Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2007–08 40 mérkőzésLionel85 írta:Hihetetlen, hogy pillecukorból van Messi. Idén alig volt jó momentuma a pályán, szinte csak arról hallani, hogy nem megy a játék, megsérül, visszatér, megint vergődik, meccsekre eltűnik. Eddig nem sok érdeme van a csapat szárnyalásában. Nagyon sajnálom, hiszen a kedvenc játékosom és egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy milyen apró momentumokon múlik, hogy valaki kiesik hónapokra. Kubaláék idejében csere sem volt, szinte félholtan játszottak le egy meccset akkoriban, ma meg már a legkisebb gyanúval is lecserélik. Most mondjuk indokolt is volt, de Messi és Adriano nagyon porcelánok.
A speciális nyári edzéstervre értettemvisca el barca írta:nincs. ha tud járni játsszon. ha nincs a pályán kevesebb turista, kevesebb a tv néző. ancelottit szted megkérdezték kell e neki bél?miihii írta:hHát könyörgöm, ebben nincs szava az orvosi stábnak?
nincs. ha tud járni játsszon. ha nincs a pályán kevesebb turista, kevesebb a tv néző. ancelottit szted megkérdezték kell e neki bél?miihii írta:hHát könyörgöm, ebben nincs szava az orvosi stábnak?
shutterisland írta:ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím.![]()
Ennél nagyobb öröme ne is legyen ebben a szezonban.shutterisland írta:ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím.![]()
Szerintem betojva senki sincs, de ezzel ugrott talán 2 aranylaszti is..ideit mondjuk eddig sem tartottam az övének, de jövőre így egy gólkirályi cím se lesz..ez esetben a VB-n nagyot kell majd játszani..CR meg jobb ha ki se jutneobarca írta:Izomszakadás. Remek. Idén akkor már nem léphet pályára.
Várhatóan ezeket a meccseket hagyja ki: Granada, Ajax (BL), Athletic Bilbao, Cartagena (Király-kupa), Celtic (BL), Villarreal, Cartagena (Király-kupa), Getafe, Elche.
Ha minden igaz, az Atl. Madrid ellen tér majd vissza.
Kemény lesz nélküle, de legalább megmutathatjuk, hogy Messi nélkül is jó ez a csapat és tudunk nyerni...Én nem vagyok betojva.