LG írta:Azért az valahol a klub szégyene, hogy nem szólnak rá, hogy fejezze már be a fröcsögést. Lassan 20 éve szurkolok a csapatnak, de ilyen antipatikus még sosem volt számomra a hozzáállásuk. Állandó reklamálás, beszólogatás megy a pályán, és pályán kívül is. Mutogatnak, kiszólnak a közönségnek, provokálják az ellenfeleket, állandóan a riválisokkal foglalkoznak, konspirációs elméleteket gyártanak. A következetesség meg a korrektség viszont hiányzik, hiszen pl. a szezonban is jó néhány meccs volt, ahol a mi szekerünket tolták meg, erről persze hallgat Pique is, a többiek is.
Azt biztos, ha ma kezdeném nézni a labdarúgást, ennek a csapatnak nem tudnék szurkolni. Nyilván ennyi év után már le tud nyelni dolgokat az ember, mint egy hosszú házasságban. De szeretnék már korrektebb, szerényebb hozzáállást a klub részéről látni, Piquere meg szóljanak már rá, hogy ne beszéljen hülyeségeket! Azt meg soha, SOHA nem szeretném, hogy ez a fickó legyen az elnökünk.

Elgondolkodtató, de ezek szerint csak számomra, hogy ezt egy "év forumozója" írja. Persze csak vicceltem, mert ezért nem osztanak Nobel díjat és gondolom pénzhutalom sem jár

1. "Azért az valahol a klub szégyene, hogy nem szólnak rá"
Sztem inkább az elnökség szégyene, hogy nem lépnek fel ők, és inkább 1 játékosnak kell ezeket kimondani...
2. "konspirációs elméleteket gyártanak"
A Barcelona elkövetett(?) egy szabályszegést, amiért megbünhődőtt, nem értem a real madrid miért nem hasonló büntetésben részesült ugyanazért a tettért? Illetve mond meg pl. ebbe mi számodra a "konspriációs elmélet", ja hogy most te nem erről beszélsz, aha értem....a
3. " szerényebb hozzáállást a klub részéről látni"
A klub vagy a játékosok részéről, akkor szerinted az a helyes magatartás, ha elgáncsolnak 3szor hagyd, hogy gáncsoljanak el 4.jére is...Ez nem gond, csak akkor majd nem kell osztani az észt, hogy azért buktuk a bajnokságot mert....
+1: Azt mondja már meg létszi valaki, meg miért kell egy bajnokit meccset 3 hónapra rá lejátszani? Ja és ez nem konspirációs elméletre rákérdezés csak nem értem....