miro. írta:Szerintem ez kamu volt már.
Millió újságot lehetett eladni ezzel,egyszerűen el kellett húzni,nem biztos hogy az Ő műve,sőt,erről szól a világ.
Valaki tőletek nyilatkozta is hogy már rég tudta a csapat a távozását..
Én ezért nem értem mi ez a nagy utálat most felé.
Meglehet, viszont lehet, hogy emlékszel, volt egy olyan történet is, hogy ha x időpontig a klub tagja marad (talán júli 30.), akkor felvehet egy hűségbónuszt a klubtól. Nyilván a helyében én is ezt tettem volna, hülye lettem volna nem felmarkolni 30 milkát, ha már kialkudtam magamnak.
Tavasszal hosszabbított szerződést (vagy ősszel, nemtom már), és akkor tették ezt a bónuszt bele. Már tudták és tervezték elvileg, hogy Neymar nyáron menni fog, de még utoljára megfejték (volna) a klubbot. Nyilván a gond a töketlen Barca boardban is keresendő, hogy képesek lettek volna a transzferablak közepén ilyen hűségbónuszt adni neki.
Ez a történet ellenérzést keltett sok szurkolóban, de Neymar ez előtt lévő instás hecceléseit sem díjazták sokan. A média mellett ő maga is igyekezett show-t csinálni ebből. Én személy szerint nem utálom, nem is szerettem annyira régen se viszont. Az utolsó szezonban nyújtott teljesítménye és a viselkedése miatt pedig már az átigazolási pletykák előtt sokan kritizálni kezdték a srácot.