Messa írta:Bob_Marley írta:Mondjuk szerintem kezdetben nem is fog sokat játszani, első év tanuló év lesz szerintem és szép lassan jöhet Matyi és/vagy Mascherano helyére.
Szerintem meg fogja kapni a lehetőséget, láthattuk az Eb-n is, hogy teljesen megbízható teljesítményt nyújtott fontos meccseken is. Én bátran be merném dobni, szerintem Lucho is. Majd meglátjuk.
Lehetőséget biztos fog kapni, kupában 1-2 BL meccsen hasonlók, de nehezen tudom elképzelni, hogy a kapus utáni második leginkább bizalmi posztnak számító középhátvéd pozíción nagyon változtatna LE, ráadásul hirtelen. És nincs is rá oka, mert a Pique-Mascherano nagyon jól működik. Kell majd forgatás, szükség van Umtitire is meg Mathieure is, de az alap felállás ez lesz, Pique-Mascherano. Más nyelv, más csapat, fiatalság mind olyan tényezők, ami Samuel ellen szól egyelőre.
Nagyon szimpatikus a srác, mintha csak én mondtam volna, hogy dolgozni és tanulni.

Én is e kettőben hiszek a többi maszlag, ezzel lehet sikert elérni. Nagyon örömteli, hogy ennyi idősen lehet rajta látni a maximális céltudatosságot és elhivatottságot. Jó lesz, s valóban akár év végére előrébb kerülhet, ha gyorsan tanul, de a következő év(ek) lehetnek inkább az övé. Hajrá Umtiti