Miksi Józsefné írta:Elmondanám neked hogy nem minden az aminek látszik. Messi maximálisan betartja a taktikai feladatát, mikor mondtam a páromnak,hogy miért nem megy Messi lefelé mondta hogy minek menne nem az a feladata hogy ott rohangáljon az egész térfelén. Én pont végig őt figyeltem és láttam hogy mindenhol ott volt, de az első félidőben ha megnézed a visszajátszást mindenki szerette volna hogy Neymar gólt rugjon , Alvestől ment a labda mindig a másik oldalra Neymar felé és teljesen ki volt vonva Messi a játékból.Meglehet nézni , ha mindenki Neymarra játszott akkor ő ott mit csináljon középen ahol a taktikai utasitás értelmében be van állitva 4 védő közé .Nyilván Neymar látványosabb hogy fel alá megy e szélen senki nem tartja fel csak amikor már a kapu elé ér. Most ha Messi Tello helyén rohangál most akkor nem tudom hogy akkor mi szükség van Tellora. Tatának ha nem tetszik cserélhet, Messi elfoglalná a régi helyét , Neymart középre rakni és már teljesen más lenne a kép és meg lennének elégedve Messi rohangálásával fel és alá. Már unom,hogy lustázzák meg leértékelik,holott végig huzza ugy a meccset hogy állandóan ott van amikor kell de nem az ő hibája hogy nincs kivel összejátszani.Mikor Fabre bejött megkönnyebbültem mert rögtön életet lehelt a játékba és látszott hogy jön az örömfoci és jött is a gól. Azért nemcsak nézni kell egy meccset hanem érteni is hogy mit és miért történik az a pályán ami van.
Ezt te sem hiszed el, vagy akkor nagyon jó hiszemű vagy. Hol játszottunk mindent Neymarra? Kikerült a balosra a labda, ahol Neymar maga megcsinálta a helyzeteket. Azért ez elég nagy különbség. Ez meg óriási nagyon blőrség, hogy Neymarral akartak gólt rúgatni. Pont Neymar volt az, aki a 2. félidőben pont Messire játszott rá, még akkor is amikor nem kellett volna.
Az Messi taktikai feladata, hogy nincs játékban? Az első félidőben sztem 1 kézen meg tudom számolni hányszor volt nála a labda. És nem azért, amit te írsz, hogy szimplán nem passzoltak neki. Elsétálgatott, másrészről nem kérte a labdát. Ez óriási különbség attól, hogy "betartotta" a taktikát. Akkor korábban miért rohangált állandóan vissza labdákért? Az összes meccsen ezt csinálta, a tegnapi leszámítva. Nem tud kivel összejátszani? Ezt bizonyítja az utóbbi évek góltermése. Gyenge meccse volt, ennyi, de nem kell valótlanságokat belemagyarázni. Kár, hogy ilyenkor nincs futási statisztika.