Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem nem vagyok.mes írta:Initom írta:amugy hol lehet majd a meccset nézni?
Ha erdelyi vagy, akkor a sport.ro-n tudod nezni, kajalas kozben lattam , hogy adni fogja.
Ezt osztom, ettől még beleszürkült ő is a nyugdíjas Milanba. Na meg persze röfi is lett szegény.BarcaBaku írta:Magához képest vergődés de így is még sokan irigylik a képességét mer azért még most is vannak zseniális passzai és megoldásai!Dave87 írta:Nekem toronymagasan Ronaldinho volt a kedvencem, de örülök, hogy kiheverte a csapat és jómagam is a távozását.Soha többé ilyet!
Ma már csak vergődés a játéka, semmi több.
Laporta volt az elnök Sandro meg a jobb keze ha jól tudom és Sandro hathatós közreműködésével érkezett Dinho!!bence-barca írta:"...Rosell hozta önt a Barcához..." - cikk
Nem Laporta hozta őt? Úgy tudtam, h Laporta Beckhammal kampányolt , de mivel ő Madridba ment hozta Ronnie-t. Vagy ez az egész Rosellel történt? Akkor miért volt bennem Laporta?
Szerintem tiziből fog. Piqué fogja összehozni.. De nyerünk 3-1-reRewolution5 írta:biztos hogy nem! kezet fog a tarsakkal, és vége! ennyi tisztelet van benne a Barcaval szemben... lásd Pedro- Tenerife..forlán10 írta:Ronnie ha gólt rúg, fogja ünnepelni?
bökkenő ottt van hogy nemfog golt rugni
Mindjárt felhívom és megkérdezem.forlán10 írta:Ronnie ha gólt rúg, fogja ünnepelni?
biztos hogy nem! kezet fog a tarsakkal, és vége! ennyi tisztelet van benne a Barcaval szemben... lásd Pedro- Tenerife..forlán10 írta:Ronnie ha gólt rúg, fogja ünnepelni?