2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a baj ezekkel a kiszenvedett győzelmekkel, hogy elfedik a problémákat. Persze szebb időkben is becsúsztak ilyenek, csak mások voltak az arányok. Most már inkább ebből van több, és a magabiztos győzelmek csúsznak be itt-ott. Na meg évek óta az van, hogy a hajráig úgy-ahogy tartja magát a csapat, aztán ott jönnek a nagy pofonok. Csak Valverde első két évében még csak a BL-ben kaptuk meg ezeket, azóta már a bajnokságban is bukjuk a hajrákat.
Kössék ahhoz, hogy bajnok a csapat és BL-ben minimum 4 közé jut.Barcaforever írta: ↑2021.09.01. 16:29:54Nem akarok senkit shockolni a Griezmann utáni örömmámor után, de Laporta 1 éves hosszabbításról tárgyalt vele és az ügynökével 2 hete, bizonyos feltételek teljesülése esetén lépne életbe, ha meg tudnak egyezni.![]()
azt hiszem akkor még is érted miért szidjuk az edzőt, oké
lehet hogy nem érted, de akkor olvass el minden hsz-t még párszor és próbálkozz, mert le van írva. Ismételni meg tényleg felesleges, ahogy ilyeneket kérdezni is.
Ebben egyetértünk.Guille írta: ↑2021.08.29. 22:52:22Tehetne, de valószínűleg nem tud, pont ezért, ami már 1000x ki lett vesézve, ahogy az is, hogy miért nem jön jelenleg más helyette.
És pont ezért unalmas leírni/olvasni minden héten 228x, hogy milyen alkalmatlan, bárki jobb lenne helyette, bármilyen kezdőt is rakjon fel, bármit is csináljon.
Amúgy meg igen, pl. Griezmannhoz is felesleges lenne minden héten 50x beírni, hogy mennyire gyenge és nem idevaló, mert evidencia sajnos.
Áthoztam ide.
Tehetne, de valószínűleg nem tud, pont ezért, ami már 1000x ki lett vesézve, ahogy az is, hogy miért nem jön jelenleg más helyette.Tavaly kb minden meccs után ki lettek vesézve Koeman dolgai. Ezek ismétlődnek, nincs új a nap alatt a kritika tekintetében.
A játékosok egyéni topicjában is sok unalmas ismétlődés van.
Koeman tehetne ellene, hogy ne kelljen ennyire unalmasan írni róla.
Segítek: Nem azért fárasztó Koeman folyamatos fikázása, mert mások szerint annyira nagyszerű edző, csak kábé annyi értelme van jelenleg, mint minden nap panaszkodni az időjárásra. Számtalanszor meg lett már fogalmazva, hogy Koeman nem egy nagy edző, inkább közepes, persze ezen belül lehet vitázni, hogy annak az alja/teteje, vagy mennyire jó/rossz, és szídni is lehet, teszik is sokan és sokszor joggal, de minden nap minden topicban leírni, hogy mennyire sz*r, ez már tényleg unalmas. Ez most épp más, mert ez a topikja, de próbáltam kapcsolódni az eredeti felvetéshez is.Lehet, hogy unalmas Koeman szapulását olvasnod, de újra és újra bizonyítja mennyire alkalmatlan ehhez a csapathoz.
Ma is bizonyította a " rátermettségét".
Elmaradt ( megint) a nyári formábahozás, plusz egyre jobban kijön, nincs taktika se. Rotálni nem is akar, cserélni továbbra sem tud.
De ne szidjuk, mert beépíti a fiatalokat. Ja, kényszerből legtöbbször.
Én tavaly is vártam, hogy elküldjék, most is.
Két hét múlva jön a Sevilla elleni, majd a BM elleni bl meccs.
Félek ilyen kondival és taktikával újabb nagy pofonokba szaladunk bele.
A BM nem fog kegyelmezni nekünk (újra). Annyit rúg majd amennyit bír.
Ha én kinevettetem magam, attól még a csapat nem fog jobban játszani és Koeman sem lesz jobb edzőNovaProspekt írta: ↑2021.08.29. 13:51:38ezzel csak magadat nevetteted ki, h ismételgeted ugyanezeket a blődségeket, mintha beakadt volna a lemez.
Pep 23-ig van/lesz a City-nél, azt nyilatkozta, hogy utána már szívesen lenne a válogatott edzője.
Lehet, hogy unalmas Koeman szapulását olvasnod, de újra és újra bizonyítja mennyire alkalmatlan ehhez a csapathoz.NovaProspekt írta: ↑2021.08.29. 13:51:38Kumma fárasztó valóban, h ugyanerről az egyetlen dologról regéltél az elmúlt szerintem 200 hsz-edben. De komolyan, elolvasom bármelyik hozzászólásodat bármelyik topikban, és mindig lesz egy kis kitekintőd Koemanra. Tedd már magadat takaréklángra. Elhiszi mindenki, h nagyon fáj ez neked. Tedd bele az aláírásodba, hogy Koeman egy sz.ar, vagy kérj magadnak No1 Koeman hater megjelölést a nickneved alá, de ezzel csak magadat nevetteted ki, h ismételgeted ugyanezeket a blődségeket, mintha beakadt volna a lemez. Ja meg arról az edzőről beszélsz még mindig, aki az elmúlt években a legtöbb lehetőséget adta a fiataloknak (tudom, sérült volt izé meg hozé, és csak azért, magyarázd meg pls)![]()
Százszor gondold át, hogy miket írsz, mert Te is Koeman - fóbiás jelzőket kapsz pikk pakk.
Barcaforever írta: ↑2021.08.29. 20:02:42Beszéljünk inkább kézzel fogható problémákról, mert minden más felesleges energia pazarlás meg idegeskedés.
Meddig tart a szerződése?
Kumma fárasztó valóban, h ugyanerről az egyetlen dologról regéltél az elmúlt szerintem 200 hsz-edben. De komolyan, elolvasom bármelyik hozzászólásodat bármelyik topikban, és mindig lesz egy kis kitekintőd Koemanra. Tedd már magadat takaréklángra. Elhiszi mindenki, h nagyon fáj ez neked. Tedd bele az aláírásodba, hogy Koeman egy sz.ar, vagy kérj magadnak No1 Koeman hater megjelölést a nickneved alá, de ezzel csak magadat nevetteted ki, h ismételgeted ugyanezeket a blődségeket, mintha beakadt volna a lemez. Ja meg arról az edzőről beszélsz még mindig, aki az elmúlt években a legtöbb lehetőséget adta a fiataloknak (tudom, sérült volt izé meg hozé, és csak azért, magyarázd meg pls)