Mihu írta:Nem a tegnapi meccs miatt. Hanem azért, mert a tegnapi meccs volt neki ebből a műfajból a nagyon sokadik...túl nagy hatalmat szerzett a klubon belül, és a legnagyobb baj az, hogy ezzel vissza is él. Ha egy Pep is fejet hajtott előtte, nem merte megfegyelmezni, mert akkor Messike megsértődik, akkor hozhatunk bármilyen edzőt, nem fog vele tudni mit kezdeni...Ilyen hatalmat egy játékos sem szerezhet a klubon belül. És ez nem csak az FC Barcelonára igaz, hanem egy csapatra sem. Messi előtt is volt sikeres Barca, és utána is lesz. Főleg, hogy ha hoznánk 2-3 sikeréhes, tehetséges fiatalt, mint pl Reus vagy Agüero, akkor nem lenne itt semmi probléma. Messi nélkül is ott lennénk a világ elitjében.
Végre valaki, aki ezt itt meg merte fogalmazni!
Nekem már jó ideje bántja a szememet a hozzáállása és mindaz ami itt folyik körülötte.
Kb. 1 hónapja én is megfogalmaztam itt, hogy el lehetne adni, ha nem képes beállni a sorba, volt is pár cinikus komment.
A képességei alapján a világ legjobb játékosa, de amit már megenged magának a pályán és azon kívül, az demoralizáló az egész klubra. Én azt mondom, ha egy oligarchia vagy arab tulajdonú klub kifizeti a vételárát adjuk oda.
Unalmas már, hogy mindenki Messi boldogságán ügyködik és azt hangsúlyozza, mennyire fontos. Az is fontos lenne, hogy a pályán egy tétmeccsen, ami döntő jelentőségű megszakadjon, küzdjön, hajtson.
Az sem tett jót, hogy más szempontok alapján mérlegelnek az aranylabda szavazáson, mint régen, ezzel a 4 bogyóval teljesen elszállt a ló vele. A dédunokái is dúsgazdagok lesznek, de neki ez sem elég, követelőzik, durcáskodik, hogy még többet szeretne keresni.
Meg lehet nézni az állandóan kigúnyolt CR-t hogyan áll hozzá a meccsekhez. Lehet, hogy hisztizik, nagyképűsködik, de a pályán megfeszül a győzelemért, szerdán a kispadon ülve is nagyobb akarat volt benne, mint Messiben a pályán.
A VB után vagy változik valami a mentalitásában vagy menjen isten hírével oda, ahol őt fizetik meg legjobban a világon, én nem adnék neki egyetlen fillér fizetésemelést sem.
Az árából lehetne venni 2-3 klasszis játékost, akik megszakadnának a pályán az eredményért.