Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
kanty
Llegenda del Barça

2015.04.09. 21:14:27

Kicsit off lesz, de csak kicsit.
Soha nem értettem ezt a "pénzéhezésezést". Egyszerűen fogalmam sincs, hogy valójában - pl. "kilóra" - mennyi lehet x millió euró. Azt azonban megtudom érteni, ha valaki fizetésemelésre vágyik, több pénzt szeretne keresni. Nem azt mondom, hogy egyetértek minden esetben ezzel, mert sok esetben nem a pénz az elsődleges, de teljesen logikus, hogy fontos szempont ez is. És bár mondom, hogy halvány lilám sincs, hogy az olyan nagy pénzek, amiket ők keresnek mit jelentenek, de míg egy "sima, hétköznapi helyzetben" a több pénzre való óhajt az emberek tolerálják, addig a sportolókat, színészeket stb. sorra lepénzéhesszarházizzák hasonló helyzetben. Nyilván teljesen más összegekről van szó, de ők is csak azt a szintet akarják tartani, ha lehet életük végéig, amit már elértek.
Az megint más kérdés, hogy Alves helyzetében mennyire éri meg a pénzt választani az egyéb szempontok helyet.

Alves:
Bármennyire is néha a monitort fejeltem le olyanokat csinált, még így is hiányozni fog szerintem. Montoyát nem igazán tudom hova tenni, Douglas pedig teljesen más sportot űz. Szóval megeshet, hogy az Alves idők vissza lesznek majd sírva. (Ne legyenek.)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barca0000
Jugador del Barça

2015.04.09. 21:08:59

kristop írta:tényleg teljesen idióta, ha nem fogadja el. mégis mi oka lenne nem elfogadni ezt a 60%os dolgot? az edzőnk többször is kijelentette, hogy ő kell neki, és ez látszik is, a meccsek körülbelül 90%án játszik. ki fogja kiszorítani? douglas? vagy montoya mert betalált a gyűrűbe?

a barca részéről ez egy tök korrekt ajánlat.
Miért fogadná el? Ha nem lenne az átigazolási tilalom elküldenék a francba, ha van egy kis esze elmegy főleg úgy hogy nem kis csapatok érdeklődnek iránt.
Ha őszinte akarok lenni meg is érdemi a klub hogy Alves beintsen, talán nem ilyen Douglas féléket kellett volna elhozni és akkor most nem lenne semmi probléma. [-X =D>
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.09. 20:55:23

nem tudom, szerintem lehet akárhogy lovagolni a szavakon, akkor is a pénz miatt megy el. most még csak 31 éves, máshol kaphat egy zsíros 3-4 éves szerződést is (+x millio aláírási pénz), de ha még 2 évig itt marad, 33 évesen senkinek nem fog érte fizetni semmit, főleg nem nagy aláírási pénzt, meg 5-6-7 millios fizetést. ugyanolyan pénzéhes mint az összes többi, ennyi.
Jo, hat ennyi erovel neked teljesen mindegy, elkonyvelted hogy penzehes sz.r. Ennyi.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.09. 20:47:02

Sanama írta:
visca el barca írta:noname a hír óta merev részegre itta magát :mrgreen: :lol:

idiota ez a pali, itt vannak a vállalkozásai (ha jól tudom több is), gyerekei idejárnak suliba, most meg itt hagy mindent, csak azért hogy a bankszámláján lévő pénz 3 év múlva ne 52 millio, hanem 56 millio euró legyen. soha nem értettem az ilyen felfogású embereket.

amugy nem bánom hogy elmegy, úgyis dögleszé a jövő :D
En nem tudom, de forrasokbol nem olvastam olyat, hogy a penz a baja.
Az idotav az, amit az ugynoke elutasitott, mert ok 3evet akarnak, nem 1+1+1-et.Mashol elvileg nagyobb fizut kaphat 3+1-el. (Gondolom a Barca meg nem akar majd meg 34eves koraban is ennyit fizetni neki,stb.)
nem tudom, szerintem lehet akárhogy lovagolni a szavakon, akkor is a pénz miatt megy el. most még csak 31 éves, máshol kaphat egy zsíros 3-4 éves szerződést is (+x millio aláírási pénz), de ha még 2 évig itt marad, 33 évesen senkinek nem fog érte fizetni semmit, főleg nem nagy aláírási pénzt, meg 5-6-7 millios fizetést. ugyanolyan pénzéhes mint az összes többi, ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.04.09. 20:43:11

tényleg teljesen idióta, ha nem fogadja el. mégis mi oka lenne nem elfogadni ezt a 60%os dolgot? az edzőnk többször is kijelentette, hogy ő kell neki, és ez látszik is, a meccsek körülbelül 90%án játszik. ki fogja kiszorítani? douglas? vagy montoya mert betalált a gyűrűbe?

a barca részéről ez egy tök korrekt ajánlat.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Mathieu18
Barça B

2015.04.09. 20:37:39

A hír és a mondat lényegi része az, hogy az "ÜGYNÖKE" szerint. Nem emlékszem olyan esetre, amikor Dani barátunknak szócsőre és hírvivőre volt szüksége. :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.09. 20:00:24

visca el barca írta:noname a hír óta merev részegre itta magát :mrgreen: :lol:

idiota ez a pali, itt vannak a vállalkozásai (ha jól tudom több is), gyerekei idejárnak suliba, most meg itt hagy mindent, csak azért hogy a bankszámláján lévő pénz 3 év múlva ne 52 millio, hanem 56 millio euró legyen. soha nem értettem az ilyen felfogású embereket.

En nem tudom, de forrasokbol nem olvastam olyat, hogy a penz a baja.
Az idotav az, amit az ugynoke elutasitott, mert ok 3evet akarnak, nem 1+1+1-et.Mashol elvileg nagyobb fizut kaphat 3+1-el. (Gondolom a Barca meg nem akar majd meg 34eves koraban is ennyit fizetni neki,stb.)
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.09. 18:41:10

noname a hír óta merev részegre itta magát :mrgreen: :lol:

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.09. 18:32:45

Jó lesz azért minimum fél évig rendes JHV nélkül tolni...Adrianoban bízok egyedül hátha..
Arról nem is beszélve hogy 2016 januárjában amikor újra igazolhatunk akkor se biztos hogy éppkézláb jobbhátvédet tudunk szerezni, arról nem is beszélve hogy még be is kéne rendesen illeszkednie...
Danilo kellett volna nagyon, de persze a Realnak minden áron el kellett vinnie 39.5 millióért is az amúgy is remek Carvajal mellé... :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.09. 17:40:41

Barca 1+1+1-et kínált neki, mint utolsó ajánlat, meccsek 60%-t kéne játszani, nem fogadták el.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.04.07. 15:55:58

Ha ez irónia volt akkor bocs, de Alves azokban az években amikor fénykorát élte (a Sevillától kezdve, mondjuk Tito-ig) a világ egyik, ha nem a legjobb volt a maga posztján, Messi ide vagy oda.
Szerintem első szezonjában nyújtott igazán kiemelkedőt, és még a második meg harmadik szezonját mondanám jónak, Pep utolsó szezonjában már bőven voltak problémák vele, azóta csak romlik folyamatosan, jobb időszakai csak elvétve vannak.
Hogy Montoya jobb lenne/jobb lett volna-e? Nem tudom, könnyen lehet, hogy valóban nem, de azért kaphatott volna/kaphatna több bizalmat, és akkor egyértelműen kiderült volna, hogy mit tud, és világosabban látnánk, mennyire lehet, vagy nem lehet rá építeni.

Így azért nem túl rózsás a helyzetünk a poszton a következő szezont tekintve, ha nem igazolhatunk.
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.07. 15:22:58

noname írta:
roby122 írta:Alves még mindig klasszis a maga posztján. Vannak gyenge meccsei
Ugye ezt nem mondod komolyan. Kis túlzással azt is lehetne mondani h Alves sose volt klasszis a maga posztján, hanem csak jókor volt jó helyen: kapott egy tökéletes játszótársat maga mellé és amint az elvették jött a mélyrepülés. De ez talán mégis túlzás.
Ha ez irónia volt akkor bocs, de Alves azokban az években amikor fénykorát élte (a Sevillától kezdve, mondjuk Tito-ig) a világ egyik, ha nem a legjobb volt a maga posztján, Messi ide vagy oda.
noname írta:Vannak rossz meccsei mindenkinek.
Alba egy rossz meccsen nem ér vissza védekezni, de támadásban még mindig hasznos, sose látod úgy üresen, mint Alvest.
Pedro egy rossz meccsen még mindig jobban védekezik, mint Alves.

Most komolyan: Melyik nagy csapatban hagynak még ilyen szinten valakit üresen, mint nálunk Alvest?! Szerinted véletlen, hogy senkit sem állítanak rá? Kizárólag a betörései ellen raknak egy embert a 16-os sarkára, aki félszemmel figyeli. Minden ellenfelünk tudja, hogy Alves egy emberhátrány. 10 meccsen átlag 3 jó megmozdulása van és most nem túloztam.
De, túloztál. Tény, hogy sokat hibázik és a védekezése trágya nem egy kétballábas senki. És ezzel nem védem, én is a fejem fogom néha olyan hibákat csinál, ha elolvasod miket írtam róla nem vádolhatsz elfogultsággal, de azért maradjunk a földön.
Montoya számomra nagy kérdőjel még mindig. Korábban simán el tudtam képzelni, hogy ekkorra már padra ülteti Alvest, de az az igazság, hogy nem nagyon hiszem, hogy az önbizalma miatt tört meg.
Egyelőre sajnos-nem sajnos azt kell mondani, jelenleg a brazillal jobban járunk. Ha rendszeres játéklehetőséget kapna talán... De nagyon kérdéses.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2015.04.06. 21:15:02

roby122 írta:Alves még mindig klasszis a maga posztján. Vannak gyenge meccsei
Ugye ezt nem mondod komolyan. Kis túlzással azt is lehetne mondani h Alves sose volt klasszis a maga posztján, hanem csak jókor volt jó helyen: kapott egy tökéletes játszótársat maga mellé és amint az elvették jött a mélyrepülés. De ez talán mégis túlzás.

Vannak rossz meccsei mindenkinek.
Alba egy rossz meccsen nem ér vissza védekezni, de támadásban még mindig hasznos, sose látod úgy üresen, mint Alvest.
Pedro egy rossz meccsen még mindig jobban védekezik, mint Alves.

Most komolyan: Melyik nagy csapatban hagynak még ilyen szinten valakit üresen, mint nálunk Alvest?! Szerinted véletlen, hogy senkit sem állítanak rá? Kizárólag a betörései ellen raknak egy embert a 16-os sarkára, aki félszemmel figyeli. Minden ellenfelünk tudja, hogy Alves egy emberhátrány. 10 meccsen átlag 3 jó megmozdulása van és most nem túloztam. Az, hogy minden mozdulatából árad a magabiztosság semmit sem ér, ha azok a mozdulatok nem jók semmire. Én pl rendkívül magabiztosan szoktam ülni a klotyón, de nem kerülök ettől még a Barca kezdőjébe. Montoya 2x annyit dolgozik egy meccsen, mint Alves és próbálkozik variálni támadásban: lapos, magas beívelés, betörés, stb. Alves már túl öreg ahhoz, hogy betörjön a sebességével, beívelni egy átlag harmadikos is jobban tud. Igazából csak arra jó, hogy támadásban legyen egy ember, akinek passzolsz és aztán visszapasszolja neked.

Én sem bízom sem Montoyában, sem Douglasban, de bennük legalább van potenciál, van esély a fejlődésre. Alves már csak rosszabb lesz és már így is pocsék. Montoya, ha kapott is néha lehetőséget, nem tudta állandósítani a játékát. Amikor játszott, látszott minden megmozdulásán, hogy nem tehetségtelen, de teljesen hiányzik belőle a magabiztosság. Szerintem neki az kéne, hogy tényleg tiszta lappal induljanak a védőink. Kapják meg a lehetőséget(igen, még Douglas is) és legyen kezdő a legjobb, mert jelenleg Montoya és Douglas is úgy van jegelve, hogy Alves kb annyi pontot bukott volna már idén, mint egy átlag kiesőcsapat, ha a társak nem mentik ki állandóan(Pique for the rescue). Montoya helyében én is bizonytalan lennék így, még ha kapnék is néha lehetőséget. Minek erőltessem magam, amikor úgyis az a lökött brazil lesz előttem, bármit teszek.
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.06. 20:46:49

roby122 írta: Hagyjuk már ezt a Montoya témát könyörgöm. Én komolyan nem értem mit kell észrevenni abban a srácban... Soha nem fogom felfogni.
Alves még mindig klasszis a maga posztján. Vannak gyenge meccsei , de tegnap mindenki az volt , és mint általában úgy van a csapatnál ha Messi szenved , akkor mindenki szenved , ennyi. Nem tudom miért Alvesre kell ráhúzni.
Montoya...

Mondjuk ha egy hátvéd mellett 10-ből 9x úgy megy el egy középszintű csatár, ahogy akar nem lehet egy vállrándítással elintézni. Rohadt nagy szerencse, hogy Piqué ilyen formában van, mert rendszeresen ő mentette meg Alves seggét.
Ennek ellenére én is Alvest preferálom. Azzal, hogy Messi kihúzódott szélre a brazil is sokkal többet hozzá tud tenni a játékhoz. Ilyen teljesítményt viszont amit védőmunka címen művelt nem szabad újra megengednie magának.
Forca Barca!!!!
roby122
Entrenador del Barça

2015.04.06. 18:29:50

noname írta:Nolito nem egy rossz játékos, de azért az elég "érdekes" h kb. akkor hagyta ott Alvest, amikor akarta. Montoyát akarom a kezdőbe!
Tudom, h Montoya bizonytalan, de legalább csinál valamit. Alves meg magabiztos karácsonyfadísz.
Hagyjuk már ezt a Montoya témát könyörgöm. Én komolyan nem értem mit kell észrevenni abban a srácban... Soha nem fogom felfogni.
Alves még mindig klasszis a maga posztján. Vannak gyenge meccsei , de tegnap mindenki az volt , és mint általában úgy van a csapatnál ha Messi szenved , akkor mindenki szenved , ennyi. Nem tudom miért Alvesre kell ráhúzni.
Montoya...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.04.06. 18:29:20

szerk.:
roby122 írta:Alves még mindig klasszis a maga posztján.
Na mondjuk azért ezt se mondanám.. Inkább vannak fellángolásai, de a klasszistól már évek óta messze van.
noname írta:Nolito nem egy rossz játékos, de azért az elég "érdekes" h kb. akkor hagyta ott Alvest, amikor akarta. Montoyát akarom a kezdőbe!
Tudom, h Montoya bizonytalan, de legalább csinál valamit. Alves meg magabiztos karácsonyfadísz.
Az a probléma, hogy Montoya minél többet játszott, annál rosszabb volt. Újév fele egész sok lehetőséget kapott, de egyáltalán nem tudott élni vele, pedig Alves se mutat magas szintet, de még azt se ütötte meg Martin fiú. Dani legalább kombinatív játékban hasznos, Montoyaról ez sem volt elmondható sajnos, a védekezése meg meccsről meccsre romlott.

Ennek ellenére Dani tényleg gyenge volt tegnap, Nolito bohócot csinált belőle, de sajnos a nagy 3-as közül még mindig ő a legjobb. Ez pedig mutatja, hogy milyen rosszul állunk jobbhátvéd poszton..
EuroBarca twitteren írta:A PSG már nem érdeklődik Alves iránt, mert erre a posztra Marquinhos, Aurier és Van der Wiel is ott van a párizsiak keretében. [l'equipe]
Ezen meg olyat szakadtam.. :lol: Ez így 2 hónap után jutott eszükbe, hogy "baaazd, hát nekünk ott van 3 ember is arra a posztra, minek is nekünk Alves??" :lol: Az újságírás újabb gyöngyeszeme.. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.04.06. 18:38:44-kor.
Csbal
Jugador d'estrella

2015.04.06. 17:44:33

megmondod h mit csinal amit alves nem? Mert h hinta lett volna alatta is az tuti. Megint a fogalmatlansag...
noname
Llegenda del Barça

2015.04.06. 15:00:55

Nolito nem egy rossz játékos, de azért az elég "érdekes" h kb. akkor hagyta ott Alvest, amikor akarta. Montoyát akarom a kezdőbe!
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2015.03.28. 08:49:57

Így tovább Alves. Kérj csak 3 évet, hogy ne hosszabbítsanak veled!
A Fifa egy szégyen
matyi02
Entrenador del Barça

2015.03.25. 12:34:07

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... -q6t7OHsM4" target="_blank =D>

hallgassátok egészséggel :mrgreen:
Kép
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2015.03.23. 16:39:08

Piquenbauer írta:Tegnap jól játszott, és a gólpasszával eldöntötte a mérkőzést. Egyébként ilyenkor szoktam elgondolkozni azon, hogy a francba van az, hogyha ilyen nagy zsugát tud adni, hogy a beadásai Barca játékos környékére sem mennek?
Hát, mert a beadásai is ilyen szélesek szoktak lenni, mint ez a kb. 50 méteres passz :D Amúgy én sem engedném el, csak a beadásaik elméregetéséről szokjanak már le Alba-val együtt...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2015.03.23. 15:45:39

Tegnap jól játszott, és a gólpasszával eldöntötte a mérkőzést. Egyébként ilyenkor szoktam elgondolkozni azon, hogy a francba van az, hogyha ilyen nagy zsugát tud adni, hogy a beadásai Barca játékos környékére sem mennek?

Egyébként én is hosszabbítanék vele. Úgy fest az idény végére kezd ő is formába lendülni, a City ellen is pazarul játszott szerdán.
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.03.23. 15:43:38

Kvalitásait tekintve még mindig top jhv lehetne, de fejben nincs ott, erre az egy jobb meccsre jut számtalan használhatatlan teljesítmény, nem látni viszont Montoyában azt, ami miatt nyugodtabb lennék ha ő lenne az első számú jhv a következő évben. Mindenképpen meg kellene tartani Dani-t de csak 1 évre :!: és a fizetéséből is bőségesen visszavenni, lehet az se ártana neki, ha kisebb csapatok ellen mondjuk padozna, akár Montoya lenne a helyén vagy 3 védős rendszerrel megoldani, de amíg azt látja, hogy bármilyen rosszul játszik mégis mindig kezdő, addig nem lesz javulás a teljesítményében hosszabb távon, max 1-2 meccsre (főleg rangadókra, döntő fontosságú meccsekre) felspanolja magát.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.23. 14:24:59

Szembetűnően ritkán lépett fel a támadásokkal, többet védekezett, adott egy gólpasszt. Jól játszott, végre.
DrMajor
Barça C

2015.03.22. 23:21:47

Én benne lennék, ha ezután minden meccsen így játszana. :)

Kicsit offos, de én itt tartanám, persze nem ekkora fizetéssel és nem feltétlenül kezdőnek.
Válasz küldése