Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy pontosan mennyit lőtt jobbal, azt nem tudom, de az Apoel ellen meglőtte az első csak jobblábas mesterhármasát is.szarvasember írta:Ráadásul még kupában és BL-ben is volt nem egy jobb lábbal szerzett gólja szval![]()
A bajnoki címet pedig a Real gyűjtötte be, szóval túl sokra nem mentünk ezzel az 50 góllal. Részemről inkább évekig legyen aranycipős a zselés, miközben a Barca a bajnoki címeket gyűjtögeti.sasi1 írta:Úgy néz ki, hogy ez bejött.Normandia írta:Akkor ezt meg kell ünnepelni, mondjuk egy mesterhármassal simán elégedettek leszünk.
Kis érdekesség: Messi rekord szezonjában a 2011/12-ben 50 gólt lőtt a ligában (CR 46-ot), és akkor a 23. forduló után pont úgy álltak, mint most (ha Messi nem lő többet a hátralevő 10 percben..):
http://kepfeltoltes.hu/150215/2013-15_w ... es.hu_.jpg" target="_blank
Köszönöm:) Ráadásul még kupában és BL-ben is volt nem egy jobb lábbal szerzett gólja szvalsalas9 írta:NSO: "Csak viszonyításképpen: Messi a rosszabbik lábával már tíz gólt szerzett a bajnokságban. Annyit, amennyit Bale a két lábával és a fejével összesen…"szarvasember írta:A szezonban már biztos vagyok benne h +10 gólját jobbossal rúgta. Valaki esetleg pontosabb info?
NSO: "Csak viszonyításképpen: Messi a rosszabbik lábával már tíz gólt szerzett a bajnokságban. Annyit, amennyit Bale a két lábával és a fejével összesen…"szarvasember írta:A szezonban már biztos vagyok benne h +10 gólját jobbossal rúgta. Valaki esetleg pontosabb info?
Úgy néz ki, hogy ez bejött.Normandia írta:Akkor ezt meg kell ünnepelni, mondjuk egy mesterhármassal simán elégedettek leszünk.
ZBarca írta:Messi ma játszhatja 300. bajnoki meccsét.
KÉP
Én is így látom, bár csak nagyítva vettem észre.csababarca írta: Amúgy azon a képen, most nem fogok tudományos kísérleteket végezni,de halljak meg, pont nem az a lényege hogy hogyan néz a kupára. Pont,hogy nem is néz rá,elnéz mellette, ez adja a kép érdekességét. Ezt csak úgy megemlítem, mert teljesen látszik a képen,hogy nem néz rá.
nah a brazilt is megvezette a sport tv, meg Farkas Norbi...messideco írta:Ronaldo: "Does Messi deserve to be called the greatest player in the world? Yes, for sure."
Túlértékelt
visca el barca írta:a térdére támaszkodva pihent, közbe meg csulázott egyet. sehol semmi öklendezés vagy hányás.
Mondjuk azt, hogy van benne valami..?!S.Agüero írta:Az ilyen cikkre mit lehet írni?![]()
http://sportgeza.hu/futball/2015/02/12/ ... szul_lett/" target="_blank
Mennyivel jobban hangzik, hogy:messideco írta:15 meccsen 8 gól, 2 gólpassz a mérlege. Lehet, sőt kellene javítani ezen ma este![]()