Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont megelőztél,hatalmas troll a fazon
Szerintem nem kellett volna átengednie, de valami tisztességes befejezés illett volna abban a helyzetben! Ha berúgja, senki egy szót sem szólt volna, de úgy rúgta el, mint, ha én kerültem volna helyzetbe az első klasszikusomon!ktm írta:Nem tudom, van aki komolyan gondolja Pique-n kívűl, hogy Munirnak át kellett volna engednie a azt a labdát? Munir jobb helyzetben volt, kapuval szemben, be kellett volna lőnie, nem átengedni.
Csak Munir nem tudott róla ezek szerint.Nero. írta: Már a 4. gól után nagyon sumákolt Pique a többiekkel. Szerintem megvolt beszélve hogy vele is lövetnek egyet a végén ha már a korrekt madridisták ennyire rákészültek.
Már a 4. gól után nagyon sumákolt Pique a többiekkel. Szerintem megvolt beszélve hogy vele is lövetnek egyet a végén ha már a korrekt madridisták ennyire rákészültek.ktm írta:Nem tudom, van aki komolyan gondolja Pique-n kívűl, hogy Munirnak át kellett volna engednie a azt a labdát? Munir jobb helyzetben volt, kapuval szemben, be kellett volna lőnie, nem átengedni.
Amúgy meg jellemzően Ronaldonak, vagy olyannak szól be aki korábbi csapattársa, nyilván nem véletlen mert jóban vannak, csak ezt ugye a sokan túloldalt nem képesek felfogni, és úgy viselkednek mintha Piqué felgyújtotta volna a Bernabeut.Yokozuna írta:Aki anti madridista, az eleve szimpi. De Piqué ezen túl is a Barca ikonja, hadd fütyüljék. Nélküle nehéz lenne, de vele mindenre képes ez a Barca. Jöjjön egy újabb 2:6!
Én kicsit sem bánom, őt ez maximálisan motiválja és feltüzeli állítása szerint, szóval remélem, hogy oroszlánként tépi szét az összes madridi támadót!Deus írta:Mai cikkről szólva, hát nem csodálom. Nagyon kapni fogja az ívet a hófehér katlanban.![]()
Mondhatni megérdemli... Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből.
Nemigazán tudok róla,csodálkozol?mess2009 írta:ez elég "ciki" mert ebből akár az is lejöhet, hogy minden Spanyol bíró utálja Piquet kvázi a Barcátdefender3 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... adrid.html
Piqué egy (sport)politikai atombomba.
egyáltalán van katalán bíró is a mezőnyben?
ez elég "ciki" mert ebből akár az is lejöhet, hogy minden Spanyol bíró utálja Piquet kvázi a Barcátdefender3 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... adrid.html
Piqué egy (sport)politikai atombomba.
Kihagyott egy edzést, és veszélybe került a játéka az ukránok ellen. De nem tűnik komolynak az eset. Szerintem akkor sem játszana ma, ha egészséges lenne.brownieheaven írta:Lemaradtam valamiről, és időközben ő is lesérült?