Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+1mess2009 írta:azon túl, hogy a tegnapi teljesítménye napnál világosabban csúcs, megdöbbentő az a tény is , hogy egy (!!!)ember lelkesedése micsoda hatást gyakorol a csapatra. eddig is bírtam a srácot, most rá tett egy lapáttal.
Szerintem ezen a meccsen igenis Puyolt idézte. Egy percig sem adta fel, űzte hajtotta a többieket és nem utolsó sorban gólokat fejelt. Igen a góllövés nem az ő feladata, de látva csatáraink ötlettelen játékát ez most megbocsájtható neki, mert ő neki köszönhetjük, hogy nem lett nagyobb égés ez a meccs. A csapat legjobbja volt ez nem is lehet vitatéma.LG írta:Azért Puyolhoz nem hasonlítanám, ő védekezésben sokkal megbízhatóbb volt. Pique előrefele jobb, ráadásul gólerős, de egy védőnek nem ez az első számú feladata, tehát Puyolt többre tartom. Inkább Ramos, aki hasonló szint, hasonló erényekkel és hiányoságokkal rendelkezik.
Ez egyértelmű szerintem, nálam MoM volt, de így utólag azért sajnálom, hogy ott nem próbálta meg. De rajta ma semmi nem múlt, az nyilvánvaló.Bob_Marley írta:de talán a legkevesebb vaj neki van a füle mögött, úgy érzem.
Itt igazából nem a miként és a mit a lényeges, hanem, hogy folyamatosan tolja ha kell ha nem, márpedig ilyenek alapján is megítélnek egy klubbot hidd el.Waleba10 írta: hát kinek mi, nekem nagyon bejön ahogy oltja a realt, és igazából nem is mond róluk semmi rosszat, csak tényeket közöl a sajátos formájában, van akinek ez tetszik van akinek ez nem, attól még nem gyökér
A viselkedese olyan mint egy frusztralt 5 evese, teljesitmenye alapjan viszont az utobbi 7 ev legjobb 3 vedojebe ott van.Waleba10 írta:de azért szép hogy legyökerezd a kedvenc csapatod egyik oszlopos tagjátNero. írta:Hoppa benyeltem azthittem visszareagalt CRnek de csak kamu volt
de azért szép hogy legyökerezd a kedvenc csapatod egyik oszlopos tagjátNero. írta:Hoppa benyeltem azthittem visszareagalt CRnek de csak kamu volt
Miért? Mert más gyökereket zavar? Ha nem tetszik, akkor csak a focit nézd, ne bulvárt olvass!Nero. írta:Valaki szoljon mar ennek a gyokernek hogy fogja be a szajat...
De akkor Cének is....Nero. írta:Valaki szoljon mar ennek a gyokernek hogy fogja be a szajat...