Nagyon jó a két főoldali cikk Messi helyzetéről!
Az újságírók véleményével nagyjából egyet lehet érteni. Habár az még mindig szúrta a szemem, hogy mikor hazatért a sérülésekor akkor a VB-re kezdett koncentrálni.
Ebből a vezetőségből már azt is kinéztem, hogy kihátráltak Messi mögül és ez áll az ő teljesítménye mögött is.
Lehet, hogy naív vagyok, de hiszek abban, hogy Messi lesz még a régi, és ez az idei forma nem csak az ő hibája, hiszen ha csak a sérüléseit meg a klub körüli botrányokat nézzük, akkor már ezek is kihatással voltak rá, meg hát az egész csapatnak nem ment és Messi évről évre vitte hátán a csapatot, idén már nem ment. Ahogy a cikkben is írták valami a háttérben nem stimmel...A csapat és Messi környezetében valami nem stimmel...
Remélem, hogy a VB-n rácáfol minden kritikusára. És ha így lesz akkor akik nem szeretik őt, azt fogják mondani, hogy hát igen, megmondtuk, hogy a VB-re pihent egész évben...
Akik meg ismerik Messit, és a klubbot, úgy fogják látni, hogy beigazolódott az egész, hogy itt nem stimmelt valami és az argentin válogatottban pedig már mindent megtettek Messiért és fordítva.
Akármi is lesz, nem lehet szavakkal leírni, hogy mekkora hiba lenne őt eladni

Rendbe kell szedni a Klubot, a vezetőséget, edzőt, játékosokat, és akkor Messi is a régi vagy még jobb lesz. Mégegyszer mondom, lehet, hogy naív vagyok de nekem ez a véleményem és hiszek Messiben