kristop írta:...
Csak az a különbség
,hogy Xaviról,meg Puyolról ilyenek sosem kerültek nyilvánosságra, hogy Arbeloa nőjét verik a sikátorban(

),meg hogy az elnöknek ultimátumot adtak,hogy vagy az edző,vagy ők. Nem hiszek el mindent, de jól irta Bob, csak olyanról irnak 101 cikket, aminek van is egy kis alapja. Előfordulnak az ilyen irásokban a költői túlzások, de alapjuk biztos van.
Ahogy leirtam az előző hszemben is, azzal van bajom, hogy valakinek/valakiknek az tök normális,hogy Messi ránőtt a klubra. Nem tudom megérteni,hogy ezt egy Barcelona, s nem Messi szurkoló hogy tudja elfogadni, és még bólogatni is hozzá. Pep korszakban is volt "hatalma" a csapaton belül, még sem szóltam semmit sem ellene, mert látszott rajta,hogy akar. Ez pl tavaly, meg idén is pár meccsen nem mondható el róla. Van mikor az embernek nem megy, s van mikor nem is akarja... Persze ezt nem egy ilyen teljesitmény után fogom taglalni róla, mert most mindenkiben az "überMessi" kép él, mert ez a friss.
Kash irta,hogy ő miatta szerette meg a barcát. Én nem, de én is nagyon szimpatizáltam vele, egyik kedvencem volt,talán még most is az, de ha a csapat és egy játékos között kell dönteni, akkor én a csapatra szavazok. Ronaldinho után is "átvészeltünk" pár évet, Messi után is menni fog. Jelenleg úgy érzem, talán Mascherano eladása érintene engem rosszul, ő az, aki minden meccsen 150%ot teljesit, a többi az már csak részletkérdés. Félreértés ne essék, nagyjából minden játékos a szivemhez nőtt, de nincs olyan ember, akit ne tudnánk pótolni. Ez egy klub, ami már x+1 éve müködik, nincs olyan játékos, aki bármilyen jogon is a klub fölé nőhet.
Sosem értettem az olyanokat,mint pl GT, aki játékosnak, és nem csapatnak szurkol, de ez már más téma,nem akarok belemenni most.