgatunk, az bizony komoly csúsztatás, tehát őszinteségnek semmikép sem tekinthető.Tromort77 írta:
Én örülök, hogy valaki mer beszélni. Elfelejtitek, hogy hús vér emberekről van szó. Nem robotokról beszélünk. Tisztelni kellene inkább az őszinteséget.
Hétközi forduló lesz, a Real szerdán játszik, a Celta csütörtökön. Mi is szerdán játszunk amúgy, 19:30-kor, a Sevilla ellen. Ezt csak azért mondom, nehogy lemaradj róla.francisco franco. írta:Ööö mondjuk nem értem pl. a most következő héten, hét közbe mi is van a két csapatnak (ápr. 5-6.)?
Ööö mondjuk nem értem pl. a most következő héten, hét közbe mi is van a két csapatnak (ápr. 5-6.)?palesz77 írta:Emlékeim szerint egy korábbi időpontot a Celta nem fogadott el, amúgy meg nem volt máskor szabad a hétköznapja mindkét csapatnak. EL, BL és Kupameccsek miatt.francisco franco. írta:+1: Azt mondja már meg létszi valaki, meg miért kell egy bajnokit meccset 3 hónapra rá lejátszani? Ja és ez nem konspirációs elméletre rákérdezés csak nem értem....
Szerinted objektív,mert a te álláspontodat igazoljamarkionni írta:De madridi oldalon miert nem latok, olyat hogy a Barcelona ertekeit vesezgeti egy jatekostol kezdve az elnokseggel egyetertve mindenki? Ugyanugy lehetne beszelni a Neymar ugyrol is peldaul, de nem teszik mert semmi kozuk hozza. Ahogy Piquenek sem Madridhoz. Az meg felettebb erdekes, hogy azota vannak ezek a hangzatos nyilatkozatok tole amiota megerosodott a Real es nem egyoldaluan vitezkedik a Barcelona. Persze erre van egy pszichologia magyarazat..
LG meg nem semmi, hogy milyen objektivan es sportszeruen latja a dolgokat.
francisco franco. írta:2. "konspirációs elméleteket gyártanak"
A Barcelona elkövetett(?) egy szabályszegést, amiért megbünhődőtt, nem értem a real madrid miért nem hasonló büntetésben részesült ugyanazért a tettért? Illetve mond meg pl. ebbe mi számodra a "konspriációs elmélet", ja hogy most te nem erről beszélsz, aha értem....a
Szerintem itt erre a bírózásra gondolt LG, és ebbe teljesen igaza is van. Piqué minden meccs után az elsők között bírózik amikor ellenünk tévednek, amikor a javunkra, akkor viszont egy hangot nem ad magáról.. Ezt én se szeretem benne, de ahogy látom kevesen vannak itt ezzel így.LG írta:konspirációs elméleteket gyártanak. A következetesség meg a korrektség viszont hiányzik, hiszen pl. a szezonban is jó néhány meccs volt, ahol a mi szekerünket tolták meg, erről persze hallgat Pique is, a többiek is.
Emlékeim szerint egy korábbi időpontot a Celta nem fogadott el, amúgy meg nem volt máskor szabad a hétköznapja mindkét csapatnak. EL, BL és Kupameccsek miatt.francisco franco. írta:+1: Azt mondja már meg létszi valaki, meg miért kell egy bajnokit meccset 3 hónapra rá lejátszani? Ja és ez nem konspirációs elméletre rákérdezés csak nem értem....
Elgondolkodtató, de ezek szerint csak számomra, hogy ezt egy "év forumozója" írja. Persze csak vicceltem, mert ezért nem osztanak Nobel díjat és gondolom pénzhutalom sem járLG írta:Azért az valahol a klub szégyene, hogy nem szólnak rá, hogy fejezze már be a fröcsögést. Lassan 20 éve szurkolok a csapatnak, de ilyen antipatikus még sosem volt számomra a hozzáállásuk. Állandó reklamálás, beszólogatás megy a pályán, és pályán kívül is. Mutogatnak, kiszólnak a közönségnek, provokálják az ellenfeleket, állandóan a riválisokkal foglalkoznak, konspirációs elméleteket gyártanak. A következetesség meg a korrektség viszont hiányzik, hiszen pl. a szezonban is jó néhány meccs volt, ahol a mi szekerünket tolták meg, erről persze hallgat Pique is, a többiek is.
Azt biztos, ha ma kezdeném nézni a labdarúgást, ennek a csapatnak nem tudnék szurkolni. Nyilván ennyi év után már le tud nyelni dolgokat az ember, mint egy hosszú házasságban. De szeretnék már korrektebb, szerényebb hozzáállást a klub részéről látni, Piquere meg szóljanak már rá, hogy ne beszéljen hülyeségeket! Azt meg soha, SOHA nem szeretném, hogy ez a fickó legyen az elnökünk.
Már miért? Mert lesgóllal értek el hosszabbítást a BL döntőben?Messias2 írta:Tegnap megint nagyot ment a srác.
Madrid azt fontolgatja, hogy jogilag fellép ellene.
Annyira vicces az ilyen, mintha nekem be kellene fizetnem öt forintot két részletben. Biztos éhezni fog a családja.BarcafanTomee írta:Piqué has been fined €3000 for his comments on referees in La Liga. [Cadena COPE]
Abszolut egyetertek, szegyen ez a hozzaallasPique mondta nem írta:The whistling of Andre Gomes is intolerable. Those who come to whistle should stay at home.
Azért így is továbbjutottunk.MQuCsabi írta:Elhősködte sajnos
Már ne haragudj Nero, de a Csaba azt kérdezte, hogy szövegkörnyezetedben szereplő vesztes és a gyárimelós nem egy másból következik.Nero. írta:Aki a szamitogep mogul megprobalja gazdagnak kiadni magat kozben meg egesz eleteben a gyartosor mellett robotol az szamomra igazi vesztese az eletnek.MQuCsabi írta:Ugye a vesztest es a gyari melost nem egymasbol kovetkezo tenyezokkent irod?
Aki a szamitogep mogul megprobalja gazdagnak kiadni magat kozben meg egesz eleteben a gyartosor mellett robotol az szamomra igazi vesztese az eletnek.MQuCsabi írta:Ugye a vesztest es a gyari melost nem egymasbol kovetkezo tenyezokkent irod?
Jajaja aki objektiv az real fan.kapitány írta:Nero. írta:Na mar csinálja a tüzet a twitteren...
Helyette is ég az arcom
Ha real fan vagy akkor megértem, hogy ég az arcod.