visca el barca írta:az elmult meccseken feltűnően nem tud szabadulni a labdától. és ez nem jó. oké hogy megtartja 5632789 ellenféllel szemben is, de mire felér a golyó vhogy a 16-osig, minden védő visszaér. rászólhatna valaki h kicsit gyorsabban...
Ehhez kellenének a társak. Én direkt odafigyeltem több ilyen szituációnál. Korábban is hasonlóan játszott, hasonlóan indult meg csak tudta tenni a beinduló embernek vagy a lendületből érkezőnek( esetleg Messivel kényszerítőzve). A Bolha és Alba (sok esetben Neymar) távollétében ez nem volt mindig kivitelezhető Cesc például abszolút nem érzi ezeket a beindulásokat, de neki nem is ez a feladata nem akarom felróni) ilyenkor ment bele többet a cselekbe.
Alba visszatérése nagyon kellett neki is, sokat javult azóta a teljesítménye és Neymar is sok lehetőséget biztosít számára.
Ini egyik legnagyobb erőssége, hogy gyorsan, szinte a semmiből képes lendületből támadást indítani, de ehhez kellenek a társak. Egy Adriano-Tello széllel, középen Fabregassal ez nem megy, úgyhogy választhat, vagy megy a visszapassz, vagy egy szélsőnek kigurítani az alapvonal felé, amiből semmi jó nem származik.
Leht, hogy egy kicsit elfogult vagyok vele szemben, mert ő a személyes kedvencem a csapatból, de néha örülök, hogy többet indul meg egyedül, offenzívebb és nem csak a tili-toliban vesz részt. Ő is képes két, de olykor három emberen is átmenni, Neymarral együtt pedig hatalmas gondot fognak okozni bármelyik jobb oldali védelemnek (+Albaval kisegítve), középen pedig Messi rohamozhat.