Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes szerintem pont egyre többet beveszik a játékba. Messi meg szereti minél direktebben vezetni a támadásokat, ha látja, hogy valaki beindul a védők között középen, inkább megpróbálja kiugratni, amivel kapásból ziccer lehet, mint kitolni még szélre egy esetleges beadásért. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor szerintem ugyanúgy passzol neki, mint bárki másnak.barcami írta: Messi valamiért elfordul tőle, szinte egy labdát sem kap Messitől. Ez tavaly is megfigyelhető volt, ha játszott, most is. Kíváncsi vagyok ezen a téren lesz-e változás.
noname írta:Nekem feltűnik. Most sokkal jobbak a beíveléseink és a védekezésünk is a jobboson.thiagoalcantara írta:Alves hiánya fel se tűnik szerintem![]()
Ami érdemes kiemelni az az összjátéka Messivel. Ugye ez volt a fő aspektus, amiben egyelőre még elmarad Alvestől, de ebben is fejlődik. Az a kombináció tegnap gyönyörű volt. Mellé pedig számos jó megindulás és 2-3 cselsorozat is. Nem rajta múlt h nem lett 2-3 gólpassza tegnap.
Nekem feltűnik. Most sokkal jobbak a beíveléseink és a védekezésünk is a jobboson.thiagoalcantara írta:Alves hiánya fel se tűnik szerintem
Feast4 írta:Ettől féltem...Egyedül nem fogja vegigbirni a szezont.palesz77 írta:A kihagyta az edzest, holnap nem is jatszik elvileg. Nem irtak meg sehol mi baja, imadkozzunk, hogy semmi komoly..
Ettől féltem...Egyedül nem fogja vegigbirni a szezont.palesz77 írta:A kihagyta az edzest, holnap nem is jatszik elvileg. Nem irtak meg sehol mi baja, imadkozzunk, hogy semmi komoly..
Vagy egy utolsó esélyt adni Vidalnak.palesz77 írta:Szuper. Mondjuk szerintem ha mar ifi jatszik, akkor Nili fog, Palencia meg egyszer sem edzett a nagyokkat Nili az eloszezonban is utazott, es most is tobbszor felhivta mar Lucho. De meglepne, ha egy B vedovel allnank ki, elobb lesz ebbol 3 vedos felallas szerintem..
Pont az hogy nem vicc!Nero. írta:Ez most valami vicc akart lenni?Ha igen, melyik resznel kell nevetni?
Nyílván kell a kreativitás a kp-ra és nem lehet kiállni 3 Busi-val, de az MSN és főként Messi miatt muszáj olyan kp aki helyettük is tud dolgozni védekezésben. Azt sem gondolom, hogy nem kreatív ember kell oda, mert nyílván szükség van egy jól passzoló, sokat mozgó, szervezni tudó középpályásra. De mellette legalább annyira fontos már, hogy védekezni is tudjon. Denis-el pont ez a bajom, hogy adhat ő akármiylen szép labdákat, nem fog tudni megélni ezen a középpályán ha nem tanul meg védekezni. A viszonylag jobb meccsein is ez probléma volt.palesz77 írta:...
Mindenképp kell egy "vezérkbika" a középpályára, aki komoly erőkkel támogatja a támadásokat, most is baromi fontos szerepe van Ininek - és a többieknek is amúgy -, és nem csak védekezésben. Tavaly ha jól emlékszem Ininek volt a legtöbb gólpassz előtti passza a szezonban, ha nem is közvetlenül, de közvetve rengeteget segítik Busival és Rakiticcsel az MSN-t - mindenki a saját "fegyverével" -, és nélkülük nem az lenne a játékunk ami. Alapból egy középpályás dominanciára építő csapat vagyunk - már jó hosszú ideje -, nem hiszem, hogy az MSN miatt ezt "feladjuk" - még ha már nem is csak erre építünk. Úgyhogy szerintem Andrés távozása után ha nem is pont olyan játékost mint ő, de valakit be kell építeni - akár venni -, aki folyamatosa veszélyt jelent támadásban is - és mivel Rakitic a kapura veszélyes legfőképp, a másiknak jó lenne Iniéhez hasonló passzjáték és bátroság, hogy a szervezésből kivegye a részét. Nem az a klub vagyunk, aki hosszútávon SR típusú kezdőkkel játszaná végig a meccseket, még ha Messi visszább is lép, akkor is kell valaki, aki kicsit leveszi a válláról a terhet - remélem értehető mire akarok célozni.Tromort77 írta:De ami szerintem még érdekes kérdés. Hogy egy ilyen játékrendszerben mennyire van szüksége a csapatnak egy Ini típusú játékosra. Isten őrizz, hogy Init kritizáljam. De jelenleg az MSN működésével kevésbé van szükség olyan középpályásokra akik a támadóharmadban szervezik a játékot, főleg, hogy ott van erre Messi illetve látjuk Neymar is mennyire jó ebben.
Nem, mert nagyjából Ini vette át azt a szerepkört, kisebb nagyobb módosításokkal. Nem feltétlen kell Ini távozása után se egy teljesen hozzá hasonló klón, de valakinek elő kell lépnie a középpályáról, ez meg nem Robi lesz szerintem - főleg, hogy remélhetőleg marad kezdő jobbhátvéd.Bob_Marley írta:Xavi elment, nem Xavi2 jött.
Hát nem, direkt írtam, hogy csak utolsó passzokról beszélek, amúgy mindenben jobb Robi..Bob_Marley írta:Suarez meg se közelíti nálam azt a labdabiztonságot és pontosságot, passzkészséget amit Roberto. Játékintelligencia meg nehezen mérhető statisztikailag, de ebben is köröket ver Suarezre. Tudom, hogy nem teljesen összehasonlításról volt szó,