Normandia írta:...és persze mindent az Ő szintjén kell mérni. A ligában 25 gólnál tart úgy, hogy zsinórban 7 bajnokin nem játszott, tőle csak CR lőtt többet - 2 góllal -, igaz többet is játszott.
8-at vágott a BL-ben, ami alapján a legeredményesebb szezonját tudhatja maga mögött

, a spanyol kupáról nem is beszélve. Nála ezek a mutatók is kevesek, mert nem játszik jól, pontosabban nem ad bele mindent.
Ha felemlegetik a Barcelonát, akkor az emberek 99%ának egyből Messi ugrik be, ami nem véletlen, hiszen ő a legjobb (mondom ezt úgy, hogy én már évek óta nem bírom az arcát), tehát a fiatalok rászeretnének hasonlítani és a csapattársainak is hatalmas erőt nyújt, amikor látják, hogy a földkerekség egyik legnagyobb zsenije játszik velük egy csapatban. Na ennyi elég is, Messinek úgy gondolom fényesre nyaltam a popóját.
VISZONT!!! Ha Messi egy Bl elődöntőben, ahol az ellenfél áll továbbjutásra, nem képes megszakadni a pályán, akkor a csapattársak mit mondjanak? Hogy gyerünk itt van a legjobb, igaz sz.rik az egészre, de nyerünk, mert itt van, vagy azt, hogy ha ő nem fut, akkor mi sem, hiszen ő az etalon. Engem elképesztően zavar az, hogy az van amit ő mond. Ha Pedro vagy Alexis csinálta volna ezt, Tata egyből lekapta volna őket a pályáról, de Messit nem, mert ő Messi és itt a gond. Ezek után meg majd jönnek a Messi fanok, hogy hát 4szeres aranylabdás, meg egyet villan és blabla. Ilyen téren szépen jelentsük ki, hogy a Real sokkal jobb csapat, mint mi, mert már 9szer nyert Bl-t, többször bajnokságot. Attól, hogy neki 4 aranylasztija van, nem jogosítja fel arra őt, hogy ha nincs kedve futni egy meccsen, akkor ne fusson. Neki ez a munkája, ezt választotta. Mi lenne ha bemennél a munkahelyedre és néha-néha dolgozgatnál, a 8 órás műszakod alatt meg 6 órát nem? 1 nap után repülnél. Dettó ez van nálunk is, csak már nem Barcelona van, hanem Lionel Messi és azt csinál amit akar. Majd ma a Granada ellen ver egy mester hármast és akkor majd elő leszek véve, hogy na ugye ki a király? Csak megint hasonlattal élve, ha 1 nap te dolgozol a legtöbbet, másnap meg sz.rsz az egészre, nem lennél megdicsérve.