Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NovaProspekt írta: ↑2023.08.12. 19:08:42Dembele: "It's vital for a footballer to have the coach's confidence. I was convinced by Luis Enrique. He really explained the PSG project to me and I liked that."
Lucho elmagyarázta neki a PSG projektet. Valaki nekem is elmagyarázhatná már, mert 10 éve olvasom minden igazolásuk kapcsán ezt a blődséget, de soha nem volt kifejtve.![]()
Mindenesetre érdekes páros jött össze. Amikor hallottam, nem is igazán értettem. Aztán vagy az lesz amit írsz, a másik verzió talán az lehet, hogy Lucho teljesen szabad kezet kért, beleszólás mentes folyamatot, amit megkaphatott, de majd kiderül, hogy az élet mit hoz.NovaProspekt írta: ↑2023.08.12. 19:58:08Na igen. Ismerve Lucho konokságát, rekordidő alatt fog összekülönbözni ott a katari overlordokkal. Aztán ott sokáig nem fog tovább tartani a sztori.
Na igen. Ismerve Lucho konokságát, rekordidő alatt fog összekülönbözni ott a katari overlordokkal. Aztán ott sokáig nem fog tovább tartani a sztori.
Ja, vicces pont ezzel a dumával jönni azok után, hogy itt hetente lenyilatkozták, hogy mekkora császár. Bár lehet, hogy újságírói kérdés kapcsán jött ez a válasz, ezek az idézetek azért csalóka módon vannak írásba foglalva.
Az a Lucho,akinek a pályája a Barcán kívül, azért nem a sikerekről volt híres. Szerintem nem fejezi be ezt a szezont a psg padján.NovaProspekt írta: ↑2023.08.12. 19:08:42Dembele: "It's vital for a footballer to have the coach's confidence. I was convinced by Luis Enrique. He really explained the PSG project to me and I liked that."
Lucho elmagyarázta neki a PSG projektet. Valaki nekem is elmagyarázhatná már, mert 10 éve olvasom minden igazolásuk kapcsán ezt a blődséget, de soha nem volt kifejtve.![]()
Ha egyszer tartoztunk nekik, akkor végülis nem teljesen mindegy, hogy miből fizetjük ki nekik?
Ez nem csűrés-csavarás, hanem tény, azért nem mindegy, hogy te veszteséget hoztál ki a dologból, amúgy meg 12M nyereség jön ki. Így mégiscsak kétszer számoltad azt a 15 misis veszteséget, egyszer az 50-ből vontad le, egyszer meg még egyszer odaadtad neki. Ha már úgy akarod venni, hogy mi adtuk oda, akkor számolj 50 milliót az eladásra. De persze a vége ugyanaz, mint az én verzióm.Troym írta: ↑2023.08.12. 15:02:14Csűrni- csavarni lehet, de a 35m feletti rész is minket illetne, csak valami béna szerződés alapján nem kapjuk meg a pénzt. Tavaly ilyen szerződést kötni súrolja a hűtlen kezelés gyanúját. Se rászorulva nem voltunk, sem kényszerhelyzetben. Összehasonlításként Cunhát, aki nagyságrendekkel gyengébb, most adja el a szintén csőd szélén lévő Atletico ugyanennyiért és ott a vételár felét nem kell visszaadni.
Csűrni- csavarni lehet, de a 35m feletti rész is minket illetne, csak valami béna szerződés alapján nem kapjuk meg a pénzt. Tavaly ilyen szerződést kötni súrolja a hűtlen kezelés gyanúját. Se rászorulva nem voltunk, sem kényszerhelyzetben. Összehasonlításként Cunhát, aki nagyságrendekkel gyengébb, most adja el a szintén csőd szélén lévő Atletico ugyanennyiért és ott a vételár felét nem kell visszaadni.bence0330 írta: ↑2023.08.12. 14:35:05Nem korrekt a számolás szerintem, mivel a 15-öt nem tőlünk kapta. 23 millióba került, 35-öt kaptunk érte, az 12-vel több, mint tavaly lett volna, plusz fél évet játszott. Nézd meg, hogy az istenített, összehasonlítási alapként legrelevánsabb (LL szabályozások miatt) madridban jobb kürülmények közt mit hoztak ki a bukta igazolásokból és lejár szerződésekből, klasszisok mentek el mind kereken 0 pénzért, akik közül kb csak Benzema játszott. Szerintem a mi helyzetünkben az a 12M plusz és fél év (viszonylag jó) játék nem olyan kevés.
Nem mondom, hogy tavaly én nem küldtem volna el a fenébe, mert de, főleg, mert látszott, hogy nem akar ő igazán itt lenni. És akkor Ferrán is jobb idényt futott volna a posztján, Raphinha meg Dembélé szintjét amúgy is lehozta. De anyagilag ha nem is feltétlen a maxot, de elég sokat kipréseltünk még a szituból.
Nem korrekt a számolás szerintem, mivel a 15-öt nem tőlünk kapta. 23 millióba került, 35-öt kaptunk érte, az 12-vel több, mint tavaly lett volna, plusz fél évet játszott. Nézd meg, hogy az istenített, összehasonlítási alapként legrelevánsabb (LL szabályozások miatt) madridban jobb kürülmények közt mit hoztak ki a bukta igazolásokból és lejár szerződésekből, klasszisok mentek el mind kereken 0 pénzért, akik közül kb csak Benzema játszott. Szerintem a mi helyzetünkben az a 12M plusz és fél év (viszonylag jó) játék nem olyan kevés.Troym írta: ↑2023.08.12. 14:19:48Összesítve tavaly kapott egy szerződést br 23 millió és most még kap mellé 15 milliót. Sokan meg örülnek hogy nem ingyen ment el. Hát sokkal nem jártunk volna rosszabbul akkor sem. Így került 38 millióba és kapunk 35t. Cserébe lőtt 5 bajnoki gólt adott 7 gólpasszt és fél évig nem volt használható.
Sport szerint 35,4 a vège a Barcának.davi10 írta: ↑2023.08.12. 13:04:46Hivatalos közlemény, jelentsen ez bármit is.FC Barcelona and the player Ousmane Dembélé have severed ties by virtue of the unilateral exercise by the player of a right included in his employment contract. The club, in strict compliance with the agreement, has not negotiated or agreed with third parties the terms of this severance.
Hivatalos közlemény, jelentsen ez bármit is.FC Barcelona and the player Ousmane Dembélé have severed ties by virtue of the unilateral exercise by the player of a right included in his employment contract. The club, in strict compliance with the agreement, has not negotiated or agreed with third parties the terms of this severance.
Hálistennek! Lehet, voltak jó meccsei, de alapvetően egy probléma forrás, állandó sérülések, úgy általában egy kihagyott lehetőség Dembelé. Itt volt meddig, 6 évig, lőtt vagy 40 gólt ez alatt és a szezonok felében (2/3-ában) jellemzően sérült volt. Senki ne hullajtsuk érte könnyeket, megszabadultunk egy problémától. Remélem nem Neckar jön vissza helyette egy még nagyobb probléma forrásnak.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.08.12. 11:05:04Mostmár hivatalos.
Köszönünk mindent, különösen az alábbi mozzanatot:
https://pbs.twimg.com/media/F3UV0ERWsAA ... ame=medium
Najó, azért törlesztett valamennyit a világfutballnak azzal hogy összehozott egy tizit Messiéknek![]()
Okés, de ha Messi nevét meghallják a Barca szurkolók valószínűleg nem egy kihagyott helyzet ugrik be először. Dembele-nél meg igen, ez sok mindent elmond.bence0330 írta: ↑2023.08.12. 11:14:03Általában egyetértek veled, de szerintem ez a legeslegrosszabb érv Dembélé ellen pedig sokszor látom feljönni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.08.12. 11:05:04Mostmár hivatalos.
Najó, azért törlesztett valamennyit a világfutballnak azzal hogy összehozott egy tizit Messiéknek![]()
Bárkiről lehetne egy ilyet találni. Ha egy mozzanat alapján kéne megítélni, Messit is fel lehetne tüntetni kutyaütőként.
Általában egyetértek veled, de szerintem ez a legeslegrosszabb érv Dembélé ellen pedig sokszor látom feljönni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.08.12. 11:05:04Mostmár hivatalos.