Ronaldinho Gaúcho #4
- Bobán
- Jugador del Barça
Ma rendre megkönnyeztem! Ronni miatt szerettem meg a Barcát még 2003-ba. Hihetetlenül hiányzik! Nem is veszek csak R10 Barca mezeket!
És ahogy nézte ma a régi önmagát a kivetitőn...
Szerintem nagyon szeretett volna bizonyítani és azért nem ment neki! Sokat önzözött és mint általába mindig most is a nehezebb megoldásokat választotta!
2-3 Hajrá Ronaldinho!!!!!
És ahogy nézte ma a régi önmagát a kivetitőn...

Szerintem nagyon szeretett volna bizonyítani és azért nem ment neki! Sokat önzözött és mint általába mindig most is a nehezebb megoldásokat választotta!
2-3 Hajrá Ronaldinho!!!!!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Hát nem villant akkorát:) Igazából néha szokott nagyot villantani.. Amúgy most már átlagosan tolja:) Szívem összeszorult azért,, Mikor körbe galopot tolt:) Tapsolták folyton:) Jó volt itt látni a mestert
- fcgigi
- Jugador del Barça
Nem tudom nézi e még valaki a közvetítést, Ronaldinho Puyol mezben volt, és kapott valamit Rossel-tól... csak nem mutatták mit tartalmaz a doboz...
) ah jól állt neki a Barca mez de nagyon...

O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Én kb 10 éves koromban láttam utoljára játszani, arra emlékszem hogy úgy nézett ki montha mindig vigyorogna, meg hogy nagyon állatul focizott. Most szerintem nem villant akkorát. Bár lehet hogy csak én látom így, nem vagyok valami nagy szakértő... 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Lőhetett volna egy 11-est!!
Pinto kajak megfogta volna:D

Pinto kajak megfogta volna:D
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akármennyire is haragszok még mindig rá, megtapsoltam az öreget én is, megható pill volt amikor lement.
nemtudom megbocsájtani,h így elhanyagolta magát, volt 3 hihetetlen éve,és ennyi...pedig ha kicsit fegyelmezettebb akkor Puskás,Maradona szinten emlegethetnénk amikor visszavonul...így is elképesztő mit tud a lasztival,de ez a 3 év nálam nem elég,h ilyen magas szinten emlegessem...
Talán majd Messit
nemtudom megbocsájtani,h így elhanyagolta magát, volt 3 hihetetlen éve,és ennyi...pedig ha kicsit fegyelmezettebb akkor Puskás,Maradona szinten emlegethetnénk amikor visszavonul...így is elképesztő mit tud a lasztival,de ez a 3 év nálam nem elég,h ilyen magas szinten emlegessem...
Talán majd Messit

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Capon
- Llegenda del Barça
Mai napig nem szívesen nézek Ronaldinhos videókat mert elszorul a szívem mikor látom mire volt képes. Egészen elképesztő játékos és egyéniség volt.
Ahogy az is egészen elképesztő, hogy egy ekkora formátumú játékos hogy veszítheti el a dinamikáját és a játékkedvét 1 év alatt és hogy ez hogy állandósulhat.
borzasztó!
Ahogy az is egészen elképesztő, hogy egy ekkora formátumú játékos hogy veszítheti el a dinamikáját és a játékkedvét 1 év alatt és hogy ez hogy állandósulhat.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
nem nem vagyok.mes írta:Initom írta:amugy hol lehet majd a meccset nézni?
Ha erdelyi vagy, akkor a sport.ro-n tudod nezni, kajalas kozben lattam , hogy adni fogja.
de rámentem a sport.ro oladra (honlap gondolom) és elvileg van élő adás.
és ott van a barca-milán meccs.
nem tudom talán olyasmi mint volt a digisport.
köszi amugy

más variáció??
Abi & Tito
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Azért nagyon érdekes lesz látni Ronaldinhot, ahogy megforgatja Piquét vagy Busquetset , mert ők még nem játszottak vele ............. Mindenesetre érzésem szerint magabiztos, legalább 3 gólos különbséggel nyerünk ...
més que un club
- Dave87
- Capitá del Barça
Ezt osztom, ettől még beleszürkült ő is a nyugdíjas Milanba. Na meg persze röfi is lett szegény.BarcaBaku írta:Magához képest vergődés de így is még sokan irigylik a képességét mer azért még most is vannak zseniális passzai és megoldásai!Dave87 írta:Nekem toronymagasan Ronaldinho volt a kedvencem, de örülök, hogy kiheverte a csapat és jómagam is a távozását.Soha többé ilyet!
Ma már csak vergődés a játéka, semmi több.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
amugy hol lehet majd a meccset nézni? 

Abi & Tito
- lui1698
- Llegenda del Barça
Miatta kezdtem el nézni a Barca meccseit, és miatta lettem szurkoló.
Miután visszaesett a formája sokáig vártam, hogy egyszer majd a régi lesz. Néha adott kisebb jeleket, meg-megvillant, de nem tudott már olyat villantani, mint fénykorában. Várom az esti meccset, mert nagyon különleges lesz újra a Camp Nou-ban látni őt.
Miután visszaesett a formája sokáig vártam, hogy egyszer majd a régi lesz. Néha adott kisebb jeleket, meg-megvillant, de nem tudott már olyat villantani, mint fénykorában. Várom az esti meccset, mert nagyon különleges lesz újra a Camp Nou-ban látni őt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Na visszatér.
Legnagyobb kedvencem(Kluivert mellett). Nem gondolom, h a közeljövőben lesz még egy játékos akinek a játéka ennyire bámulatba fog ejteni.
Remélem jól fog szórakozni a pályán és akkor mi is szórakozunk a TV előtt.

Legnagyobb kedvencem(Kluivert mellett). Nem gondolom, h a közeljövőben lesz még egy játékos akinek a játéka ennyire bámulatba fog ejteni.
Remélem jól fog szórakozni a pályán és akkor mi is szórakozunk a TV előtt.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Riquelme10
- Barça B
Emlékeztek mikor az átjátszhatatlan Ramos oldalán játszva felálva megtapsolta a Bernabeu közönsége! Ez mindent elmond róla h mien nagy volt fénykorában.
Azt sosem fogom elfelejteni, miatta lettem Barca szurkoló.
Köszönök neki mindent
ui:és lécci dobd be a Ronaldinho-cselt hadd boszonkodjon Alves
Azt sosem fogom elfelejteni, miatta lettem Barca szurkoló.
Köszönök neki mindent
ui:és lécci dobd be a Ronaldinho-cselt hadd boszonkodjon Alves
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."
Csukás Róbert
Csukás Róbert
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Laporta volt az elnök Sandro meg a jobb keze ha jól tudom és Sandro hathatós közreműködésével érkezett Dinho!!bence-barca írta:"...Rosell hozta önt a Barcához..." - cikk
Nem Laporta hozta őt? Úgy tudtam, h Laporta Beckhammal kampányolt , de mivel ő Madridba ment hozta Ronnie-t. Vagy ez az egész Rosellel történt? Akkor miért volt bennem Laporta?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
-
- Llegenda del Barça
"...Rosell hozta önt a Barcához..." - cikk
Nem Laporta hozta őt? Úgy tudtam, h Laporta Beckhammal kampányolt , de mivel ő Madridba ment hozta Ronnie-t. Vagy ez az egész Rosellel történt? Akkor miért volt bennem Laporta?

-
- Jugador d'estrella
Egyébként ahogy én hallottam A Barca először Beckhamet akarta leigazolni, de ő a Realba ment. És a Real azt mondta Ronnie-ról h gyenge bajnokság gyenge focistája. A Barca megvette és (szerintem) jobban jártunk vele, mint a Real Beckhammel. Nagyon megérte kockáztatni a leigazolásával. Ma este pedig ahogy mondtam tiziből gólt rúg.
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

-
- Barça B
Mindig is a legnagyobb kedvencem volt..és marad is...imádtam a játékat szinte az összes mecsét láttam amit a barcában játszott...hosszu nyeretlenség utan ő volt az ujra bajnok barca vezére...ennyire szorakoztatoan jatszo focista nem sok volt ha volt a történelemben,,,Naon nagy szívfájdalmam h mennyire visszazuhant korábbi önmagához képest...Naon szép lesz az esti mecs h visszatér..remélem fog golt löni..de a Barca nyerjen...RONALDINHO GAUCHO köszönjük:D
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
-
- Jugador d'estrella
Szerintem tiziből fog. Piqué fogja összehozni.. De nyerünk 3-1-reRewolution5 írta:biztos hogy nem! kezet fog a tarsakkal, és vége! ennyi tisztelet van benne a Barcaval szemben... lásd Pedro- Tenerife..forlán10 írta:Ronnie ha gólt rúg, fogja ünnepelni?
bökkenő ottt van hogy nemfog golt rugni
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

Mindjárt felhívom és megkérdezem.forlán10 írta:Ronnie ha gólt rúg, fogja ünnepelni?

Amúgy nem hiszem. Szerintem csak vigyorogni fog és megtapsolja a szurkolókat.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
biztos hogy nem! kezet fog a tarsakkal, és vége! ennyi tisztelet van benne a Barcaval szemben... lásd Pedro- Tenerife..forlán10 írta:Ronnie ha gólt rúg, fogja ünnepelni?
bökkenő ottt van hogy nemfog golt rugni