Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, érzi ő h teperhet még egy uccsó zsíros szerződésért.hank1ee írta:Én őt emelném ki Matyiő mellett. Küzdött, hajtott, remek passzjáték, gyönyörű gólpassz. Kiválóan játszott ma.
Miért ne adnák meg neki egy évig, ha fél évig szükség van rá?visca el barca írta:nem, nincsChino írta:Arról van vmi hír, hogy a fizetése változik-e. Remélem lecsökkentik a szerződésben.visca el barca írta:A hírek szerint 1+1 éves szerződéshosszabbítást ajánlottak Alvesnek azzal a feltétellel, hogy a második évet attól teszik függővé mennyit játszik a 2015-16-os szezonban.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... es-un.html" target="_blank
de kizártnak tartom h megadnák neki a mostani fizetését
nem, nincsChino írta:Arról van vmi hír, hogy a fizetése változik-e. Remélem lecsökkentik a szerződésben.visca el barca írta:A hírek szerint 1+1 éves szerződéshosszabbítást ajánlottak Alvesnek azzal a feltétellel, hogy a második évet attól teszik függővé mennyit játszik a 2015-16-os szezonban.
Arról van vmi hír, hogy a fizetése változik-e. Remélem lecsökkentik a szerződésben.visca el barca írta:A hírek szerint 1+1 éves szerződéshosszabbítást ajánlottak Alvesnek azzal a feltétellel, hogy a második évet attól teszik függővé mennyit játszik a 2015-16-os szezonban.
Van der Wiel tényleg necces. 2-3 évre nem igazán lenne érdemes megvenni, a B-ből meg nincs merítési lehetőség. Marquinhost nem fogják elengedni ebben biztos vagyok. Én akkor mindenképp De Sciglio mellett lennék. Olcsó, fiatal, nagyon tehetséges és nem mellesleg a BL-ben is játszhatna.palesz77 írta:Van der Wiel amúgy már 27 éves ám srácok, akkor inkább már Aurier, benne még van potenciál, és sok éves megoldás lehetne, ha beválik. FM off..
Danit elnézegetném én is a PSG-ben, micsoda Brazil védősoruk lenne. Alves-Silva-Luiz-Maxwell, cserének Marquinhos. Kíváncsi vagyok mennyi igaz a hírből.
Amúgy ezt a Danilo ügyet se venném még biztosnak, semmi hivatalos megerősítés egyelőre, pár hónapja Reussal is ugyan ezt eljátszotta már a sajtó, aztán azóta már hosszabbított is..
Ha ez Victor Valdest jelenti, akkor max. annyi lehetett furcsa, hogy kiváló formában védett az utolsó szezonjában.Samper írta: VV jétéka is furcsa volt sérüléséig, amikor már lehetett tudni, hogy máshová tartozik.
Szerintem meg az, hogy még ilyen formában is jobb Montoyánál és Douglasnál. Mondjuk Eibarok, Levanték ellen játszhatnának ők is, hogy legalább esélyt kapjanak. De sajnos az elsőszámú jobbhátvéd az Alvés. Ezt köszönjük Zubizarretának!defender3 írta:Szerintem most is csak a fizetése tartja a kezdőcsapatban.
Engem nem érdekel a fizetése, az már sokkal inkább, hogy szvsz így is jobb, mint Montoya. ,,Ha nincs ló jó a szamár is" alapon marasztalnám.defender3 írta:Szerintem igen. Ennyi erővel el is adományozhatnánk a fizetését az Unicefnek az is ugyan olyan jó biznisz lenne. Szerintem most is csak a fizetése tartja a kezdőcsapatban. Meg milyen érdekes senki nem igazolta le, mert egy pénzéhes játékos és normális vezetés nem ad 10x milliós fizetést egy 32 éves jobbhátvédnek.