Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
miihii
KHAL

2013.11.11. 19:18:06

visca el barca írta:
miihii írta:hHát könyörgöm, ebben nincs szava az orvosi stábnak?
nincs. ha tud járni játsszon. ha nincs a pályán kevesebb turista, kevesebb a tv néző. ancelottit szted megkérdezték kell e neki bél?
A speciális nyári edzéstervre értettem ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.11. 19:17:01

miihii írta:hHát könyörgöm, ebben nincs szava az orvosi stábnak?
nincs. ha tud járni játsszon. ha nincs a pályán kevesebb turista, kevesebb a tv néző. ancelottit szted megkérdezték kell e neki bél?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2013.11.11. 18:53:35

http://barcanoticias.blog.hu/2013/11/11" target="_blank ... zeges_lesz

Namostmártényleg, csak akkor ha 100%-os lesz. Hányadszor is? :roll:

Egyik szempontból megértem azt, h nagy a nyomás rajtuk is, maga a játékos, a média, az egyéb "kiegészítők" miatt, akik szeretnék ha mielőbb pályán lehetne. VISZONT. Ugyanezeknek a tényezőknek viszont még inkább érdeküknek kell(ene) lennie, h egy ereje teljében lévő Messit láthasson. Szal most kivételesen kötözzék le valahova és csak akkor engedjék megmozdulni, ha már nagyjából biztosan lehet tudni, h nem újul ki két meccs alatt.

Az utolsó mondat is elég érdekes, ami szerint spéci edzésterv kellett volna Leo-nak. Hát könyörgöm, ebben nincs szava az orvosi stábnak? Akkor miért nem csinálták ahelyett, h most meg rosszallóan kijelenti...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Don Blaugrana 2005
Barça B

2013.11.11. 18:17:15

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... en-2294351" target="_blank Egy kis öröm, az ürömben. Messi: Assasin's Creed The Football :)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.11. 18:08:30

messi porcelán? hát, 10 évente ő is megsérülhet egyszer.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.11.11. 17:54:40

Hihetetlen, hogy pillecukorból van Messi. Idén alig volt jó momentuma a pályán, szinte csak arról hallani, hogy nem megy a játék, megsérül, visszatér, megint vergődik, meccsekre eltűnik. Eddig nem sok érdeme van a csapat szárnyalásában. Nagyon sajnálom, hiszen a kedvenc játékosom és egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy milyen apró momentumokon múlik, hogy valaki kiesik hónapokra. Kubaláék idejében csere sem volt, szinte félholtan játszottak le egy meccset akkoriban, ma meg már a legkisebb gyanúval is lecserélik. Most mondjuk indokolt is volt, de Messi és Adriano nagyon porcelánok.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.11. 16:39:35

Egy kicsi vidámságot próbálok behalászni ebbe a topicba. :D
http://www.youtube.com/watch?v=MAN-kfgA ... 1CF2552B79" target="_blank
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Szuszimester
Jugador del Barça

2013.11.11. 16:13:34

Sziasztok!
Láttam, van rajtam kívül is olyan ember, aki úgy véli, egyszerűen nem kellett volna folyamatosan erőltetni a mihamarabbi visszatérést. Fel nem tudom fogni épp ésszel, hogy ahol a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre, ott nem bírják kimutatni, rendesen megvizsgálni ezt a combizomsérülést. Mit modern eszközök: csak nézni kellett Leo utolsó 2 hónapbeli játékát. Láthatóan nem mert bevállalni semmilyen kockázatot, mert bizony tuti, hogy érezte, hogy valami nem OK. - Emlékszünk a nyilatkozatra: "Messi teljesen rendben van." Hát nem volt! Ne kerülgessük a forró kását, nem kellett volna siettetni a játékot. Magam is fociztam (még most is kispályán), nekem is volt izombeszakadásom - egy évig tartott, míg rendesen elmúlt és ugyanolyan intenzitással mertem terhelni, mint előtte. Jó, nekem nem voltak hiper-szuper eszközeim. De ez pont az a fajta sérülés, amit nagyon nem szabad erőltetni, mert tényleg csak rosszabb lesz. Én mondom: ilyen erőltetett visszatérés mellett csak idő kérdése volt, hogy ebből mikor lesz sérülés. Simán nem kellett volna játszania tegnap, úgyis meg tudjuk oldani már az ilyen meccseket nélküle is. Pihent volna, edzett volna, és két - három hét valódi rehabilitáció után újra rugdosta volna a gólokat. Most meg majd az ágy szélét legfeljebb. EZ bizony az edzői / orvosi stáb hibája most. :?
Szuszimester
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.11. 16:12:28

Azta kutya fáját. Azt hittem kihagyja a válogatott szünetet és kész... Mi meg nem történhet egy éppen csak felépült emberrel egy rossz pálya, meg egy beleszálló védő... Derűlt égből villámcsapás. Az eurobarca cikke 2 hónapot mond, a fcbarcelona.com cikke 6-8 hetet. Nagyon remélem, hogy utóbbinak lesz igaza. A szezon kritikus pontjához ért, a szerencse, hogy a sorsolás most elég kedvező nekünk. Ha 2 hónapos kihagyással számolunk, akkor, akkor az Elche és az Atletico elleni meccsekre épülhet fel... Talán a szezon legfontosabb meccse lesz az. Jobb lenne, ha picit előbb jönne vissza. :D Addig is lesz 2 tét nélküli BL találkozónk, 2 kupameccsünk. A bajnokság viszont nagyon rázós lesz. A Granada még pitinek tűnik (bár tavaly Fabregas megmentett minket az utolsó percben), utána viszont Bilbao idegenben, ahonnan ritkán szoktunk 3 ponttal eljönni, majd a nagyon jó formában lévő Villareal otthon, majd a Getafe idegenben, ahol szintén nagyon kemény meccseket szoktunk játszani... 1-2 embernek muszáj lesz többet magára vállalnia, mert anélkül itt nagyon sokat bukhatunk. Biztató, hogy Fabregas nagyon jó formában van, Alexis lövi a gólokat, Neymar pedig bárki ellen a különbséget jelentheti. Erre a 3-asra úgy kell vigyázni, hogy csak na. Ebből a szempontból talán jól is jött, hogy nem épül a játékunk teljesen Messire, de ez a fogat nagyon kemény lesz. Tatanak Songot is többször be kell majd vetnie, Fabregas ugyanis minden bizonnyal Messi posztján fog játszani.

Idén Messike elég keveset játszott, de a hiánya ilyen hosszú etapra döntő lehet. Meg ugrott neki egy aranylabda, meg további néhány egyéni trófea.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Varatrix
Director del Fútbol

2013.11.11. 15:52:19

shutterisland írta:ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím. :)
Kép

Most ugrik a malac a vízbe amúgy. nem mondom hogy örülök Messi sérülésének, de nagyon régóta érdekel hogy hosszabb távon mire vagyunk jók nélküle. Ez igazi megmérettetés a csapatnak. Örülnék ha eltudnánk hallgattatni azokat a hangokat, akik szerint a csapat egy nulla nélküle. Ezenfelül egy-két embernek sokkal többet kell vállalnia mostantól: Fabregasnak el kell felejteni a rapszódiáit, Sancheznek is állandósítani kell a formáját, Neymar helyzetkihasználásán van még mit javítania. Az már csak öröm lenne az ürömben, ha Pedro is a góllövő cipőében járna meccsekre.

Érdekes két hónap elébe nézünk, én izgatottan várom, de lehet hogy ez csak az én perverzióm volt....
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Rinku
Director del Fútbol

2013.11.11. 15:52:02

Iniestának is volt ilyen időszaka, ő szerencsére kinőtte. Remélem Messi is átesik majd ezen. Fontos meccset csak egyet fog kihagyni, a Villarreal ellenit, de azt a csapatnak meg kell oldania, mint a többit is. Szerencsére már túl vagyunk a legfontosabb rangadón, a második legfontosabb meg nagyon későn jön még, ami lássuk be, jelen helyzetben nagy pozitívum. Megoldja Leo, ahogy mást is megoldott már ezelőtt. Kitartást, cimbora.

Más: srácok, ha nem nagy kérés, 1-2 bannert vagy avatart használhatnátok. Sokkal élénkebb és élettelibb lenne a fórum, baromi szürke tud lenni némely topic ilyen nyersség mellett.
Football, bloody hell. /SAF/
ricko17
Barça C

2013.11.11. 15:44:05

Sziasztok!
Nem sűrűn szoktam ide írni, de olvasom mind1ik topicot. Kicsit felemás érzéseim vannak a sérülésével kapcsolatban. Egyrészről sajnálom, hiszen senkinek nem kívánom, legfőképpen nem neki, másrészről annyira talán nem is bánom. Az elmúlt 2 hónapban amit csinált, az kritikán aluli önmagához képest. Persze még így is kiemelkedő teljesítménye volt Xavi vagy Iniestahoz képest, rúgdosott gólokat, nem is keveset, meg fontosat is, de rossz volt ránézni. Kijött, lejátszotta a kötelező meccseket, de nem sok meccset tudnék mondani mikor élvezte is a játékot. Ez a "csak legyünk már túl rajta" arckifejezés szerintem nem csak nekem tűnt fel és véleményem szerint kicsit kiégett. Sztem nem volt 2 összefüggő hete a nyáron mikor ne játszott volna a világ bármely pontját éppen jótékonysági vagy barátságos meccset, előtte meg utána folyamatosan le volt terhelve. Úgyhogy én nagyon bízom benne, hogy ez a két hónap jót fog tenni neki, újra élvezni fogja a játékot, talán mosolyogni is látjuk majd, és remélhetőleg visszatalál a korábbi ösvényre, mert bár a csapat nyeri a meccseket mégsem érezhető az a hú de nagy dominancia mint ami korábban jellemezte. (Nem csak a Pep-éra)
corol
Entrenador del Barça

2013.11.11. 15:44:01

Az az igazság, hogy először én is az argentin válogatottsággal kapcsolatos összeesküvés elméletre gondoltam, hogy nem akarja a Barca és Ő sem a tulajdonképpen felesleges utazgatást vállalni. Néztem később az ismétléseket, azért kapott egy rendes térdest a combjára, de nem látszott annyira veszélyesnek, lesétált mint már korábban néhányszor.
Na ehhez képest elég [auto_cenzúra] a helyzet, ha ugyanazok a sérülések újulnak ki, akkor nagy gáz van, bár nem vagyok sportorvos.
Reménykedjünk, hogy az orvosi team tud erre a problémára megoldást és ha a rehab hosszabb is lesz, nem töri derékba a pályafutását.
Tomi95
Barça C

2013.11.11. 15:43:32

Valamilyen szinten, 'örülök' Messi kiesésének. Itt az ideje, hogy a csapat feltalálja magát nélküle. Jó párszor láttam azt, hogy odaadják neki a labdát, hogy hátha ő megoldja. Itt az idő, hogy Neymar felvállalja ezt a feladatot is, én elsősorban rá számítok.
nzxtpo
Capitá del Barça

2013.11.11. 15:42:27

Lehet, hogy furan hangzik, de talán jól jön ez a sèrülès, hiszen a bl csoportkör èrdemi rèszèt letudtuk, a bajnokságban következõ meccsek, pedig nèlküle is kötelezõek, bár szerintem az emlitett mèrkõzèseken fogunk pontokat hullajtani, de az a gyanúm, hogy vele sem lenne más a helyzet. Illetve ez a sèrülès kellõen komoly ahhoz, hogy ne hamarkodják majd el a visszatèrèsèt, mint ahogy legutóbb tettèk. Ki tudja,pihenni magát, sokat fog számítani a szezon vègèn, a pihenès, ha sikeres lesz a rehabilitáció, sõt, ez akár arra is jó lehet, hogy a vb-ig is kitartson majd a szezonvègi lendülete.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.11. 15:39:07

shutterisland írta:ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím. :)
Ennél nagyobb öröme ne is legyen ebben a szezonban. :)

Elég hosszú kihagyás ez, de a szezonnak pont abban a szakaszában vagyunk, amikor talán jobban belefér, hogy nem lesz velünk. 2 hónapja van rehabilitációra és a feltöltődésre, tavaszra pedig, amikor igazán nagy szükségünk lesz rá, játékra és gólokra éhesen fog visszatérni. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
davi10
Llegenda del Barça

2013.11.11. 15:27:42

Kicsit sokat sérült. Szerintem el kéne adni...

nem :D

Amúgy most szerencsére nem akkora érvágás, megvolt a Clásico és a Milan oda-vissza, hadd pihenjen!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.11.11. 15:23:54

Ki tudja, lehet hogy így kellett történnie. Nem volt Ő 100%-os már a PSG meccs óta...így legalább remény van arra, hogy ne idő előtt térjen vissza megint, csak akkor, ha tényleg játékra kész. Jobbulást Neki!
Rivaldo-A Legnagyobb.
JustOneQuestion
Barça B

2013.11.11. 15:19:27

neobarca írta:Izomszakadás. Remek. Idén akkor már nem léphet pályára.
Várhatóan ezeket a meccseket hagyja ki: Granada, Ajax (BL), Athletic Bilbao, Cartagena (Király-kupa), Celtic (BL), Villarreal, Cartagena (Király-kupa), Getafe, Elche.
Ha minden igaz, az Atl. Madrid ellen tér majd vissza.
Kemény lesz nélküle, de legalább megmutathatjuk, hogy Messi nélkül is jó ez a csapat és tudunk nyerni... :wink: Én nem vagyok betojva. 8)
Szerintem betojva senki sincs, de ezzel ugrott talán 2 aranylaszti is..ideit mondjuk eddig sem tartottam az övének, de jövőre így egy gólkirályi cím se lesz..ez esetben a VB-n nagyot kell majd játszani..CR meg jobb ha ki se jut ;)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.11.11. 15:16:46

Én sem aggódok, csak itt köszön vissza az, hogy erőltették tavaly év végén a BL-ben, holott értelme sem volt, meg most idény elején, mikor újra fájdalmai voltak. Az meg mondjuk külön dühítő, ahogy tegnap játszott a Betis. Könyök mindenhol ott volt, volt pár írtózatos belépő is. Eleinte azt hittem pont ezek miatt, csak óvatosságból hozzák le, nehogy komolyabb baj legyen belőle, erre tessék... :?
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.11.11. 15:13:25

Remélem, hogy most nem fogják elkapkodni a visszatérését. Gyóguljon meg, ne essen vissza kéthetente. Egy sérülés soha nem jöhet jó időpontban, de jobb, hogy nem tavasszal, vagy nagy rangadók idején ütött be. Szünet is lesz pont, és január elején-végén újult erővel térhet vissza. A szerencse meg az ebben a helyzetben, hogy Alexis kitűnő formában van, és néha Neymar is hajlandó berúgni ahelyett, hogy lepasszolná, így nem lehetetlen a pótlása.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.11. 14:53:44

Izomszakadás. Remek. Idén akkor már nem léphet pályára.
Várhatóan ezeket a meccseket hagyja ki: Granada, Ajax (BL), Athletic Bilbao, Cartagena (Király-kupa), Celtic (BL), Villarreal, Cartagena (Király-kupa), Getafe, Elche.
Ha minden igaz, az Atl. Madrid ellen tér majd vissza.
Kemény lesz nélküle, de legalább megmutathatjuk, hogy Messi nélkül is jó ez a csapat és tudunk nyerni... :wink: Én nem vagyok betojva. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
bali 15
Director del Fútbol

2013.11.11. 14:27:24

Szerintem adjunk hálát annak, hogy egy olyan edző van most a háznál aki elismerte a Messi függőséget, és legalább dolgozik valami alternatíván.

Régebben ha Messinek nem ment akkor az egész csapatnak nem ment.
Most viszont ha neki nem megy akkor megy Alexisnek és Neymarnak.
Persze a játékunkon így is meg fog majd látszódni a hiánya, de szerintem padlóra nem kerülünk.

Amúgy előre szólok mindenkinek, hogy senki se csodálkozzon ha majd tavasszal, különösen a dél amerikai játékosok egy becsúszást se mernek majd bevállalni. Már akkor tartalékolni fog mindenki a VB-re...
Nem Ede72
Jugador del Barça

2013.11.11. 14:25:32

Nem is baj,legalább pihen egy kicsit ha már a nyári haknifoci miatt nem sikerült...az elmúlt hetekben amúgy is csak sétálgatott a pályán (már amikor játszott)
Visszajön, aztán ráver zselére vagy 20 gólt!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.11. 14:21:45

szerencse a szerencsétlenségben, hogy a bl meccsek már nem számítanak, a kupa ugyancsak alibi, a bajnokságban pedig a villarreal elleni hazai és a bilbao elleni vendég meccs az, ahol nélküle húzós, a granadát és a getafét azért illik messi nélkül is legyőzni.
az atletico elleni idegenbeli derbi amúgy január 12.-én lesz, az még 2 hónap, addigra remélem visszatér.

ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím. :)
Válasz küldése