davi10 írta: ↑2021.07.20. 13:47:30
Amúgy nem értem, mit vártatok a nyilatkozattól?
Ő személyesen garantálja, hogy Agüero nem fog megsérülni Depay meg 30 gól fölötti szezont hoz?
"they can admire our best player..... of the world" xd A sablon is nehezen megy neki. De azért éreztette hogy ha marad Messi akkor sose lesz lecserélve és mindig kezd.
A kiemelt részre, igen, kb.
Az a különbség hogy tőle nem olyanokat akarok hallani hogy i hope, lets trust, meg talán így talán úgy. Egy szurkoló beszél így, mert nincs ráhatása, csak reméli hogy mi lesz.
Neki az lenne a dolga hogy mondja ki mi a terv és hajtsa végre.
"Sok lehetőséget megvizsgáltunk, végül azért döntöttünk Aguero mellett mert ismeri a ligát, rutinos és igazi gyilkos a tizenhatoson belül. Ismerjük a múltját, tudjuk hogy voltak nehézségei, de az orvosi vizsgálatokon felmértük az állapotát, és úgy látjuk képes újra a legmagasabb szinten játszani, amire a Barcában szükség is van. Kemény előszezon vár rá és sok munka, de tudjuk hogy számíthatunk majd rá és sok örömet fog okozni a szurkolóknak a csapat új centereként."
Na ez sokkal jobban hangzik mint hogy "augero.. kun aguero, ő jó a tizenhatoson belül, igazi befejező, bízzunk benne hogy sikerül formába lendülnie, elkerülik a sérülések és úgy egyáltalán számíthatunk rá és nem lesz tarcsi egészévben a rossz kondija miatt."
Határozottság, céltudatosság, hazugság ha kell és magabiztosság akkor is ha nincs mire vs jaj istenem csak ez a szerencsétlen legyen rendben, jaaj hát csak össze szedi magát
Amit kifelé mutat itt, azt látják a játékosok is. Fontos a vezér szerep. Ez a csávó nem különb mint bárki aki odaülhetne, hol van a vezér alkat?
Ránézek és elég is köszönöm. Egy görnyedt megtört öregember aki nem bízik a játékosokban és nem hisz a saját projektjében, ezt látni rajta.
Tudom tudom, Pep, de komolyan. Elég egy Pepre, vagy Gattusora, Simeonéra, Zizura ránézni és tudom ki a főnök. Amit mond úgy van.
Koeman? Ha nem ismerném az arcát azt hinném a takarító bácsi.
Ha Zizu nem bízott volna az ilyen Assensió félékben, és ha hazudott, hát hazudott, vagy ha tényleg bízott bennük akkor tényleg bízott és őszintén mondta nekik hogy fiúk, ti kva jók vagytok, megoldjátok, senki se állíthat meg titeket, küzdjetek ami a csövön kifér és nyerni fogtok higgyétek el, én hiszek bennetek és bízok bennetek. Küzdjetek. Szerintem sose mondott olyanokat hogy "jaa hát elég gyenge, meg tudom hogy izé ez meg az a hátránya neki, nem is túl jó de bízok benne hogy hát csak össze szedi magát egy kicsit".
Ilyen emberért senki se ugrik tűzbe mint Koeman.
Mindenki tudja hogy Aguero egy db kaki jelenleg, lassú, leépült az izomzata, romlottak a reflexei, könnyű elnyomni, könnyű lefutni és szerelni, lassabban vesz lendületet mint 5 éve és egészegyszerűen már nem elég éles. Nem is lett volna elsődleges célpont, csak azért hoztuk mert Messi haverje és nincs pénz Haalandokra meg hasonlókra. De ha elhoztuk akkor tessék azt mutatni felé is, és a szurkolók felé is hogy bízunk benne és megoldja, és azért döntöttünk mellette mert ő volt a legjobb döntés, és úgy dolgozni vele hogy a beépülése és felépítése meg is történjen. Bízni abban hogy talán rendben lesz és ezt kimondani pláne így, egy szurkolói dolog. Egy vezetedző ne reménykedjen meg jaj istenem csak legyen jól, hanem mondja meg hogy ennyit és úgy fogunk dolgozni keményen hogy testileg felépítsük az embert. És ez csak egy példa. Fejben sem volt hajlandó felépíteni senkit vagy utalást tenni rá hogy dolgoznak rajta, vagy egyáltalán szükséges. Amikor jöttek az egyértelműen mentális okokra visszavehethető hibák annyit mondott hogy bízzunk benne hogy elkerül minket a balszerencse a továbbiakban, nem szivatnak a bírók és amúgy sem hisz a sportagyturkászokban.
Köszönjük a munkád, érezteted hogy keményen dolgozol Ronald, de tényleg.
Szimpi a pali nekem is, elsörözgetnék vele és hallgatnám napestig a meséit és a véleményét a fociról, én is látom hogy izgatott és nagyon örül hogy ott lehet, de ha ő a vezér akkor kicsit nézzen már ki úgy, beszéljen úgy, cselekedjen úgy, és ja hát legyen is az.