Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.11. 14:16:59

The Club’s medical services confirmed after tests this Monday morning that Leo Messi has a torn hamstring muscle in his left thigh and is expected to miss the next 6 to 8 weeks. :(

Being out for 6 to 8 weeks, Messi wil miss games against Granada, Ajax, Athletic, Cartagena, Celtic, Villarreal, Cartagena and Getafe.

Valahogy éreztem, hogy ez nem egy 1-2 hetes sérülés lesz. Nem kell siettetni a visszatérését, várjuk csak meg, amíg tényleg 100%-os lesz. Addig meg Neymar vagy Cesc mehet középre.

Jobbulást, Leo!
Adam Philip
Barça B

2013.11.11. 13:52:42

Nem akarok senkit riogatni, de ha jól értem, amit egy spanyol oldalon írtak, akkor Messi 6-8 hétre esett ki. (Remélem valamit félre értettem és az a hét, csak nap akar lenni).

Edit: Sajnos nem értettem félre.....
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.11. 11:04:21

Ha lehet ilyet mondani, akkor a sérülés leglább most jött "jókor", hisz úgyis válogatott fordulók jönnek.
Várom a miharabbi diagnózis ill. híreket a felépülés időtartamáról.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.11. 10:37:05

Az elmúlt években embertelen mennyiségű meccset játszott, ráadásul idén nyáron valóban nem sikerülhetett úgy a felkészülése, ahogy kellett volna. Én is amellett vagyok, hogy innentől kezdve nem kell siettetni a visszatérését, addig amíg tényleg nem lesz teljesen egészséges.

Idén úgy néz ki, hogy nagyjából meg tudjuk oldani a pótlását, amikor a pályán volt, akkor is érződött, hogy kevésbé épül rá a csapat, mint a korábbi években. Ugyanakkor természetesen továbbra is ő a legnagyobb fegyverünk, úgyhogy értelemszerűen fontos, hogy ismét teljes értékű legyen, de jelenleg a bajnoki meccseinket talán meg tudjuk oldani nélküle is, a BL továbbjutás már megvan, a spanyol kupában meg amúgy sem játszana még az elején szerintem. Arról nem is beszélve, hogy itt van még a válogatott szünet is.

Van idő tehát rendbe hozni és jó lenne, ha sikerülne is, mert főként tavasszal nagy szükségünk lesz egy bombaformában lévő Messire.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
diagonal
Jugador d'estrella

2013.11.11. 10:03:03

Gareth Tello írta:Most már ott tartok, hogy nem érdekel, hogy két hetet hagy ki vagy három hónapot, de könyörgöm, vizsgálják meg rendesen, 3537282-féle módszerrel, a legújabb technológiákkal, a legkiemelkedőbb orvosok segítségével, állítsanak fel egy normális diagnózist, és kúrálják ki Messikét úgy, hogy amikor visszatér, viszonylag rövid időn belül ismét önmaga lehessen. Mert az nem megoldás, hogy siettetjük a visszatérését, aztán csak az lesz megint, hogy lézeng a pályán, nem mer belemenni a test-test elleni küzdelembe, kevésbé energikusan játszik, aztán újra megsérül.

Kapjon egy hosszabb pihenőt, ha az kell, de ennek a sérüléshullámnak valamilyen módon véget kellene vetni.
Gondolod nem a legjobb orvosok vannak rajta a dolgon? A világ legjobb játékosáról van szó, szerintem a háttérben itt nagy fejtörés meg próbálkozás mehet orvosi vonalon attól hogy kifelé semmit nem mondanak. Pont ezért aggódom mert láthatóan nem tudják megoldani egyelőre.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.11. 08:40:04

Most már ott tartok, hogy nem érdekel, hogy két hetet hagy ki vagy három hónapot, de könyörgöm, vizsgálják meg rendesen, 3537282-féle módszerrel, a legújabb technológiákkal, a legkiemelkedőbb orvosok segítségével, állítsanak fel egy normális diagnózist, és kúrálják ki Messikét úgy, hogy amikor visszatér, viszonylag rövid időn belül ismét önmaga lehessen. Mert az nem megoldás, hogy siettetjük a visszatérését, aztán csak az lesz megint, hogy lézeng a pályán, nem mer belemenni a test-test elleni küzdelembe, kevésbé energikusan játszik, aztán újra megsérül.

Kapjon egy hosszabb pihenőt, ha az kell, de ennek a sérüléshullámnak valamilyen módon véget kellene vetni.
connor
Jugador d'estrella

2013.11.11. 02:32:10

Kezd elegem lenni ebből a sérülésesdiből... Szép és jó, hogy Messi minél hamarabb vissza akar térni, de ha még nem teljesen egészséges, ha egyetlen rúgástól újra fáj neki, akkor semmi értelme, akkor keresni kell egy olyan megoldást, ami lehet hosszabb gyógyulási időt vesz igénybe, de utána nem kell 2-3 meccsenként újra meg újra küszködnie vele. Mi a lócitromot csináltak a Barcelona és az argentin válogatott orvosai a nyáron ?! Azon a szinten ahol egy ekkora sztárt, ekkora pénzekért kezelnek elvárható lenne, hogy a legjobb megoldást találják meg, ne csak olyat, mai ideig-óráig használ. :roll: A másik dolog pedig a média. Miért nem lehet rendesen leközölni, hogy mi is a helyzet. Ha Abidal,Puyol és Tito esetében le tudta közölni a csapat, hogy mi van (mindegyikük komoly gondokkal küzd/küzdött), akkor ez Messi esetében nem értem miért okoz gondot. Mert az nyilvánvaló, lassan már egy mezei szurkolónak is, hogy Messi nem épült fel teljesen, úgy tették rendre a csapatba. Az, hogy 100%-os pedig csak vakítás. Nem hiszem, hogy a szurkolók elfordulnának tőle, ha ki kellene hagynia 2-3 hónapot.
Zolibacsi
Barça C

2013.11.11. 00:24:50

Gareth Tello írta:Official: Messi has a thigh injury, more tests tomorrow #fcblive
[-o<
Remélem addig nem küldik a pálya közelébe, míg az orvosok azt nem mondják, hogy na ez az ember képes végigfutni 90 percet (irónia). Jöjjön vissza februárba vagy januárba, csak legyen toppon újra.
Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról! - Curt Carlson
diagonal
Jugador d'estrella

2013.11.10. 23:35:26

csababarca írta:Ezzel az ősszel kigolyózta magát az aranylaszti esélyesek közül,ezek a sérülések nem kellettek volna...
Kár, remélem akkor odadobják Ribérynek, bár,hogy Cé így lövi a gólokat, ilyen mennyiségben (persze,ő nem a kicsik ellen szedi meg magát,nem... :roll: ), toronymagas esélyes lett szerintem. Pont a legjobbkor nyomja,szavazatleadás előtt van bombaformában,ez eléggé hatással lehet a cuccra.

Messit meg műtsék meg,csavarozzák össze,találjanak ki valamit,aztán majd januárban találkozunk. Felesleges erőltetni,mióta megsérült először ősz elején, majd visszatért,azóta látszik,hogy félti,nem teszi oda magát rendesen.
Most úgyis válogatott szünet lesz, lehet komolyabban foglalkozni a foltozással.
Szerintem nagyon Ribéry-nek áll ez már így. Tudom, elvileg nem számít ki milyen címet nyert, csakis a játékos teljesítménye, tudása, de mégis nehezen tudom elképzelni hogy ne vegyék figyelembe mit nyert Ribéry a Bayernnel, azon túl tényleg nagyon jó szezonja volt és most is jól megy neki egyelőre.
Messi miatt meg eléggé aggódok. Ez az egész valamikor az előző szezonban kezdődött, mikor megsérült a PSG elleni BL meccs előtt, aztán ott bejött még csereként és tudott is segíteni így valahogy nagy nehezen továbbjutott a Barca, de totál sérült volt látszott, fél perceket álldogált egy helyben. Azóta én úgy érzem, persze szigorúan önmagához képest, hogy nem az aki volt. Persze voltak nagyszerű meccsei azóta is, de valami mintha nem lenne teljesen ok. Aztán most ezek a sorozatos sérülések, nagyon meglátszik a játékán idén, ha játszik is visszafogott, kevesebbet vállal.
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.10. 23:08:26

éppen a legutóbbi meccse után mondtam, hogy végre visszatért...bár azok a sérülések?! elég sejtelmesek voltak... nos a baj tovább gyűrűzik, ugyanaz negyedszer is? valami itt nem tiszta.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.10. 23:00:51

nem tűnt komolynak, bízom benne, hogy a válogatott szünet után végre vége lesz ennek a pech szériának.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.10. 22:55:57

Ezzel az ősszel kigolyózta magát az aranylaszti esélyesek közül,ezek a sérülések nem kellettek volna...
Kár, remélem akkor odadobják Ribérynek, bár,hogy Cé így lövi a gólokat, ilyen mennyiségben (persze,ő nem a kicsik ellen szedi meg magát,nem... :roll: ), toronymagas esélyes lett szerintem. Pont a legjobbkor nyomja,szavazatleadás előtt van bombaformában,ez eléggé hatással lehet a cuccra.

Messit meg műtsék meg,csavarozzák össze,találjanak ki valamit,aztán majd januárban találkozunk. Felesleges erőltetni,mióta megsérült először ősz elején, majd visszatért,azóta látszik,hogy félti,nem teszi oda magát rendesen.
Most úgyis válogatott szünet lesz, lehet komolyabban foglalkozni a foltozással.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem Ede72
Jugador del Barça

2013.11.10. 22:31:57

Rumig írta:Elég furcsa nekem, h miután kb. 5 szezont végignyomott sérülésmentesen úgy, h közben felrúgták, faragták rendesen, most különösebb behatások nélkül is folyamatosan izomsérüléseket szenved. Itt valahol valami (felkészülés?) nagyon félre ment. :-k

Milyen felkészülés?
Végig haknizta a nyarat Messi és barátai címszóval...
Biztos kellett egy kis kp. kifizetni az adóhatóság büntetését.... :oops:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.10. 22:10:51

Official: Messi has a thigh injury, more tests tomorrow #fcblive
[-o<
Rumig
Entrenador del Barça

2013.11.10. 21:58:41

Elég furcsa nekem, h miután kb. 5 szezont végignyomott sérülésmentesen úgy, h közben felrúgták, faragták rendesen, most különösebb behatások nélkül is folyamatosan izomsérüléseket szenved. Itt valahol valami (felkészülés?) nagyon félre ment. :-k
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.09. 11:31:33

Lionel Messi ● Top 10 Goals ● Argentina ● 2005-2013
http://www.youtube.com/watch?v=L0VLSLr7wP8" target="_blank

Elképesztő. =D> Az az első két gól nálam mindent visz. 8)
Poszi
Jugador del Barça

2013.11.08. 17:27:52

Messinek leáldozott a csillaga fociban, így akár át is térhet a kosárlabdára, bár tudtommal ez ott nem szabályos. :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=DFeWsZzl ... _A&index=4" target="_blank
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.07. 20:12:55

Raúl, Messi és a többiek
Azért az a 0,79 nem rossz. :)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.07. 13:56:11

PPP írta:
visca el barca írta: van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...
:lol: és messi azért keres csak 15 milliót, mert a barca rátukmálta, vagy csak azért írta alá a szerződést, mert azt hitte, hogy megint valami unicef jótékonysági programról van szó. de a legvalószínűbb, hogy a pénzéhes riválisával szemben ő az Argentín Árvák Alapítványa javára utalja a 15 millát :lol: "such a good boy"
kettejük közül nem messivel kellett alkudozni x hónapon keresztül... :lol:

mellesleg 33-34 éves korban inkább eltudom képzelni messiről h a newellsben tolja fillérekért. ronaldoról vhogy nehezen hiszem h majd a sportingba megy levezetni.

amugy meg nincs ezzel semmi baj, csak egy reflektálás volt arra mait shutter írt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.07. 13:52:29

Igen most mindketten nagyon jó keresnek de ha már nem úgy a szekér nekik akkor biztos nem kapják meg az évi 15-20 millát,ellenben egy arab vagy egy amcsi esetleg ruszki klub ha kell akkor akár azt is megfizeti majd nekik; Eto --> Anzsi macskakaja= évi 20 milla. 8)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
PPP
Barça B

2013.11.07. 13:42:12

visca el barca írta: van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...
:lol: és messi azért keres csak 15 milliót, mert a barca rátukmálta, vagy csak azért írta alá a szerződést, mert azt hitte, hogy megint valami unicef jótékonysági programról van szó. de a legvalószínűbb, hogy a pénzéhes riválisával szemben ő az Argentín Árvák Alapítványa javára utalja a 15 millát :lol: "such a good boy"
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.07. 12:59:35

épp azért mondtam, hogy ha belassul, akkor lehet, hogy középcsatárt csinálnak belőle, mert érkezni, befejezni, fejelni és lőni akkor is fog tudni. :)
inkább az, hogy ha elmegy levezetni valahova.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.07. 12:46:03

visca el barca írta:
shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.

szóval a messi vs ronaldo versenyben felé kell kerekedni alaposan. :mrgreen:
ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.
ronaldo se fog élete végéig a balettben táncolni, van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.07. 12:44:46

shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.

ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.07. 12:23:50

mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.

Válasz küldése