Daniel Alvés
- noname
- Llegenda del Barça
És kb 25 Real támadás, ami kényelmesen folyt az oldalán, mert egy szemetesveder is jobban tud szerelni mint ő.
Amúgy a szokásoshoz képest jó volt! Támadásban mindenképp.
Amúgy a szokásoshoz képest jó volt! Támadásban mindenképp.
A Fifa egy szégyen
- Leon
- Director del Fútbol
Sokat szidom-hordom de ma kifejezetten jó volt! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, érzi ő h teperhet még egy uccsó zsíros szerződésért.hank1ee írta:Én őt emelném ki Matyiő mellett. Küzdött, hajtott, remek passzjáték, gyönyörű gólpassz. Kiválóan játszott ma.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én őt emelném ki Matyiő mellett. Küzdött, hajtott, remek passzjáték, gyönyörű gólpassz. Kiválóan játszott ma.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Azért tud ő még focizni, hamar lett leírva. Ma jól játszott...viszont a régi bombái hiányoznak!
Csatlakozom. Lehet, hogy százalékosan nem passzkirály, de aki ilyen zsugát tud adni az előtt le a kalappal.
Zseniális gólpassz! Szép volt Alves!
De az a bevonuló öltöny! 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A sok szidás után megköszönhetjük neki ezt a mait, mert ha ő nincs itt nem nyerünk.. Azzal a gólpassza eldöntötte a meccset, addig sehol nem voltunk, utána összeomlott a Real. Nagy zsuga volt, köszönjük Dani! 

...de még milyen jó! Mondjuk az egész csapat elképesztően magas szintet hozott! Igaz ugyan, hogy agybajt kaptam a kihagyott helyzetektől...
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen jó volt. azért azzal h messi kiment elé sokkal jobb. sztem hoz egy erős stabil átlagot. kivancsi vagyok mi lesz vele.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Miért ne adnák meg neki egy évig, ha fél évig szükség van rá?visca el barca írta:nem, nincsChino írta:Arról van vmi hír, hogy a fizetése változik-e. Remélem lecsökkentik a szerződésben.visca el barca írta:A hírek szerint 1+1 éves szerződéshosszabbítást ajánlottak Alvesnek azzal a feltétellel, hogy a második évet attól teszik függővé mennyit játszik a 2015-16-os szezonban.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... es-un.html" target="_blank
de kizártnak tartom h megadnák neki a mostani fizetését
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, nincsChino írta:Arról van vmi hír, hogy a fizetése változik-e. Remélem lecsökkentik a szerződésben.visca el barca írta:A hírek szerint 1+1 éves szerződéshosszabbítást ajánlottak Alvesnek azzal a feltétellel, hogy a második évet attól teszik függővé mennyit játszik a 2015-16-os szezonban.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... es-un.html" target="_blank
de kizártnak tartom h megadnák neki a mostani fizetését

- Chino
- Llegenda del Barça
Arról van vmi hír, hogy a fizetése változik-e. Remélem lecsökkentik a szerződésben.visca el barca írta:A hírek szerint 1+1 éves szerződéshosszabbítást ajánlottak Alvesnek azzal a feltétellel, hogy a második évet attól teszik függővé mennyit játszik a 2015-16-os szezonban.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
31 éves, jóindulattal van még benne 2-3 év egy topcsapatnál, de mivel valószínűleg egy pénzéhes pali, ha kap ajánlatot el fog menni. egy psg szintu csapat amugy sem olyan nagy visszalépés, de sztem még az is benne van a pakliban, hogy elmegy katarba/usába/kínába jó sok pénzé'

- visca el barca
- Presidente del Barça
A hírek szerint 1+1 éves szerződéshosszabbítást ajánlottak Alvesnek azzal a feltétellel, hogy a második évet attól teszik függővé mennyit játszik a 2015-16-os szezonban.

- Chino
- Llegenda del Barça
Van der Wiel tényleg necces. 2-3 évre nem igazán lenne érdemes megvenni, a B-ből meg nincs merítési lehetőség. Marquinhost nem fogják elengedni ebben biztos vagyok. Én akkor mindenképp De Sciglio mellett lennék. Olcsó, fiatal, nagyon tehetséges és nem mellesleg a BL-ben is játszhatna.palesz77 írta:Van der Wiel amúgy már 27 éves ám srácok, akkor inkább már Aurier, benne még van potenciál, és sok éves megoldás lehetne, ha beválik. FM off..
Danit elnézegetném én is a PSG-ben, micsoda Brazil védősoruk lenne. Alves-Silva-Luiz-Maxwell, cserének Marquinhos. Kíváncsi vagyok mennyi igaz a hírből.
Amúgy ezt a Danilo ügyet se venném még biztosnak, semmi hivatalos megerősítés egyelőre, pár hónapja Reussal is ugyan ezt eljátszotta már a sajtó, aztán azóta már hosszabbított is..
Forca Barca!!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Van der Wiel amúgy már 27 éves ám srácok, akkor inkább már Aurier, benne még van potenciál, és sok éves megoldás lehetne, ha beválik. FM off.. 
Danit elnézegetném én is a PSG-ben, micsoda Brazil védősoruk lenne. Alves-Silva-Luiz-Maxwell, cserének Marquinhos. Kíváncsi vagyok mennyi igaz a hírből.
Amúgy ezt a Danilo ügyet se venném még biztosnak, semmi hivatalos megerősítés egyelőre, pár hónapja Reussal is ugyan ezt eljátszotta már a sajtó, aztán azóta már hosszabbított is..

- barca0417
- Entrenador del Barça
Én örülnék ha a PSG-be menne. Jó helyre kerülne a sok brazil közé. Ez esetben viszont el gondolkozhatnánk Van der Wiel leigazolásáról, ha már Danilót buktuk. Tényleg nincs sok választék jelenleg jobbhátvédből.
De Danit már nem tartanám itt semmiképp. Nem is azért mert annyira rossz lenne, de kell a vérfrissítés már azon a poszton is.
De Danit már nem tartanám itt semmiképp. Nem is azért mert annyira rossz lenne, de kell a vérfrissítés már azon a poszton is.

Ha ez Victor Valdest jelenti, akkor max. annyi lehetett furcsa, hogy kiváló formában védett az utolsó szezonjában.Samper írta: VV jétéka is furcsa volt sérüléséig, amikor már lehetett tudni, hogy máshová tartozik.
A mostani készletből valóban Alves a legjobb, de ha meg találna állapodni egy másik csapattal nyártól, akkor elveszne iránta a minimális bizalom is. VV jétéka is furcsa volt sérüléséig, amikor már lehetett tudni, hogy máshová tartozik.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem meg az, hogy még ilyen formában is jobb Montoyánál és Douglasnál. Mondjuk Eibarok, Levanték ellen játszhatnának ők is, hogy legalább esélyt kapjanak. De sajnos az elsőszámú jobbhátvéd az Alvés. Ezt köszönjük Zubizarretának!defender3 írta:Szerintem most is csak a fizetése tartja a kezdőcsapatban.

-
- Entrenador del Barça
Engem nem érdekel a fizetése, az már sokkal inkább, hogy szvsz így is jobb, mint Montoya. ,,Ha nincs ló jó a szamár is" alapon marasztalnám.defender3 írta:Szerintem igen. Ennyi erővel el is adományozhatnánk a fizetését az Unicefnek az is ugyan olyan jó biznisz lenne. Szerintem most is csak a fizetése tartja a kezdőcsapatban. Meg milyen érdekes senki nem igazolta le, mert egy pénzéhes játékos és normális vezetés nem ad 10x milliós fizetést egy 32 éves jobbhátvédnek.