Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem semennyit, törött kézzel játszottak már játékosok nem is egyszer. Ha csak apróbb a baj, simán mehet a Clásicora is, meg az Atma ellen is szerintem. Aztán persze lehet nem kockáztatunk, de szerintem meg lesz ez oldva.La Pulga írta:Mennyi kiesést jelenthet ez így?
Hat sajnos nem igazan: Busquets, who has a broken bone in his hand, will return to Barcelona. He won't take part in upcoming ESP friendlies. [catradio]palesz77 írta:Busquets, who has a hand injury, will tomorrow leave ESP squad and return to Barcelona. [rac1]
Na, ez szamunkra egesz jo hir, addigra tuti elmulik a gondja - mar ha volt tenyleg -, es kipihentebb lesz a Clasicora. Ugyis a kozeppalyan kellene megfogni oket, remelhetoleg Rakitic se jatszik tul sokat, akkor sikerulhet is.
Legalább valaki nézi a linkelt videóim..Kash írta:Ugyanezt a videót linkelte lentebb Palesz fórumtársunk is.![]()
Ugyanezt a videót linkelte lentebb Palesz fórumtársunk is.
Ezzel egyetértek, de nem a szint miatt. Egyszerűen nem az volt Busquets dolga. Xavi és Ini idejében gyakorlatilag nem volt támadószerepe, max néha, ha üresen hagyták jött 1-1 mélységi indítás. Ini továbbra is nagy formában tolja, de átalakult a szerepköre. Közel se keresik annyit egymást Rakitic-al, mint anno Xavival. Ini most szerel is, továbbá mindig próbál kombinálni az elől levőkkel. Rakitic tipikus box-to-box. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a védekezőfeladatok most sokkal egyenletesebben oszlanak el a 3 kp között, tehát Busquets többet megy előre és többet szervez. A meccsek nagy részében gyakorlatilag mélységi irányítót játszik, így még jobban kijön a játékintelligenciája. most ha Sergi nagyon fent ragad, egyből bezár mögé Rakitic, de néha még Iniesta is. Kicsit hasonló ez is, mint Xavi annak idején. Nem volt benne semmi nagy szám, amikor gyakorlatilag a tavalyi Busquets szerepkörében játszott, de amikor kapott némi szabadságot, egyből kiderült, hogy remekül tud irányítani egy csapatot.S.Agüero írta:Szerintem ez azért is van, mert Xavi és Ini olyan szinten tolta 3-4 éve, meg előtte, hogy Busi nem tudott kimagaslani közöttük, most meg már azért elég nagy szerepet játszik a csapatban.Amúgy azért komoly, hogy gyakorlatilag 7 évnek kellett eltelnie, hogy mindenkinek (majdnem) világossá válljon mennyire komoly szerepe van a csapat sikereiben.
Szerintem inkább azért, mert minden egyes évvel jobb lesz, mint játékos, rutin, éles szituk jó csapatok ellen, egyszóval gyűlnek a játékpercek...tökéletesedik folyamatosan...S.Agüero írta:........
Szerintem ez azért is van, mert Xavi és Ini olyan szinten tolta 3-4 éve, meg előtte, hogy Busi nem tudott kimagaslani közöttük, most meg már azért elég nagy szerepet játszik a csapatban.Amúgy azért komoly, hogy gyakorlatilag 7 évnek kellett eltelnie, hogy mindenkinek (majdnem) világossá válljon mennyire komoly szerepe van a csapat sikereiben.
Ennél többet nem is kell mondani és magyarázni se. Teljes joggal lesz ő a harmadik legjobban fizetett a csapatban, és teljesen hihető hogy az arabok a világ pénzét oda adnák érte.jobban megy a csapatnak a játék, ha Messi hiányzik, mint amikor Sergi.
mondjuk 5 éve ezen sírunk, aztán vhogy mindig lesz pénz mindenrerecrea írta:Ez a hátránya annak, ha sorra nyeri a kupákat egy csapat, ráadásul a kulcsjátékosok jól teljesítenek. Fizetés, bónusz, kinyíló csipák, éhes menedzserek, érdeklődők sora.
Ezt is meg tudnánk oldani klubon belül. Messi kivételével a fizetések felső határa 10-12millió, akinek nem tetszik, mehet rondózni Bale-lel,meg Arbeloával. Vagy van egy kevésbé szimpatikus verzió, 12-3 legjobbat megtartani, a maradék helyeket feltölteni ifikkel,akiknek ugye max 3milla fizetésük,s akkor Neymar is,meg Suarez is kaphat 25-t.palesz77 írta: Ezzel meg egyetértek, valamit jó lenne már tenni ez ügyben.. Bár van egy olyan tippem, hogy úgy a nagyoknak kevésbé érné meg - tuti mutyizás megy a háttérben mindenhol -, szóval nem lesz ilyen.