BarcaFan1998 írta:szóval így becsüljük meg azokat az embereket, akik harcolnak a KATALÁNOKÉRT, vagyis ÉRTÜNK!
... végre valaki kiállna és hangot adna a madridi csalások és bírói lefizetések ellen...
No offense, de ez kicsit úgy hangzik, mintha te is annak tartanád magad..
És akkor mit mondana, amikor lemegy egy Sociedadhoz hasonló meccs, és úgy X-elünk, hogy egy 2-szeresen is jogos gólt nem adtak meg az ellenfélnek? Vagy amikor nálunk nem fújnak tizit? Mi lövünk lesgólt? A hosszabbítás utolsó másodperceiben lefújják a meccset, amikor emberelönyben félpályán megindul az ellenfél - tavaly vagy az előtt volt ilyenre példa, tisztán emlékszem. Akkor az természetes lenne, és a játék része, és nem kéne hangot emelni ellene?
Tobias88 írta:Tényleg súlytanak mostanában minket a bírói ítéletek, de én ezt sokkal inkább tudom még be most bírói inkompetenciának mintsem felülről irányított dolognak. Persze ha még lesz pár ilyen az már tényleg gyanús lesz

Elég 1 bajnoki fordulóban az összes meccset megnézni, és máris nem gondolja úgy az ember, hogy minket súlytanak a bírók.. Minden második meccsen van valami orbitális baromság, Granada is szerzett már pontot úgy, hogy az utolsó másodpercbe bekaptak egy szabályos gólt, de les lett. Az se a madridi rezsim műve volt, gyengék a bírók.. Ahogy Petr is írta, ez ellen tenni is kellene, ez az elnökünk dolga is lenne. De amit Piqué művel, az nem megoldás, ez csak vergődés inkább a vesztes meccs után. Josét emiatt utálja az emberek többsége..
Normandia írta:A fater bíráskodott alacsonyabb osztályban. Ő mondta, hogy egy bíró biztosan hibázik a pályafutása alatt, de egy meg nem adott büntetőt az életbe nem tud helyrehozni. Azzal, hogy nem adott meg egy büntetőt, olyat hibázott, amit a későbbiekben nem lehetett helyrehozni. Az első szituáció következménye volt a másik két eset megítélésének. Következetesen hibázott mind a három esetben.
Én ezt értem, valószínű ez is történt. De ha velünk akarnának kicseszni, akkor befújják a második kezezést, mert be lehetett volna bőven.. Rosszak a bírók, ennyi a helyzet, ez meg nem újkeletű dolog. Régebben ennek ellenére tudtunk nyerni, most nem megy, ez van. Emiatt nem kell kimenni és mutogatni..