Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sanama írta:Sajnos ez a sérülés,vagyis a gyógyulás sebessége is mutatja,hogy Puyol már lassan inkább a múlt...Még 1éve van szerintem,és onnantól vége.
Remélem azért minél hamarabb felépül és vezérletével triplázni fog a csapat idén,de sajnos tény,hogy már elszállt felette az idő....
puyol még a Racing ellen sérült meg ha jól tudom, és már lassan 6 hete sérült!Logan10 írta:Puyol mióta sérült??
Szerintem kakkantania kellett a srácnakXanthor írta:Igazából a Puyol mögött lévő gyerek a legnagyobb![]()
Az a fejSrác nem sokat láthatott a meccsből
![]()
Egyébként már facebook oldalt is csináltak neki, amit már majdnem 20 ezren likeoltak.
Érdemes körbenézni mert van sok vicces photoshopolt kép, én rengeteget szakadtam rajtuk![]()
http://img28.imageshack.us/i/elninopuyol.png/
Amit betettem kép az a rendes, ezt photoshopolták sok vicces változatra. (mint lejjebb a linkben ahol Real-os satyiban és melegítőben van)AndrésGerardHernandez írta:Ez a kép photoshopolt? Azt hittem igazi, meghát mintha a videón is rajta lenne. Is it really a fake??? Oh my... De a vidi elképesztően vicces.
Azért ne beszélj úgy Militótól és Márquez-ről mint vmi kétballábasról, mert nem oly rég még mind2 világklasszis védő volt. Tavaly pl. Milito nagyon nagy formában tért vissza a sérüléséből, és akkor épp ha jól emlékszem Rafa is jó formában volt.ab1daL írta:Hát, ahogy Barca a Bajnokok Ligájában topicban már írta valaki, tavaly a Márquez-Milito védősor letudta hozni 1 kapott góllal, akkor az Abidal-Busi kettősnek is illene.messideco írta:Jah. Nélküle is nyerni kell, mindenképp...
Hát, ahogy Barca a Bajnokok Ligájában topicban már írta valaki, tavaly a Márquez-Milito védősor letudta hozni 1 kapott góllal, akkor az Abidal-Busi kettősnek is illene.messideco írta:Jah. Nélküle is nyerni kell, mindenképp...
De az is lehet, h Arsenal gyors támadóival igencsak meggyűlt volna baja, ezt nem tudhatjuk. Maradjunk annyiban, h ez a Barca olyan szintű csapat, amely nem takarózhat egy játékos hiányával, legyen az Puyol, vagy akár Messi. Lélektanilag biztos sokat jelentett volna, ha a pályán van, de nem tudhatjuk, h ez mire lett volna elég, szóval hagyjuk inkább.Lionel85 írta:Csak egyet felejtetek el. Puyolhoz hasonló motivátor nincs a védelemben. Ő tüzeli a csapatot, amikor lankad, pont egy ilyen Arsenal elleni meccsek alkalmával egy ilyen lelkesítés jókor jönne. Helyettese Xavi, de ő nem tüzeli ennyire a csapatot. Már csak ezért is ér valamit ez a statisztika.