Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"they can admire our best player..... of the world" xd A sablon is nehezen megy neki. De azért éreztette hogy ha marad Messi akkor sose lesz lecserélve és mindig kezd.
Nem árulok el nagy titkot: nem volt más lehetőség, de szerintem te is tudod.
Olyan a nyilatkozat, mint Koeman ....Kalapos írta: ↑2021.07.19. 13:43:03https://www.youtube.com/watch?v=7lCJ1Au9X7I
Koeman interjú Barca csatornáról.
Ez alapján a pali kb olyan mint mi szurkolók
Bízzunk benne hogy Depaynak nem nagy ugrás a Barca a Lyonhoz képest, bízzunk benne hogy Aguero fizikálisan oké lesz, bízzunk benne hogy Messi lelkileg és fejben oké lesz, bízzunk benne hogy Garcia bejön
Sok minőségi támadónk van, ott van Aguero, Messi Depay, de talán Fatira is lehet számítani. Kis szünet. Griezmann is tök jó, és még sokan mások xd
Jaj mi lesz itt. Vakon van az ember teljesen, de egyébként szimpi volt ahogy beszélt, egy youtube videótól sokkal többet nem lehet várni.
Barcelonában Lucho óta nincsen hozzáértő szakmai stáb. Megmutatta az élet évről évre, napról napra, meccsről meccsre. Évekig nem jöttek rá, az EB-ből sem fognak.
Ez szerintem is így van. Míg máshol azon gondolkodnak, hogy Zidane-Ancelotti-Pochettino közül ki üljön a padon, nálunk Setien, Koeman, meg Valverde volt az utolsó három. Valverde bizonyított közülük, még ha a fontos BL-meccseknél hibázott is, de top edző biztosan nem volt. Lehet sarazni a játékosállományunk, de azért az szerintem nem igaz, hogy nem lett volna elég erős megfelelően kihasználva azt ahhoz, hogy ha nem is fő BL-esélyesek legyünk, de legalább korrekt harcben essünk ki, és nem 2-8, meg 1-4 egy gyenge formában lévő PSG ellen. A spanyol, olasz csapat remek példa volt az EB-n, a Chelsea is a BL-ben, hogy ez bizony edző kérdés. Vagy fordítva a belgák, ahol a rengeteg világsztár semmit nem tudott mutatni.
Szerintem azért, mert nem volt mit. Én kétlem, hogy az a két pojáca lejárt az öltözőbe és lelkesítő beszédeket tartott.
Egyetértek, szeintem is gáz, hogy az elnöknek ilyet el kell mondania.
Igen,bár,ha külön felkell rá hívni a figyelmet,hogy ki a főnök,az azért jelez valamit.
Alapvetően ez jó kommunikáció, ha már ő marad nekünk, legalább vegyék komolyan. Jó lenne, ha idén a kispadot is használná.
Tisztában vagyok amit írtál! Javuló tendenciát latom nyomokba laporta érkezése óta!bence0330 írta: ↑2021.06.07. 01:19:51A többi kört sokszor lefutottuk, de erre írnék: Azért ne má'. Ebben az idényben egy gyenge, de max közepes edzővel, túl sok 0km-es fiatallal és túl sok reszkető öreggel kiestünk a PSG ellen, behúztunk egy kupát, és a végéig mentünk a bajnokságért, amely az elején vagy 3-4 durva peches körülményen ment el (Barto-Messi, Fati-Cou sérülés, Koeman belerázódási, kísérletező időszaka). A következő évben sokkal komolyabb állományunk lesz (a fiatalok még jobbak lesznek, jobb védőink lesznek, lesz 9-esünk, nem is akármilyen, Fati elvileg játszik, Messi nem lesz 2-3 hónapig depressziós, ésatöbbi), Koeman vagy fejlődik, vagy kirúgják féltávon és jön valaki jobb. Sztem hozunk két kupát (a bajnokságban szinte biztos vagyok, a kupa mázli kérdése is), és korrekt módon esünk majd ki a BL-ből egy City kaliber ellen. Én totál javuló tendenciát látok az elmúlt 1-2 évhez képest, még Koeman megtartásával együtt is. Nem leszünk új Milan, csak még talán nem leszünk top3 klub sem Európában.
Hozzátenném, hogy a Covid hogy megviselt nagy csapatokat, eredmény szintjén még nálunk is jobban: Juve és Pool a legutolsó meccsen érték el a BL-helyeket! Juvénál még csak nem is rajtuk múlt. Mindketten egyeduralkodók voltak 1 évvel ezelőtt a bajnokságukban. Rengeteg meccs volt, a nagyoknak még több, nem volt nyári pihi, a nagyoknak még kevesebb, több nagy játékos sérült le, lett covidos, ésatöbbi. A következő idény egész EU-szinten normálisabb lesz várhatóan, mi is jobbak leszünk, mint ahogy a Pool, Juve, PSG is pl. A mi problémáink kevésbé voltak covid-indikáltak, de azért minket is érintett, ráadásul a mi házi covidunk lemondott télen.![]()
A többi kört sokszor lefutottuk, de erre írnék: Azért ne má'. Ebben az idényben egy gyenge, de max közepes edzővel, túl sok 0km-es fiatallal és túl sok reszkető öreggel kiestünk a PSG ellen, behúztunk egy kupát, és a végéig mentünk a bajnokságért, amely az elején vagy 3-4 durva peches körülményen ment el (Barto-Messi, Fati-Cou sérülés, Koeman belerázódási, kísérletező időszaka). A következő évben sokkal komolyabb állományunk lesz (a fiatalok még jobbak lesznek, jobb védőink lesznek, lesz 9-esünk, nem is akármilyen, Fati elvileg játszik, Messi nem lesz 2-3 hónapig depressziós, ésatöbbi), Koeman vagy fejlődik, vagy kirúgják féltávon és jön valaki jobb. Sztem hozunk két kupát (a bajnokságban szinte biztos vagyok, a kupa mázli kérdése is), és korrekt módon esünk majd ki a BL-ből egy City kaliber ellen. Én totál javuló tendenciát látok az elmúlt 1-2 évhez képest, még Koeman megtartásával együtt is. Nem leszünk új Milan, csak még talán nem leszünk top3 klub sem Európában.
Egyet értek csak én onnan közelítem meg hogy ki volt a padon idén aki több jatek percet erdemelt volna? Piug esetleg.. ez a keret nem elég erős ahoz hogy a "legendakat" padozztasuk és ez nem koeman hibaja első sorban! Es nem hiszem hogy félne padra tenni akárkit a csapatból egyszerűen nincs más...Sonoma írta: ↑2021.06.06. 14:06:55Ha a "rutin" egyenlő a kondició hiányával (mert nálunk ez van), nem tudsz egyensúlyt teremteni. Ha a " rutinos játékos" nembír egy félidőnél többet futni, de fent hagyod a pályán, a fiatalabb játékosnak Egy olyan edzőt, aki nem fél a "legendákat" a padra ültetni, és az edzések mennyiségét, mnőségét nem hozzájuk igazítani. Aki nem bírja a terhelést mehet. Ilyen a profi sport. Könyörtelen. De a győzelemhez ez (is) kell (sajnos).
Fele ennyi savat? Valverde vezette a bajnokságot mikor elküldték, utána tudjuk mi lett. Az, hogy mi a legnagyobb égés az szubjektív:nekem például bőven nagyobb égés, hogy a mágus egy rangadót sem volt képes megnyerni, nem tudom mikor volt utoljára ilyen edző a padon. Az, hogy az utóbbi évek legkiegyensúlyozatlanabb bajnokságában majdnem oda ért a csapat, az tényleg dícséretre méltó. Bár az mutatja a csapat mentális állapotát,hogy amikor kezükben volt a sorsuk összedöltek, mint az ikertornyok. Kíváncsi vagyok mi lett jobb, hogy Ő ül a padon:a védekezés, az erőnlét, a tudatos támadás építés, a mentális felkészítés, a rögzített játékhelyzetek, a taktikai repertoár?Chino írta: ↑2021.06.03. 21:23:08
Tőle is több kellett volna, ha okokat keresünk. Ne varrjunk mindent Koeman nyakába, bár ahogy látom ez a legkönnyebb. Sok összetevője van ennek a dolognak. Valverde fele ennyi savat nem kapott, pedig a játékunk képe is gyengébb volt egy erősebb kerettel, de ami legfontosabb a klub 3 legnagyobb égése az ő nevéhez köthető, legalábbis amióta Barca szurkoló vagyok. (na jó, a 8:2 már Setien volt de nagyrészt az is Valverde szezonja volt)