mahitoo írta:https://www.youtube.com/watch?v=4RD9Zc2kwpI
Kegyetlen videó. Újabb példája, hogy sokak miért sorolják Messit CR fölé. Mai fociban nincs még egy ilyen játékos, aki ennyire tovább akar menni az akcióval, és nem azt nézi, hogy tizi, szabadrúgás, vagy lap lesz az ellenfélnek.
Na emiatt is tartom őt igazi példaképnek és kiemelkedőnek a mai fociban - sok más mellett, de ezt baromira imádom benne. Emlékeim szerint Lucas nyilatkozta még anno, hogy ebben Messire próbál hasonlítani, hogy mindig menni akar tovább.. Hál istennek Neymar is tanult tőle, mert idén kb 5-ször olyan nehéz felrúgni, mint tavaly, ő is megy tovább amikor csak tud. Alexisben ezt pl nagyon nem szerettem anno, hogy csomószor ha nem a szabadra hajtott volna, akkor sokkal veszélyesebb szitu lehetett volna belőle, de ő inkább elesett. Na de elkanyarodtam kicsit, vissza hozzá..

Ez miatt is le a kalappal előtte, vagy 10 éve folyamatosan rugdalják, de még mindig nem áll le általában ordibálni a bíróval, meg hisztizni. Odaszólni már odaszól sokszor, de komoly kirohanására megmondom őszintén nem emlékszem.. És mennyi olyan veszélyes szitu alakult már ki abból, hogy nem hagyta magát, és ment tovább.. Remélem sosem hagy fel ezzel a jó szokásával - őszintén kétlem mondjuk, hogy így 27 éves fejjel kezdene el fetrengeni.
csababarca írta:Palesz azért el ne vigyen a szív, egy blikkes cikk hatására,az istenáldjon meg
kicsit ez most olyan hsz volt,mint amit szokott egy két egyén hangoztatni, a média általi megvezetésről stb, ne menj el ebbe az irányba szerintem.
Azért ott még nem tartunk, csak jó volt kiadni magamból..
Nem a megvezetésre akartam utalni amúgy, hanem egyszer arra, amit te is írtál, hogy felesleges cikkek ezek, a másik részében meg arra, hogy sokan elnézőbbek vele szerintem a múltbeli sikerei miatt - amit részben meg is érdemel, ezt belátom.
Normandia írta:Kedves Palesz77"
1., A túlértékelés, ha a sajtó és egyéb médiumok okán lett felhozva, akkor egyetértek, de egy állítást úgy kell megfogalmazni, hogy érthető legyen mindenki számára. Itt sokan, köztük én is úgy értettem, hogy a forumozók többsége értékeli túl Leo-t. Nyilván ebből adódtak a cinikus, irónikus beírások is.
2., A gyorsaságát a Leon féle hsz-ben a kezdőgyorsaságára értették és rövidtávon.Mivel ezek mérhető dolgok, el tudom hinni, hogy rövidtávon a legjobb és azt sem értem mi ezzel a baj. Lentebb írta valaki az ilyen dolgokat azért írják meg, mert T Sanyira a kutya sem kiváncsi, Leo-ra meg nagyon sokan. Nyilván a lapokat el kell adni és egy Messi cikk, legyen az bármennyire idióta és valóságot nélkülöző, mégis csak növeli a látogatottságot, vagy a példányszámeladást.
Egyébként nem hiszem, hogy az itt fórumozók közül bárki is utálná Messit, akár kritikusan írnak, akár nem.
1. Ez jogos, még azért várom Zola reakcióját is, lehet én értettem félre anno, és ő nem erre gondolt..

De a fórumozók többsége szerintem is olyan szempontból kicsit túlértékeli, hogy mindent elnéz neki. Nem a tudását értékelik túl, hanem pl amit írtam is, hogy egy rossz tavasz után azt hangoztatják sokan, hogy még így is majdnem olyan volt mint CR, nem azt, hogy gyász volt.. Persze mindegyik igaz, csak sokszor túl van dicsérve szerintem, amikor nem kéne. De ez relatív, kinek mi tetszik ugye..
2. Azt meg tudom, csak ahogy csababarca is írta lejjebb, ezek olyan felesleges cikkek.. És egyre több az ilyen írás, nso-n már komoly cikkek nincsenek is kb, emlékszem a PSG utáni meccsünkről elemzés nem is volt, csak a meme-ket amik születtek róla, azokat dobták be egy cikkbe. Szörnyű mi folyik itt gyöngyösön manapság sportújságírás néven..