Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
daffy
Madridista

2017.01.07. 09:13:46

Nero. írta:Szerintem kapni fog érte legalàbb 2 meccset de lehet hogy lesz belőle 4.
Penzbunti lesz maximum. Valahol mintha ugy olvastam volna h ezert nem tiltjak el. Parezer euro meg ugyis van a farzsebeben
mess2009
Director del Fútbol

2017.01.07. 08:35:33

crixus írta:
Nero. írta:A szövetség már vizsgálja is. Idióta. Odaát meg joggal röhögnek megint.
Mondjuk halkan jegyzem meg, hogy a szövetség fordíthatná az energiáit a szájkarate szankcionálása helyett a bíráskodás reformálására. Mert az elég nevetséges, hogy az egyik játékos következmények nélkül üthet meg egy másik játékost szándékosan, de mivel a bíró nem látta, így hiába van róla videofelvétel, úgy teszünk mintha meg sem történt volna. Ezt a szabályt kellene többek között újragondolni illetve esetleg külföldi bírók bevetésével és a modern technika eszközeinek segítségével a spanyol bajnokság bíráskodásának a színvonalát valamicskével megemelni. Röhejes, hogy a világ legjobb, de minimum top3-as bajnokságában azzal takaróznak, hogy a játék része a bírói tévedés. Ez úgy baromság ahogy van.
Piqué-től talán nem volt okos dolog odaszúrni, de semmi olyat nem mondott amúgy aminek ne lett volna alapja. Jó lenne, ha a spanyol klubok magasabb szinten is felszólalnának az alacsony színvonalú bíráskodás ellen.
egyrészt: a játék része a bíró aki ugye ember, tehát téved, így: a játék része a bíró tévedése! ez nem baromság, hanem tény.
másrészt: nekem is sokkal szimpatikusabb az Angol gyakorlat ahol a bíró által nem látott, vagy nem szankcionált bizonyos eseteket utólag bírálnak el.
Piqé : sokkal inkább megértem, és helyeslem a mérkőzés utáni (tudatos!) nyilatkozatokat, mint a pályán a csapatot sújtó nyilvánvalóan káros hőzöngést.
harmadrészt: a parttalan bíró gyalázás valahol vissza ütne! még inkább elbizonytalanítaná esetleg (akár tudat alatti) gyűlöletre serkentene egyes sporikat, úgyhogy valahol van értelme a bírók köré szőtt védőhálónak is...
crixus
Entrenador del Barça

2017.01.06. 22:12:33

Nero. írta:Ne lett volna alapja? Mi a franc köze van a mi meccsünknek a Realéhoz? Szerintem kapni fog érte legalàbb 2 meccset de lehet hogy lesz belőle 4. A csapatot hozta nehéz helyzetbe és nem csak erkölcsileg mert mint játékos szükség van rá. Példát fognak statuálni vele hogy a Barca játékosok vegyenek egy kicsit vissza a bírókkal kapcsolatban.
Hozzáteszem hogy valahol igaza van mert egy tizi meg egy piros elmaradt de a meccs után már felesleges reklamálni.
Mivel az újságírók szinte minden alkalommal rákérdeznek arra, hogy mi a riválisról vagy annak a meccséről alkotott vélemény így elég röhej, hogy nem lehet még csak bírálatot kifejezni sem. Emlékszel egy bizonyos Mourinho nevű sz-alakra? Ennyi erővel őt kb minden sajtótájékoztató után el lehetett volna tiltani. Röhejes az egész, főleg, ha megbüntetik az sértődöttségből lesz, mert a bíráskodást kritizálta.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.06. 21:47:33

Ne lett volna alapja? Mi a franc köze van a mi meccsünknek a Realéhoz? Szerintem kapni fog érte legalàbb 2 meccset de lehet hogy lesz belőle 4. A csapatot hozta nehéz helyzetbe és nem csak erkölcsileg mert mint játékos szükség van rá. Példát fognak statuálni vele hogy a Barca játékosok vegyenek egy kicsit vissza a bírókkal kapcsolatban.
Hozzáteszem hogy valahol igaza van mert egy tizi meg egy piros elmaradt de a meccs után már felesleges reklamálni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
crixus
Entrenador del Barça

2017.01.06. 20:25:24

Nero. írta:A szövetség már vizsgálja is. Idióta. Odaát meg joggal röhögnek megint.
Mondjuk halkan jegyzem meg, hogy a szövetség fordíthatná az energiáit a szájkarate szankcionálása helyett a bíráskodás reformálására. Mert az elég nevetséges, hogy az egyik játékos következmények nélkül üthet meg egy másik játékost szándékosan, de mivel a bíró nem látta, így hiába van róla videofelvétel, úgy teszünk mintha meg sem történt volna. Ezt a szabályt kellene többek között újragondolni illetve esetleg külföldi bírók bevetésével és a modern technika eszközeinek segítségével a spanyol bajnokság bíráskodásának a színvonalát valamicskével megemelni. Röhejes, hogy a világ legjobb, de minimum top3-as bajnokságában azzal takaróznak, hogy a játék része a bírói tévedés. Ez úgy baromság ahogy van.
Piqué-től talán nem volt okos dolog odaszúrni, de semmi olyat nem mondott amúgy aminek ne lett volna alapja. Jó lenne, ha a spanyol klubok magasabb szinten is felszólalnának az alacsony színvonalú bíráskodás ellen.
BarcaFan1998
Barça B

2017.01.06. 20:02:27

MessiNeymarSuarez írta:
S.Agüero írta:Piqué: "I don't even need to talk about the refereeing in Madrid-Sevilla game."
És ebből az újságírók természetesen kihoztak olyanokat hogy" elég megnézni a Real-Sevilla meccset hogy ott mit csinált a bíró" meg mintha direkt ő hozta volna fel azt a meccset... :lol: =D>

Ha Piqué azt mondja hogy bundáskenyeret reggelizett, akkor már este az a cikk jelenik meg hogy" Piqué: A Real folyton bundázik" [-X :D
nem csoda, hiszen madridi(perez) kézben van minden újság. szegény Piquet meg amúgy is folyton megtalálják valamivel, gondolom nem tetszik nekik a függetlenségi harca amit folytat a KLUBÉRT és KATALÓNIÁÉRT! és a legtöbb esetben, mint mondjuk most is, ez az egész ALJAS RÁGALOM!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.06. 19:19:04

A szövetség már vizsgálja is. Idióta. Odaát meg joggal röhögnek megint.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.06. 16:52:33

Mert, te ezt hogy forditanad? Az en olvasatomban valahogy ugy hangzik, hogy a "Real-Sevillan valo biraskodasrol mar beszelnem se kell". Nem tudom az eredeti hogy hangzik, de ez Piquet ismerve nem egy terelo valasz volt, hanem odaszuras - persze lehet csak en latom bele a multja miatt.

A birozast amugy nem szeretem, meg ha most jogos is. De van olyan is, amikor meg a mi javunkra tevednek, minden meccs utan szinte ezzel lehetne tele a sajto valamelyik fel reszerol. Pont annyi ertelme van, mint annak amikor Filipe Luis a labat mutogatta Twitteren meccs utan.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.06. 16:32:12

S.Agüero írta:Piqué: "I don't even need to talk about the refereeing in Madrid-Sevilla game."
És ebből az újságírók természetesen kihoztak olyanokat hogy" elég megnézni a Real-Sevilla meccset hogy ott mit csinált a bíró" meg mintha direkt ő hozta volna fel azt a meccset... :lol: =D>

Ha Piqué azt mondja hogy bundáskenyeret reggelizett, akkor már este az a cikk jelenik meg hogy" Piqué: A Real folyton bundázik" [-X :D
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.06. 16:29:45

Piqué: "I don't even need to talk about the refereeing in Madrid-Sevilla game."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.06. 15:56:01

Nero. írta:Jobb lenne ha befogná a száját. A saját meccsünkről se kellene dumálnia, a Madridéról meg pláne.
Én úgy tudom hogy összesen annyit mondott amikor kérdezték a Real meccsről hogy nem az ő dolga arról a meccsről beszélni, csak megint ferdítenek a lapok sok helyen.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.06. 15:18:43

Jobb lenne ha befogná a száját. A saját meccsünkről se kellene dumálnia, a Madridéról meg pláne.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.04. 16:09:15

Ez tegnap az egyik legjobb jelenet volt. :D
Bármi van kezezést kell reklamálni. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.12.04. 13:47:53

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
randomguy
Capitá del Barça

2016.11.27. 23:18:47

Gerard Piqué: It's not often I can say this but we have to be happy with a draw

legalább az önkritika dícsérendő
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.11.17. 19:48:48

Lehet, hogy részletkérdés, de csak én emlékszem úgy, hogy Piqué nyíltan még nem hangoztatta, hogy ő függetlenségpárti? Nekem úgy rémlik, hogy "csak" azon törekvéseket támogatta/támogatja, hogy a katalánok népszavazás útján dönthessenek Katalónia függetlenségéről.
palesz77 írta:Amúgy én is egyre inkább hajlok afelé, hogy Piqué lehet tényleg jó elnök lenne. :-k Ez a mostani szponzoros akciója is ezt bizonyítja, de amúgy is folyamatosan fejleszti magát. Zuckerberggel is találkozott már, hogy az üzleti életről és hasonló témákról beszélgessen vele, meg még sok ilyet lehet olvasni róla. Szerintem azért tisztába van vele, hogy játékosként mik a határok, és hogy egy elnökként mi az, amit még megengedhetne magának.
Én is valahogy így gondolom.
Tromort77

2016.11.17. 19:37:24

Én nem mint elnökjelöltről beszélek róla, hanem mint focistáról. Nyílván egy elnöknek diplomatikusnak kell lennie. De játékosként amiket nyilatkozik szerintem símán bele kell, hogy férjen. Azért olyan égbekiáltó botrányai nem voltak. Alapból ki van rá hegyezve a spanyol sajtó amiért függetlenség párti, de a véleményéhez mindenkinek megvan a joga. Az, hogy erről hangot is adott az inkább tiszteletre méltó. Nyílván lehetne stílusosabb de nem diplomatákról beszélünk hanem sportolókról.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.17. 19:35:44

Amúgy én is egyre inkább hajlok afelé, hogy Piqué lehet tényleg jó elnök lenne. :-k Ez a mostani szponzoros akciója is ezt bizonyítja, de amúgy is folyamatosan fejleszti magát. Zuckerberggel is találkozott már, hogy az üzleti életről és hasonló témákról beszélgessen vele, meg még sok ilyet lehet olvasni róla. Szerintem azért tisztába van vele, hogy játékosként mik a határok, és hogy egy elnökként mi az, amit még megengedhetne magának.
LG írta:mit pl. épp Bartomeu. Nem feltűnősködik feleslegesen, nem csinál feszültséget, a dolgát végzi, de azt nagyon jól
Ez azért nem teljesen igaz, baromi sok ügyünk van mostanság. Az tény, hogy sok jó dolga is van, de bőven nem hibátlan ő se.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.17. 19:06:34

Tivornya írta:
LG írta: Inkább ne. [-X Tudom, most a bohócot korát éljük, lásd Trump, de bizom benne, hogy hamarosan megjön az emberek esze, és még véletlenül sem választanak meg egy ilyen karakter a klub élére. Volt már egy hasonló Gaspart személyében, elég is volt. =;
A libsinek nevezett provokátorok és agyhalottak korát most igyekszünk eltörölni....lásd usa :)
Nyíltan és őszintén kell megnyilvánulni, a polikorrektség csak a patkányokat érdekli ;)
Őszinteség és a nyíltság nem egyenlő az alpárisággal. :wink: Egy elnök pedig legyen diplomatikus, mit pl. épp Bartomeu. Nem feltűnősködik feleslegesen, nem csinál feszültséget, a dolgát végzi, de azt nagyon jól. Ellenben pl. Pérezzel, akit még a sajátjai sem szeretnek, igaz nemcsak ezért.

Amúgy Bobbal értek egyet. A csipkelődés alapvetően nem rossz dolog, de Pique sokszor nem tudja, hol a határ.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.17. 18:10:02

Tromort77 írta:
Bob_Marley írta:Pont James kapott most össze Phil Jacksonnal egy rosszul sikerült nyilatkozat miatt. Szókimondás meg sértés között van külöbség, s Pique is átszokta lépni azt a bizonyos mesgyét.
Most megfogtál ezzel az egy szem példáddal. :roll: Általánosságban írtam, hogy az amerikai sportokban nem ennyire érzékenyek ha rivalizálásról van szó. Az, hogy valaki ércelődik a riválisan valóban nem elegáns, de azért nem kell a fejét vesztenie senkinek.
Kaepernicket is írhattam volna, de van más is( Clippers nem akart pl játszani pár éve egy elég megosztó tulajdonosi nyilatkozat miatt). Nem a zrikáról vagy trash talkról beszélek amiről te. Pique is benyög néha vádaskodásokat, ami már nem a jópofa kategória.

Koke-Nacho az rivalizálás és vicces, de úgymond "csalózni" már más.

Példát meg azért hoztam, mert az a legfrissebb. :)
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.11.17. 17:44:44

Bob_Marley írta:Pont James kapott most össze Phil Jacksonnal egy rosszul sikerült nyilatkozat miatt. Szókimondás meg sértés között van külöbség, s Pique is átszokta lépni azt a bizonyos mesgyét.
Most megfogtál ezzel az egy szem példáddal. :roll: Általánosságban írtam, hogy az amerikai sportokban nem ennyire érzékenyek ha rivalizálásról van szó. Az, hogy valaki ércelődik a riválisan valóban nem elegáns, de azért nem kell a fejét vesztenie senkinek.
Tivornya
Capitá del Barça

2016.11.17. 17:22:26

LG írta:
palesz77 írta:
#FuturePrezident :D
Inkább ne. [-X Tudom, most a bohócot korát éljük, lásd Trump, de bizom benne, hogy hamarosan megjön az emberek esze, és még véletlenül sem választanak meg egy ilyen karakter a klub élére. Volt már egy hasonló Gaspart személyében, elég is volt. =;
A libsinek nevezett provokátorok és agyhalottak korát most igyekszünk eltörölni....lásd usa :)
Nyíltan és őszintén kell megnyilvánulni, a polikorrektség csak a patkányokat érdekli ;)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.17. 16:24:17

Pont James kapott most össze Phil Jacksonnal egy rosszul sikerült nyilatkozat miatt. Szókimondás meg sértés között van külöbség, s Pique is átszokta lépni azt a bizonyos mesgyét.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.11.17. 13:21:29

A szurkolással kapcsolatban: más a mentalitás. Még például angliában szurkolni mennek ki, spanyolban sokkal inkább azért, hogy őket szórakoztassák.

Ami Pique-t illeti sose értem igazán ezt a nagy ellenszenvet vele kapcsolatban. Szeret csipkelődni és egy szókimondó csávó. Amellett, hogy a Barca játékosa, ő Barca szurkoló is. Gyerekkora óta megéli a két klub közötti rializálást. Megélt szebb és kevésbé szebb napokat is. Nem csodálom, ha szeret oda szúrni az ellenfeleknek. Sok esetben olyat mond, amit az átlag szurkolók többsége is gondol. Egy kis rivalizálásban meg semmi rossz nincs. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy például amerikai sportok esetében ez nem téma. Valamiért Európa jobban szereti a bologató majmokat, mint az őszinte embereket. Isten őrizz, hogy amerikát majmoljam, de sportban sokkal inkább bátrtabbak ilyen téren.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.17. 13:19:56

Veidt_madridista írta:
LG írta: Miért, hogyan kéne a két csapatnak viszonyulnia egymáshoz?

Azt meg lássuk be, ilyen gigakluboknál nem az ultrák a legfontosabb tényezők. Sok-sok millió szurkolóval rendelkeznek a Föld minden részéről, közülük rengeteg a gyerek, szóval nem kell a balhé.
Kőkemény, orok rivalisokkent. Nem egy ujabb eseményként a szelfizesre.
Es én sem a balhera gondolok természetesen. De jópár nemet es spanyol klubnál meg van oldva a hatalmas hangulat a mérkőzéseken - es ennek itt sem lenne akadálya, ha a vezetőség is igy gondolkodna. De ott vannak például az angolok is. Egy darab ultra sincs a stadionokban, megis vegig megy az éneklés tobb tizezer embertől - gyerekektol, csaladoktol is. Pedig a MU meccsekre is járnak turisták.
Értem, de pl. pont Anglia a példa rá, hogy az is képes átmenni balhéba, verekedésbe. Igaz, általában nem a top csapatok szurkolói balhéznak.

De most visszatérve Piquere, tudjuk róla, hogy katalán függetlenedési törekvések támogatója, na pl. a spanyol-katalán ellentét az, amit szerintem semmikép nem kéne erősíteni, a régi sebeket feltépni. Csak gondoljunk bele, milyen hatással lenne a klubra, ha tényleg megtörténne az elszakadás... kb. katasztrofális. Márpedig napjainkban ez sem olyan elképzelhetetlen. :roll:
Válasz küldése