Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kőkemény, orok rivalisokkent. Nem egy ujabb eseményként a szelfizesre.LG írta: Miért, hogyan kéne a két csapatnak viszonyulnia egymáshoz?
Azt meg lássuk be, ilyen gigakluboknál nem az ultrák a legfontosabb tényezők. Sok-sok millió szurkolóval rendelkeznek a Föld minden részéről, közülük rengeteg a gyerek, szóval nem kell a balhé.
Miért, hogyan kéne a két csapatnak viszonyulnia egymáshoz?Veidt_madridista írta:Ezt nem Piquére vonatkoztatva írom kifejezetten, de nekem az a véleményem hogy jó dolog hogy ha egy keményebb szavú ember áll a klub élére - persze ez csak sokad rangú szempont a sorban. A "modern" 2010-es években, mikor a stadionjaink eléggé nagy része turistákkal van tele, az igazi ultrák száma meg alig éri el az 1-2 ezret (régen volt 10 ezer is, legalábbis nálunk..), akkor igenis kellenek emberek, akik emlékeztetik a világot arra hogy hogyan viszonyul, hogyan kellene viszonyulnia a két csapatnak egymáshoz.
Szvsz teljesen másképpen gondolkozik magánemberként és üzleti emberként. Igen vannak a twitteres üzenetei amik nem ápolják a kapcsolatot a Reallal, de nézzük meg aválogatottban, egy Realos se utálja, pedig Ramost azért osztotta már párszor. Várjuk meg még van ideje érni is és szerintem igenis tudna hozni egy olyan új szemléletet a vezetőségben amire szüksége lehet a klubnak. Természetesen ehhez olyan emberekkel kell körül vennie magát, akik pénzügyileg jól irányítják a klubot, mert ott lehetnek gondok.LG írta:Inkább ne.palesz77 írta:
#FuturePrezidentTudom, most a bohócot korát éljük, lásd Trump, de bizom benne, hogy hamarosan megjön az emberek esze, és még véletlenül sem választanak meg egy ilyen karakter a klub élére. Volt már egy hasonló Gaspart személyében, elég is volt.
Ha van valami ami konstans a történelemben, azaz emberi hülyeség.LG írta: Inkább ne.Tudom, most a bohócot korát éljük, lásd Trump, de bizom benne, hogy hamarosan megjön az emberek esze, és még véletlenül sem választanak meg egy ilyen karakter a klub élére. Volt már egy hasonló Gaspart személyében, elég is volt.
Inkább ne.palesz77 írta:
#FuturePrezident
14-ben is, szerintem az volt Messi leggyengébb éve.S.Agüero írta:'13-ban azért jobb volt CR, többinél lehetne esetleg vitatkozni, ha csak az egyéni teljesítményt nézzük.
OFF
Piqué on twitter: "If Ballon d'Or was awarded to the best player in the world, Messi would have won it every year since 2009. Another level."S.Agüero írta:"Si el Balón de Oro se diera al mejor jugador del mundo, Leo Messi lo tendría que haber ganado cada año desde el 2009. Otro nivel."
Valami olyasmit jelent, hogyha az Aranylabdát a legjobb játékosnak ítélnék, akkor Messi nyerte volna meg minden évben 2009 óta.
miért nem kért rövidújjut akkor??, minek ez a házi barkács??palesz77 írta:Itt van kep mindkettojuk mezerol, akit erdekelne. Amugy a spanyol szovetsegis jelezte mar, hogy a hosszu ujju mezen nincs zaszlo, Pique meg azt vagta meg, hogy kenyelmesebb legyen. Spanyol media..
Kozben bejelentette, hogy a 2018-as VB utan visszavonul a valogatottol.
Ezt nem értem erről van valami kép?palesz77 írta:Ramosnak se volt, gondolom mindketten a hosszu ujju mezuket vagtak meg, azert "tunt el".