Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Penzbunti lesz maximum. Valahol mintha ugy olvastam volna h ezert nem tiltjak el. Parezer euro meg ugyis van a farzsebebenNero. írta:Szerintem kapni fog érte legalàbb 2 meccset de lehet hogy lesz belőle 4.
egyrészt: a játék része a bíró aki ugye ember, tehát téved, így: a játék része a bíró tévedése! ez nem baromság, hanem tény.crixus írta:Mondjuk halkan jegyzem meg, hogy a szövetség fordíthatná az energiáit a szájkarate szankcionálása helyett a bíráskodás reformálására. Mert az elég nevetséges, hogy az egyik játékos következmények nélkül üthet meg egy másik játékost szándékosan, de mivel a bíró nem látta, így hiába van róla videofelvétel, úgy teszünk mintha meg sem történt volna. Ezt a szabályt kellene többek között újragondolni illetve esetleg külföldi bírók bevetésével és a modern technika eszközeinek segítségével a spanyol bajnokság bíráskodásának a színvonalát valamicskével megemelni. Röhejes, hogy a világ legjobb, de minimum top3-as bajnokságában azzal takaróznak, hogy a játék része a bírói tévedés. Ez úgy baromság ahogy van.Nero. írta:A szövetség már vizsgálja is. Idióta. Odaát meg joggal röhögnek megint.
Piqué-től talán nem volt okos dolog odaszúrni, de semmi olyat nem mondott amúgy aminek ne lett volna alapja. Jó lenne, ha a spanyol klubok magasabb szinten is felszólalnának az alacsony színvonalú bíráskodás ellen.
Mivel az újságírók szinte minden alkalommal rákérdeznek arra, hogy mi a riválisról vagy annak a meccséről alkotott vélemény így elég röhej, hogy nem lehet még csak bírálatot kifejezni sem. Emlékszel egy bizonyos Mourinho nevű sz-alakra? Ennyi erővel őt kb minden sajtótájékoztató után el lehetett volna tiltani. Röhejes az egész, főleg, ha megbüntetik az sértődöttségből lesz, mert a bíráskodást kritizálta.Nero. írta:Ne lett volna alapja? Mi a franc köze van a mi meccsünknek a Realéhoz? Szerintem kapni fog érte legalàbb 2 meccset de lehet hogy lesz belőle 4. A csapatot hozta nehéz helyzetbe és nem csak erkölcsileg mert mint játékos szükség van rá. Példát fognak statuálni vele hogy a Barca játékosok vegyenek egy kicsit vissza a bírókkal kapcsolatban.
Hozzáteszem hogy valahol igaza van mert egy tizi meg egy piros elmaradt de a meccs után már felesleges reklamálni.
Mondjuk halkan jegyzem meg, hogy a szövetség fordíthatná az energiáit a szájkarate szankcionálása helyett a bíráskodás reformálására. Mert az elég nevetséges, hogy az egyik játékos következmények nélkül üthet meg egy másik játékost szándékosan, de mivel a bíró nem látta, így hiába van róla videofelvétel, úgy teszünk mintha meg sem történt volna. Ezt a szabályt kellene többek között újragondolni illetve esetleg külföldi bírók bevetésével és a modern technika eszközeinek segítségével a spanyol bajnokság bíráskodásának a színvonalát valamicskével megemelni. Röhejes, hogy a világ legjobb, de minimum top3-as bajnokságában azzal takaróznak, hogy a játék része a bírói tévedés. Ez úgy baromság ahogy van.Nero. írta:A szövetség már vizsgálja is. Idióta. Odaát meg joggal röhögnek megint.
nem csoda, hiszen madridi(perez) kézben van minden újság. szegény Piquet meg amúgy is folyton megtalálják valamivel, gondolom nem tetszik nekik a függetlenségi harca amit folytat a KLUBÉRT és KATALÓNIÁÉRT! és a legtöbb esetben, mint mondjuk most is, ez az egész ALJAS RÁGALOM!MessiNeymarSuarez írta:És ebből az újságírók természetesen kihoztak olyanokat hogy" elég megnézni a Real-Sevilla meccset hogy ott mit csinált a bíró" meg mintha direkt ő hozta volna fel azt a meccset...S.Agüero írta:Piqué: "I don't even need to talk about the refereeing in Madrid-Sevilla game."![]()
![]()
Ha Piqué azt mondja hogy bundáskenyeret reggelizett, akkor már este az a cikk jelenik meg hogy" Piqué: A Real folyton bundázik"![]()
És ebből az újságírók természetesen kihoztak olyanokat hogy" elég megnézni a Real-Sevilla meccset hogy ott mit csinált a bíró" meg mintha direkt ő hozta volna fel azt a meccset...S.Agüero írta:Piqué: "I don't even need to talk about the refereeing in Madrid-Sevilla game."
Én úgy tudom hogy összesen annyit mondott amikor kérdezték a Real meccsről hogy nem az ő dolga arról a meccsről beszélni, csak megint ferdítenek a lapok sok helyen.Nero. írta:Jobb lenne ha befogná a száját. A saját meccsünkről se kellene dumálnia, a Madridéról meg pláne.
Én is valahogy így gondolom.palesz77 írta:Amúgy én is egyre inkább hajlok afelé, hogy Piqué lehet tényleg jó elnök lenne.Ez a mostani szponzoros akciója is ezt bizonyítja, de amúgy is folyamatosan fejleszti magát. Zuckerberggel is találkozott már, hogy az üzleti életről és hasonló témákról beszélgessen vele, meg még sok ilyet lehet olvasni róla. Szerintem azért tisztába van vele, hogy játékosként mik a határok, és hogy egy elnökként mi az, amit még megengedhetne magának.
Ez azért nem teljesen igaz, baromi sok ügyünk van mostanság. Az tény, hogy sok jó dolga is van, de bőven nem hibátlan ő se.LG írta:mit pl. épp Bartomeu. Nem feltűnősködik feleslegesen, nem csinál feszültséget, a dolgát végzi, de azt nagyon jól
Őszinteség és a nyíltság nem egyenlő az alpárisággal.Tivornya írta:A libsinek nevezett provokátorok és agyhalottak korát most igyekszünk eltörölni....lásd usaLG írta: Inkább ne.Tudom, most a bohócot korát éljük, lásd Trump, de bizom benne, hogy hamarosan megjön az emberek esze, és még véletlenül sem választanak meg egy ilyen karakter a klub élére. Volt már egy hasonló Gaspart személyében, elég is volt.
Nyíltan és őszintén kell megnyilvánulni, a polikorrektség csak a patkányokat érdekli
Kaepernicket is írhattam volna, de van más is( Clippers nem akart pl játszani pár éve egy elég megosztó tulajdonosi nyilatkozat miatt). Nem a zrikáról vagy trash talkról beszélek amiről te. Pique is benyög néha vádaskodásokat, ami már nem a jópofa kategória.Tromort77 írta:Most megfogtál ezzel az egy szem példáddal.Bob_Marley írta:Pont James kapott most össze Phil Jacksonnal egy rosszul sikerült nyilatkozat miatt. Szókimondás meg sértés között van külöbség, s Pique is átszokta lépni azt a bizonyos mesgyét.Általánosságban írtam, hogy az amerikai sportokban nem ennyire érzékenyek ha rivalizálásról van szó. Az, hogy valaki ércelődik a riválisan valóban nem elegáns, de azért nem kell a fejét vesztenie senkinek.
Most megfogtál ezzel az egy szem példáddal.Bob_Marley írta:Pont James kapott most össze Phil Jacksonnal egy rosszul sikerült nyilatkozat miatt. Szókimondás meg sértés között van külöbség, s Pique is átszokta lépni azt a bizonyos mesgyét.
A libsinek nevezett provokátorok és agyhalottak korát most igyekszünk eltörölni....lásd usaLG írta:Inkább ne.palesz77 írta:
#FuturePrezidentTudom, most a bohócot korát éljük, lásd Trump, de bizom benne, hogy hamarosan megjön az emberek esze, és még véletlenül sem választanak meg egy ilyen karakter a klub élére. Volt már egy hasonló Gaspart személyében, elég is volt.
Értem, de pl. pont Anglia a példa rá, hogy az is képes átmenni balhéba, verekedésbe. Igaz, általában nem a top csapatok szurkolói balhéznak.Veidt_madridista írta:Kőkemény, orok rivalisokkent. Nem egy ujabb eseményként a szelfizesre.LG írta: Miért, hogyan kéne a két csapatnak viszonyulnia egymáshoz?
Azt meg lássuk be, ilyen gigakluboknál nem az ultrák a legfontosabb tényezők. Sok-sok millió szurkolóval rendelkeznek a Föld minden részéről, közülük rengeteg a gyerek, szóval nem kell a balhé.
Es én sem a balhera gondolok természetesen. De jópár nemet es spanyol klubnál meg van oldva a hatalmas hangulat a mérkőzéseken - es ennek itt sem lenne akadálya, ha a vezetőség is igy gondolkodna. De ott vannak például az angolok is. Egy darab ultra sincs a stadionokban, megis vegig megy az éneklés tobb tizezer embertől - gyerekektol, csaladoktol is. Pedig a MU meccsekre is járnak turisták.