2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak hogy növeljem a fájdalmad..Dr.Dre írta:LE-GEN-DA. Hiányzik a jó öreg Puyol.
Én talán Márquezzel szerettem a legjobban, nagyon komoyl kis duó voltak a mexikóival. Bár gondolom az emlékek is szépültek azért az évek során..Nero. írta:Puyol-Márquez/Pique védőpárosok a legkomolyabbak közt voltak.
Bár alig több mint tíz éve szurkolok a Barcának, nehezen tudom elképzelni hogy valaha is lesz még akkora vezérünk a pályán mint amilyen ő volt. Puyol-Márquez/Pique védőpárosok a legkomolyabbak közt voltak.Dr.Dre írta:LE-GEN-DA. Hiányzik a jó öreg Puyol.
Na , úgy néz ki meghallgatott jó barátom!roby122 írta: Én a helyében elfogadnám Mancini ajánlatát! Másodedzőnek az Interhez!
Örülök, hogy nem megy bele abba, hogy csak médiafogásként felhasználja őt Bartomeu. Nagyon örülök, hogy nem vállalja el a pozíciót.Barcaforever írta:A sztori tovább bonyolódik, Puyol kiírta facebook oldalára, hogy nem vállalja a poziciót és el is fogja hagyni a klubot.
Ő megszokta oldani az ilyeneket.shutterisland írta:csak lehet, hogy elég vicces lenne öltönyben, szóval remélem laza marad.![]()
Idővel jobb lenne, ha inkább a kispad felé orientálódna, edzőként vagy másodedzőként, teljesen mindegy, de neki a gyep közelében a helye szerintem, nem az irodában.danianevem írta:Puyolnak most már hivatalosan is megvan a sportigazgatói pozícióhoz szükséges végzettsége. [sport.es]
Én meg 3 évig szívok a Bsc-vel, ami jóformán sehova se elég, ha komolyan gondolom azt, amit tanulok....visca el barca írta:és mindezt 3-4 hónap alattdanianevem írta:Puyolnak most már hivatalosan is megvan a sportigazgatói pozícióhoz szükséges végzettsége. [sport.es]jó suli lehet
danianevem írta:Puyolnak most már hivatalosan is megvan a sportigazgatói pozícióhoz szükséges végzettsége. [sport.es]