1.Messinek LE adott plusz pihenőnapo, mint ahogy Neymarnak is. Gondolonia kellett volna a meccsre, és ennek fényében kellett volna szabadságot adni. Nem maguktól lógtak, hanem úgy jártak el, ahogy az edző és a klubvezetés engedte nekik.
2. Messiről több ember is elmondta, hogy nem az az ordibálós típus. Anno talán Puyol mondta, hogy ritkán szól, de akkor mindenki rá figyel. Én úgy gondolom, hogy ez az ordibálá valójában egy hangos szóváltás lehetett.
3. Ha szóváltás volt elítélendő Messi tette, mert nem mehet szembe az edzőjével. Ugyanakkor annyiban védhető, hogy elvileg LE meggyanúsította, hogy hazudott, és nem is volt beteg. Azért ilyet egy edző sem engedhet meg magának (még ha teszem azt igaza is lenne). Hívja félre, kérdezzen rá, beszéljék meg ketten, de ne gyanúsítsa meg, pláne úgy, hogy mások is hallják!
4. Ha volt kifakadás, akkor szertintem az csak a jéghegy csúcsa volt a padozás, és a gyanúsítás. Mi szurkolók is értetlenül állunk LE rotálása, takitkai húzásai előtt, mert nem értjük, hogy miért hanyagol mebereket, miért nem képes egy kezdőt összerakni. Látni kell, hogy az a rotáció amit csinál, max egy kis csapatnál működhet, ahol sok a "munkás" játékos. Egy nagy csapatnál sem menne ez! Sehol sem!!! Másfelől többnyire rossz hatással van a játékosokra. Lásd pl Rakitic. Azt aláírom, hogy Piqué jobb lett.
5. Lehet is eladni, új csapatot építeni, de érsük meg! Hamarabb kéne középpályát építeni, jobb oldali védőt venni, mint az ő pótlásával foglalkozni. Ő még így is jelenleg a világ 2. legjobbja(szigorúan jelenlgei formáját nézve, amúgy legjobb), Középről egy értelmes passz nem menne a csatárokhoz, ha ő nem menne hátra osztogatni. tavalyhoz képest aláízatosabb lett, sokat fut, szerel, ütközik. Lehet nem visz végig szólót az egész pályán, nem lő olyan gólokat, hogy nem hiszünk a szemünknek, vagy nem olyan gólerős, de ha nála a labda, akkor az ellenfél védői már gatyán is fossák magukat, legalább 2-3 védőt elvon magára, szabadrúgásai életveszélyesek...Utóbbiben pl rengeteget fejlődött, ami szerintem nem a motiválatlanság, vagy a nagyképűség jele, mert tuti sokat gyakorolja.
6. Ha el is adnánk, el is menne, akkor nagyon komoly áron mehetne csak, és ezt ő is tudja. Szerintem ha nem is 250-ért, de minimum a felélért kelne el. Ezt kb a München, a MU, Chelsea, Psg, City engedheti meg magának. A németk nem adnának ennyit egy játékosért, a francia a bajnokság nem hiszem, hogy vonzaná. Max Anglia.
7. Ha el akarna menni, akkor szerintetek ez a sok hiszti vonzóvá tenné. Nem hiszem, hogy javítana a helyzetén annál a 4-5 esetleges vevőnél.
8. Boldog boldogtalan megszólal az ügy kapcsán. A mindig uriember tata, aki kb 2 hete önkritikusan nyilatkozott az itt végezett munkájáról, senkit nem savazott, majd pont most fogja azt a játékost elpvenni, akinek szövetségi kapitánya (és éppugy kirugathatja

)
Összességében bármi is lesz, nem hiszem, hogy támadni kéne, mert felháborodása érthető, mert ami a klubnál folyik, és amit az edző művel az vicc, és ezt ők is látják. Sok csapattárs egyetért szerintem vele. őket is küldjük el?
A gólöröme nagyon érdekes volt. Nem tudom, hogy egy nyugtató csók volt e, vagy egy megkezdett búcsú?