Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Regen rossz ha egy ilyen kalibertol elelvezel Ebbe a csapatba nem ilyen sehol nem jegyzett toltelekek kellenenek mint ruben neves, raphinha meg ben yedder, hanem 3-4 vilagklasszis. Ezekkel a kozepszerekkel marad a posvany ahol most is vagyunkbence0330 írta: ↑2022.05.31. 17:57:17Köszi! Huhh, hát kb 7 éve szurkoltam utoljára ennyire egy hír miatt, hogy valahogy igaz legyen. Úgy tűnik a leírásból, mintha lenne valós alapja a dolognak.Chino írta: ↑2022.05.31. 14:56:30Itt vannak részletek:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... r-13737365
Köszi! Huhh, hát kb 7 éve szurkoltam utoljára ennyire egy hír miatt, hogy valahogy igaz legyen. Úgy tűnik a leírásból, mintha lenne valós alapja a dolognak.Chino írta: ↑2022.05.31. 14:56:30Itt vannak részletek:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... r-13737365
Szerintem még ez sem elérhető. Dembele mindenképp megy, a kölcsönjátékosok is hazatérnek.csababarca írta: ↑2022.05.31. 15:10:47
na erre írtam azt, amit kevesen fognak fel, hogy ennél jobb ha megtartjuk aki itt van, és spórolunk, ne csináljunk már átjáróházat a klubból, ennek marha nehezen lehet majd egyszer véget vetni.
gondolom egy euróval kevesebbet kérne, így már optimális választás a vezetőségnek:Dvisca el barca írta: ↑2022.05.31. 15:00:03Tok felesleges igazolas, semmivel nem adna tobbet mint aubameyang vagy depay.
Itt vannak részletek:bence0330 írta: ↑2022.05.31. 13:25:18Ez komoly???? 2-3 éve őt tartom a legideálisabb Barca-csatárnak a stílusa alapján, nem is tudom, mióta ő az álmom ide a kilences posztra, fel is hoztam már. Tökéletes Eto'o pótlék, kispályás játékstílus, félelmetes gólérzékenységgel, Mbappé évek óta alig ver rá. Ha ő kezdő lenne 25+-t simán lehozna, mint ahogy a Monacoban és a Sevillában is meg tudta stabilan tenni elég sok éven át. (És mindenki kedvenc mondata: a ligát is ismeri )Chino írta: ↑2022.05.31. 13:09:24A L'Equipe szerint tárgyalásokat kezdtünk a Monacoval, hogy ha a Lewa ügy nem alakul úgy ahogy szeretnénk, akkor Ben Yedder lenne a célpont. A franciák nem zárkóznak el az eladásától szóval aránylag jó áron elhozható. Én egyáltalán nem tartom rossz játékosnak, amit azért a számai is igazolnak.
Nem hittem volna, hogy valaha is legalább hír lesz belőle. :O
Ez komoly???? 2-3 éve őt tartom a legideálisabb Barca-csatárnak a stílusa alapján, nem is tudom, mióta ő az álmom ide a kilences posztra, fel is hoztam már. Tökéletes Eto'o pótlék, kispályás játékstílus, félelmetes gólérzékenységgel, Mbappé évek óta alig ver rá. Ha ő kezdő lenne 25+-t simán lehozna, mint ahogy a Monacoban és a Sevillában is meg tudta stabilan tenni elég sok éven át. (És mindenki kedvenc mondata: a ligát is ismeri )Chino írta: ↑2022.05.31. 13:09:24A L'Equipe szerint tárgyalásokat kezdtünk a Monacoval, hogy ha a Lewa ügy nem alakul úgy ahogy szeretnénk, akkor Ben Yedder lenne a célpont. A franciák nem zárkóznak el az eladásától szóval aránylag jó áron elhozható. Én egyáltalán nem tartom rossz játékosnak, amit azért a számai is igazolnak.
Cucurellan amúgy én is csodálkoztam, hogy 25-30 millióért állnak sorba érte a PL csapatok (a a Brighton is közel 20-ért vette meg). Mondjuk a top Alba mögött nem tudom mennyi sót evett volna meg.Troym írta: ↑2022.05.31. 11:25:03Körülbelül 50-szer nyilatkozott mindenki arról (Alemany, Cruyff, Laporta és Xavi is), néha burkoltan néha teljesen nyiltan arról, hogy semmi pénz, milyen nyilatkozat kéne még tenniük? Nem véletlen kötik még FdJ maradását is a pénzügyi helyzethez, ennél egyértelműbben hogy kéne nyilatkozni?visca el barca írta: ↑2022.05.30. 19:06:30
Mi a francert nem tud laporta kiallni a sajto ele es megmondani h egy budos euro nincs igazolasra?
Egy bankszámlaegyenleg fotóját linkeljék be?
A fiatal srácok leírása meg fura egy hozzáállás. Blanco 17, Torre 18, Illias 18, Torre szintén 18 éves és még nem húzóemberek és el kell zavarni mindenkit, meg másodosztályú kaliberek?!? Biztos ez a jó hozzáállás?
Nem emlékszem szinte senkire aki 20 alattiként volt a Barcában alapember Pedrin és Messin kívül az elmúlt 30 évben. Iniesta 19-20 évesen kezdett játszani, Puyol 21 évesen lett az "A" csapat tagja, Valdes is, Busquets is 20 évesen került fel.
Xavi értékelje ki őket és igenis közülük a jobbak legyenek a keret tagjai és szépen fokozatosan játszák be magukat a csapatba.
Itt egy jó példa: Cucurella. A nagyobb PL csapatok közül több is őt akarja, itt meg nem voltak hajlandóak adni neki időt és türelmet. Most lehetne egy normális minőségű balhátvéd Alba helyett/mellett ha kapott volna időt és esélyt.
Amellett, hogy teljesen egyetértek ebben, ide beleszól a politika is. Mármint arra gondolok, hogy nem tudom, hogy akkor most a Spotify-üzletet akkor megkötötték, fszaötös minden, vagy még mindig lóg a levegőben? Elképzelhető, hogy én maradtam le. Mellé gondolom mennek bőven a tárgyalások a hitelfelvételekről, más jellegű szponzori szerződésekről. Kiállni és elmondani az igazat, ez az üzleti világban nem sokszor társul pozitív hozadékokkal. Egyből megzuhan a befektetői lelkesedés, egyből nem akarnak ugyanannyit adni, mert kb. "örüljetek ennyinek is, amit kaptok, mert én legalább adok". Nem lehet kiállni és elmondani, hogy itt minden egy nagy rakat szr. Még ha így is van, és azért tudják is a befektetők is. A volumenét azért ne közüljük. Mondjuk Laporta emellé nagy politikus, nagy gumigerinc a fszi, Magyarországon nagy karrierje lenne. Olyan szinten minden kérdőjeles, hogy már nem is próbálom követni, majd szóljanak, ha megvannak.visca el barca írta: ↑2022.05.30. 19:06:30Mi a francert nem tud laporta kiallni a sajto ele es megmondani h egy budos euro nincs igazolasra? Annyi penzunk nincs vazz, hogy 17 eves gyereket ki tudjunk fizetni. Almodozunk itt egy 33 eves lewandowskirol akinek evi 20 millas bere van...
Tovabbra is azt mondom, h a selejtet ki kell szorni, az a legfontosabb. A sok semmirelello, umtiti, lenglet, pjanic, braith fele verszivokat ki kell szorni a francba. Christensen, azpilicueta, kessie kell, nekem alonsoval sincs semmi bajom, megis csak egy 5 eve standard chelsea jatekosrol beszelunk. Elore senkit nem hoznek csak ha dembele elmegy, vkit a helyere. Egy ilyen keretnek ha elkerulnek a komolyabb serulesek a ligara van eselye boven.
Körülbelül 50-szer nyilatkozott mindenki arról (Alemany, Cruyff, Laporta és Xavi is), néha burkoltan néha teljesen nyiltan arról, hogy semmi pénz, milyen nyilatkozat kéne még tenniük? Nem véletlen kötik még FdJ maradását is a pénzügyi helyzethez, ennél egyértelműbben hogy kéne nyilatkozni?visca el barca írta: ↑2022.05.30. 19:06:30
Mi a francert nem tud laporta kiallni a sajto ele es megmondani h egy budos euro nincs igazolasra?
Azokból a fentiekből senki nem a jövő játékosa, ha egyáltalán a felnőtt csapat közelébe kerülnek. Abdet amúgy is ha minden igaz 5 millióért vinnék, Trincaonak irány kölcsönbe a Sporting, Colladonak és Sanznak is max a B, Pjanicnak is keresik a csapatot, max. Collado lehet az aki minimálisan, kupaszinten vagy sérülések/pihentetések szempontjából maradna, de ő is csak az előszezonban lenne, utána döntenek a sorsáról.visca el barca írta: ↑2022.05.30. 19:06:30trincao, pjanic, collado, pena, abde, marmol. Atya uristen, ez girona szint. Mi a budos loturot akarunk mi ilyen nb3as kaliberekkel?Troym írta: ↑2022.05.30. 16:58:53Azért ha csak ennyi marad az érkező, amennyi ma ismert, Xavi akkor is kap pár új arcot: Christensen, Kessié, Trincao, Pjanic, Collado, Pena, Pablo Torre, Emre Demir. Gondolom az előszezonban nézegetik még Balde, Marmol, Orellano, Abde, Akhomach, Blanco, Sanz fejlődését is.
Ha nem futja senkire, még akkor is van esély javítani a csapaton.
De kétségtelen jól jönne egy szélső meg egy szélsőhátvéd.
Mi a francert nem tud laporta kiallni a sajto ele es megmondani h egy budos euro nincs igazolasra? Annyi penzunk nincs vazz, hogy 17 eves gyereket ki tudjunk fizetni. Almodozunk itt egy 33 eves lewandowskirol akinek evi 20 millas bere van...
Tovabbra is azt mondom, h a selejtet ki kell szorni, az a legfontosabb. A sok semmirelello, umtiti, lenglet, pjanic, braith fele verszivokat ki kell szorni a francba. Christensen, azpilicueta, kessie kell, nekem alonsoval sincs semmi bajom, megis csak egy 5 eve standard chelsea jatekosrol beszelunk. Elore senkit nem hoznek csak ha dembele elmegy, vkit a helyere. Egy ilyen keretnek ha elkerulnek a komolyabb serulesek a ligara van eselye boven.
Minden forrás szerint egybehangzóan nem volt hajlandó meghallgatni semmilyen ajánlatot a miénken kívül, állítólag ez nem is változik, amíg nem döntünk. Pedig hát többek közt a PSG végig fente rá a fogát. Aki ennyire nagyon ide akar jönni, arról én azt feltételezem, hogy erősek a kötődései ide, hisz nyilván kevesebb pénzt kapna, mint pl. Párizsban, vagy kb bárhol. A Leedset külön megkérte pár napja, mielőtt leutazott a válogatottal, hogy tegyenek meg mindent, hogy lehetséges legyen. A mentalitása Traoréhoz hasonlít, csak tud mellé focizni. És hát róla sem lehetett elmondani, hogy nem hajtotta ki a belét szívvel-lélekkel, csak hát volt limitje, meg pechére Dembélé mégsem került a lelátóra. Ha végig kezdő, szerintem eljuthatott volna 10 gólpasszig fél szezon alatt még ilyen erős korlátokkal is...csababarca írta: ↑2022.05.30. 21:23:32Ezt miből gondolod?
Még hiszünk ilyenben, hogy szívből valaki itt játszik?
Ezt miből gondolod?
trincao, pjanic, collado, pena, abde, marmol. Atya uristen, ez girona szint. Mi a budos loturot akarunk mi ilyen nb3as kaliberekkel?Troym írta: ↑2022.05.30. 16:58:53Azért ha csak ennyi marad az érkező, amennyi ma ismert, Xavi akkor is kap pár új arcot: Christensen, Kessié, Trincao, Pjanic, Collado, Pena, Pablo Torre, Emre Demir. Gondolom az előszezonban nézegetik még Balde, Marmol, Orellano, Abde, Akhomach, Blanco, Sanz fejlődését is.
Ha nem futja senkire, még akkor is van esély javítani a csapaton.
De kétségtelen jól jönne egy szélső meg egy szélsőhátvéd.
Igen, csak az a probléma hogy senki sem akar menni, igaz hülyék is lennének elmenni ekkora fizetéseket senki sem fizetne nekik az 100% Rajtunk maradnak mint szamáron a fül.bence0330 írta: ↑2022.05.30. 15:43:04Mondjuk az, hogy as of now, kb semmit nem jelent, ez elég egyértelmű volt szerintem, hisz télen is necces volt a helyzet, most meg még nyilván az az állapot áll fent, mivel ugyanaz kvázi a játékosállomány. FDJ és Dembélé esetleges távozásával már eleve 20-25 M-s fizu eleve felszabadul, ami már önmagában 4-5 játékos regisztrálására elég lehet, ha jól értelmezem, és akkor a többiekről nem is beszéltünk, köztük is van olyan, akivel sok fizetés szabadulna fel (Pjanic, Umtiti mindenképp...) TS-t meg sem említem, aki szintén horrort keres, még ő sem 100%, hogy nem megy. Nem most kell tudni regisztrálni, hanem két és fél hónap múlva.
Ettől még persze elég ciki helyzet, de ez van, és nyolcszor változhat augusztusig. De legalább addig is lehet majd még sokszor megrökönyödni vagy épp fellélegezni.