Leon írta:HA nem egy német kapja az aranylabdát akkor neki adják és nem nem érdekel,hogy a Ronaldo milyen formában volt tavasszal meg,hogy most ősszel ipari mennyiségben rúgja a tiziket!

Leon, ne vedd sértésnek, de ilyen elfogult embert mint te, én még életemben nem láttam..

Akiket nem kedvelsz, vagy csak szimplán olyan csapatot/játékost szorongatnak a teljesítményükkel, akit te szeretsz, akkor azt olyan szinten le tudod húzni - Costa Rica vs Olaszország meccs után is pl, hogy ne csak Barca vs Realt írjak -, hogy az már-már félelmetes..
CR idei Aranylabdáját kb olyan vitatni, mint Messi 2012-es lasztiját megkérdőjelezni.. Ő emelkedett ki leginkább idén a teljes szezont nézve - egy olyan Aranylabda szavazáson, ahol a gól számít leginkább -, és nem csak a 11-esei miatt.
Leon a Suárez topicban írta:Hány gólt is rúgott az a félfogalmatlan Benzema és Bale?
Az a "félfogalmatlan" Benzema eldöntötte a Classicot, és 12 gólt lőtt már. Just sayin.. Idén pont annyira fogalmatlan, mint amennyire flop volt Kroos és James leigazolása.
Nem vagyok a Real védőszentje, mielőtt még ezzel jönnétek, de érdemtelenül fikázni a másik csapat játékosait szerintem tök felesleges..
Na de hogy ON is legyek:
Messi tegnap 10-ből 7-szer verte meg az emberét, ez még inkább említésre méltó szerintem, mint a rekord, komoly javulás ez év elejéhez képest, még a végén visszatér a régi Messi 85%-a..

Az is megér amúgy egy külön misét, hogy megint szélsőt játszik, úgy tűnik mégsem akkora diktátor, mint azt sokan állították róla..