hank1ee én 94 óta Barca drukker vok,ha akkor lett volna net,és az akkori legendákat is ilyen nevetséges szinten akarták volna eladogatni,akkor is kiálltam volna mellettük
Bob!
Szóval ha Messi,és pár játékos aki történelmet írt a Barcelonával,és jelenleg is hasznára van a csapatnak, szerinted nem pont a KLUB érdekéért is szólal fel esetleg egy edző ellen? Ezt az egész vitában nem értettem, azzal nem a klubbot bántja,sőt szerintem a klubb érdeke is az,h megfelelő ember legyen a csapat élén, persze ha sikerességet szeretnének.
Sanama!
Gondoltam,h lesz aki ezt látja bele, kedvedért: nem azért igazi szurkolók,mert van lehetőségük bérletesnek lenni,hanem mert ez ott többet jelent mint sima buzdítás, ők fanok,ebben nőttek fel, és hidd el,h sokkal előbb,és jóval több mindent tudnak,és átlátnak (nyilván helyzeti előnyük miatt többnyire) mint azok,akik nem ott élik ezt meg.
Na már most, ha ők nem tüntetnek azok után sem Messi ellen,h Ő elvileg megelégelte Lucho marha nagy profizmusát,akkor annak oka van, mégpedig,h ők is így gondolják. És attól ez nem fog megváltozni hank1eee,h itt Te még akár 100oldalon keresztül leírod,h Messi jelenléte a fő oka annak,h az edzőlegendáink az utóbbi két évben hátrafele mennek.
utoljára:
sokkál inkább tartanám bárkitől is a klubb ELLENI dolognak azt,h ha látják,h vmi nem stimmel,és nem lesz jó, viszont NEM szólnak semmit,csak mennek a szakadék felé magabiztosan,mintsem azt,h pont az ellenkezőjét teszik (ha tették ugye), nálam ez azt bizonyítja inkább,h a KLUB fontos.