Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
itt van a lényeg, a két véglet jelenik meg ebben a hozzászólásban. ebben a helyzetben kellene megtalálni a arany középutat, amivel csak egy probléma van: itt nincs olyan. van nyaljuk neki a kis fenekét élete végéig, vagy eladjuk. nehogy azt gondolja bárki is h majd klopp, bielsa, hiddink, vagy csertői majd ezen változtatni tud.Pocsa11 írta:Az FC Barcelonának kötelessége tovább írni Messike történelmét? Hol élsz te? Milyen csapat az, ahol bármelyik játékosnak tartozna bármivel is, egy több mint 100 éves klub? Úristen...Ő tartozik több millió szurkolónak azzal, hogy ha már magára öltheti ennek a csapatnak a mezét, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy az sikeres legyen. Kötelessége tovább írni a Barcának egy játékos történelmét...Jézusom. Teljesen kiégtem....Kash írta:Messi történelmét a Barcának kötelessége lenne tovább írni, mert ő több mint egy játékos, ő A játékos, és tudom, hogy ezt még bizonyítani fogja az elkövetkezendő években.
Rossz és rossz meccs(ek) között van különbség.MQuC írta:Azért azt se felejtsd el, hogy két hóap kihagyás után is simán lőtt 25 bajnoki gólt, plusz 5-öt a kupában, 8-at(?) a BL-ben. És nem mind 11-ből lőtte. Nem menti fel, de azért ne menjünk le RTL klub szintre, hogy egyből ásnánk el, mert most rosszul megy neki. Nem látunk bele az életébe, én mondjuk ne mis szeretnék, mert nem tartozik rám, szóvla hamarosan úgy is kiderül, mi a baj. Az egész csapat, mit a csapat, a klub romokban, szóval van mit tenni nyáron.
Az FC Barcelonának kötelessége tovább írni Messike történelmét? Hol élsz te? Milyen csapat az, ahol bármelyik játékosnak tartozna bármivel is, egy több mint 100 éves klub? Úristen...Ő tartozik több millió szurkolónak azzal, hogy ha már magára öltheti ennek a csapatnak a mezét, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy az sikeres legyen. Kötelessége tovább írni a Barcának egy játékos történelmét...Jézusom. Teljesen kiégtem....Kash írta:Messi történelmét a Barcának kötelessége lenne tovább írni, mert ő több mint egy játékos, ő A játékos, és tudom, hogy ezt még bizonyítani fogja az elkövetkezendő években.
Melyik három meccsre gondolsz a húszból?Poszi írta:Komolyan mondom vicc ami itt megy... Volt Messinek három rossz meccse, és néhányan már arról beszélnek, hogy az történik vele, mint anno Ronival, és, hogy el kellene adni. Vicc, vicc, és vicc... Roni két és fél idényen keresztül nem csinált semmit, elhízott, éjszakázott...stb. Messinek meg volt három rossz meccse. Nem azt mondom, hogy minden rendben van vele, de azért ne essünk már túlzásokba. Ő is ember, neki is lehetnek rosszabb napjai, meccsei.
Igaz ő sem gép és nem is tragédia ha pár meccsen nem tudja/akarja oda tenni magát viszont most 3 sorsdöntő meccsen nem csinált semmit ami miatt buktuk mindhárom kupát és ha csak nem sérült akkor ez a teljesítmény még tőle is megengedhetetlen! Ha legalább az egyik meccsen odateszi magát akkor biztos egy fronton még állva lennénk...Poszi írta:Komolyan mondom vicc ami itt megy... Volt Messinek három rossz meccse, és néhányan már arról beszélnek, hogy az történik vele, mint anno Ronival, és, hogy el kellene adni. Vicc, vicc, és vicc... Roni két és fél idényen keresztül nem csinált semmit, elhízott, éjszakázott...stb. Messinek meg volt három rossz meccse. Nem azt mondom, hogy minden rendben van vele, de azért ne essünk már túlzásokba. Ő is ember, neki is lehetnek rosszabb napjai, meccsei.
Nem hiszem. Már az Atletico ellen és az azelőtti bajnokikon is ugyanilyen volt. Akkor meg szó sem volt még Tata távozásáról.daffy írta:szerintem az a baja,hogy elküldik az edzőt. nem lehet? ezáltal tele van a puttonya a vezetőkkel. messi mindent a klubnak köszönhet,nem hinném,hogy akkora fallosz,hogy a taktika,keret,neymar,fizetés,bármi hasonló miatt hisztizik
Nem Messi köré kell capatot építeni! hanem az Fc Barcelonát! kell megújítani, hogy újra ütőképes csapatunk legyen!Boixos írta:ez is lazán benne lehet. de akármi is a pálya, a Klubnak tudni kell kezelnie, persze közösen a gyerekkel, ezt a szitut. az elmúlt több, mint harminc évben rohadtul nem egy-egy sztárjátékos miatt "szerettem" a barcát, de messi azért egy olyan kaliber, akiért érdemes lenne megmozgatni minden követ. kezdve mondjuk azzal, h pár tonnányi terhet levesznek róla úgy, h egy olyan brigádot építenek köré, akikkel nem az a szitu, h ha megy messinek, akkor nyerünk, ha meg nem megy, akkor esteleg vért vizelve nyerünk vagy adott esetben zakózunk.Deus írta:Megfordult -e már a fejetekben, hogy akár családi problémája is lehet Messinek? Mármint összeveszett Antonellácskával, és nincsenek jó viszonyban pl... Vagy akár az apjával, ki tudja.
Ez is egy szitu ami befolyásolhatja a játékát.
ez is lazán benne lehet. de akármi is a pálya, a Klubnak tudni kell kezelnie, persze közösen a gyerekkel, ezt a szitut. az elmúlt több, mint harminc évben rohadtul nem egy-egy sztárjátékos miatt "szerettem" a barcát, de messi azért egy olyan kaliber, akiért érdemes lenne megmozgatni minden követ. kezdve mondjuk azzal, h pár tonnányi terhet levesznek róla úgy, h egy olyan brigádot építenek köré, akikkel nem az a szitu, h ha megy messinek, akkor nyerünk, ha meg nem megy, akkor esteleg vért vizelve nyerünk vagy adott esetben zakózunk.Deus írta:Megfordult -e már a fejetekben, hogy akár családi problémája is lehet Messinek? Mármint összeveszett Antonellácskával, és nincsenek jó viszonyban pl... Vagy akár az apjával, ki tudja.
Sőt, az enyémben pont ez fordult meg.Deus írta:Megfordult -e már a fejetekben, hogy akár családi problémája is lehet Messinek? Mármint összeveszett Antonellácskával, és nincsenek jó viszonyban pl... Vagy akár az apjával, ki tudja.
nem akarok kötekedni, de akkor tartanám ezt őszintének, ha akkor is a legnagyobb riválisa társaságát kereste volna, amikor nemannyira jöttek össze az ő dolgai. így ez az egész nekem csak műbalhé, cirkusz, műsor a médiának.Csbal írta:Én szerintem meg emberi volt. Messi mosolygott, vagyis sztem mondott valami bíztatót is neki.Boixos írta: sztem semmi "őszinte" emberi nem volt ebben, hanem inkább az, amit a profi futballista imázsról írtál. egyszerűen javítani akart a róla kialakult képen.
a frankóhoz sztem is inkább az áll közelebb, amiről Mihu is írt. meg azok a fejek, amiket a régebbi aranylabda átadásokon, és a bebukott klasszikusokon szokott mutatni.
Azok a fejek az aranylabda átadáson még évekkel korábban voltak. Azóta rengeteget változott sztem. Aki nem ismeri el hogy érettebb lett sokkal, az direkt kötekedik. Ha Messi tette volna ezt, akkor már mennyben lenne. Attól h a Realban tolja Ronci, attól még lehet elismerni. Nem istenítem, hanem elismerem. Amúgy meg egy clasico után hadd legyen már morcos az ember ha veszít...