Rezisto95 írta: ↑2021.08.31. 16:14:05
Eskü nem értem miért ilyen elégedetlen mindenki Koemannal, válogatott szünet előtt egy szoros győzelem jobb mint egy vereség.
Egyébként meg ezzel a kerettel én alapból Sevilla szintre tenném magunkat. Majd meglátjuk mi lesz a derbiken.
lehet hogy nem érted, de akkor olvass el minden hsz-t még párszor és próbálkozz, mert le van írva. Ismételni meg tényleg felesleges, ahogy ilyeneket kérdezni is.
https://www.eredmenyek.com/csapat/sevil ... Ts/csapat/
na akkor nézzük meg a Sevillát. Suso, Rakitic, Jesus Navas, Delaney, Gudelj, Oscar Rodriguez

Ez az aztán a keret. Edzőben még ők is előttünk vannak Lopetegivel, de a keret... Ezt meg én nem értem hiába írja le több ember is 1000x.
Tes Stegen, Araujo, Alba, De Jong, Pedri, Depay ilyen kaliberű emberek nincsenek a ligában rajtunk kívül csak a Real/Atléticó kettősben. Sevilla.. Betis.. áh.
és akkor ezek még azok akik tényleg jók, de az átlag alatti vagy kérdéses Fati, Busi, Eric Garcia, Aguero, Dembelé, Coutinho, Griezmann, Lenglet, SR, Puig, Nico, Gavi stb vonal is kb olyan hogy ez máshol a féltve őrzött kincs lenne. Dembelé ha a Sevillába játszana körbe lenne táncolva hogy hűűű de gyors meg milyen bátor, lőne nekünk 1 gólt aztán menne a bőgés hogy nálunk miért a mittudomén ki játszik helyette. Persze ha nem lenne konstans sérült, meg formán kívül mindenki HÁLA A SZERENCSÉTLEN SZAKMAI STÁBNAK. Lenglet is Sevillából hoztuk el mert a legjobb védőjük volt, Rakitic Sevillából hoztuk el és küldtök vissza mert öreg volt. De biztos jobb a keretük tényleg. Sevillába a Jesus Navas mint jobb hátvéd aztán tényleg sokkal jobb mint nálunk Alba mint balhátvéd, tuti

Inaki Williams is kb egy Dembelé csak hosszú évek alatt őt felépítették, Dembelét meg leépítettük(a körülmények). Bilbao-ból nem tudom rajta kívül kit lehet kiemelni.
Komolytalan össze hasonlítani a kereteket így, akik nálunk játszanak sztárok még ha formán kívül vannak akkor is jók, csak jó edző kéne hozzájuk.
Ne hogy már a 33 éves Papu Gomezékre irigykedjünk.
Csak a két madridi csapattal hozható párhuzamba a keretünk, mindenki más felett állunk. Hogy megverjük-e őket és megelőzzük-e őket? Hát ilyen edzővel és szakmai felkészítéssel nagy kihívás lesz az tuti. Ennyi sérültünk és mentálisan leépült emberünk csak nekünk van, és ez óriási baj, csak hogy az ő bruttó erejük simán bajnok esélyes, csak kéne valaki aki kihozza belőlük. Koeman szégyene hogy ilyen szorosak a meccseink.
És a keretek összehasonlítása szépen mehet tényszerűen, posztról posztra akár, ki fog jönni hogy a miénk jobb. Az edzői munka megítélése nehezebb, de 1 év után amit tavaly már sokan hangoztattunk de még csak vélemény volt, az már kijelenthető.
Mindenki ezért várja Xavit vagy bárkit, a megmentőt, mert ez ami most van, az gáz.