A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
"The young footballer has been sent to PSG Sub-21, and from the Parisian club they assure that he still lacks quality and maturity to compete at the highest level. "Zozzy 5 írta: ↑2026.02.04. 22:12:17ez mondjuk számomra annyira nem meglepő (persze az ifi egy kicsit az), nem is értettem, mit gondol, hogy majd milyen, az itteninél sokkal fontosabb szerepkört fog ő betölteni ezzel az ügyeske szintjével a tavalyi BL győztesnél. az viszont komoly lenne, ha ezt nem mondták volna meg neki előre és suprise jelleggel közölték vele az ifi keretetaz utánpótlás azért jó kis pofon, én azt hittem, hogy a barcelonai padról átül a párizsira több pénzért és kb ennyi van ebben a sztoriban. na mind1, legalább jó sok pénzt kap, és automata váltós kocsival szelheti a francia dombokat.
Arda Turan, Antione Griezmann?Chino írta: ↑2026.02.04. 10:33:02Julian Alvarez a legújabb hírek szerint annyira nem is tűnik lehetetlen feladatnak. Az Atmából mindenképpen távozni akar és a PL-be sem vágyódik, burkoltan pedig többször megfogalmazta, hogy szívesen jönne a Barcába (nagy vágya, hogy együtt játsszon Pedrivel stb.) Az Atma azért nem az a csapat, aki olyan hietetlen jó üzleteket csinál eladás terén, plusz Casadó iránt is hevesen érdeklődtek, ami Gallagher távozásával még sürgetőbb lett. Ha bele lehetne vonni az üzletbe még reális lehetne az argentin leigazolása.
ez mondjuk számomra annyira nem meglepő (persze az ifi egy kicsit az), nem is értettem, mit gondol, hogy majd milyen, az itteninél sokkal fontosabb szerepkört fog ő betölteni ezzel az ügyeske szintjével a tavalyi BL győztesnél. az viszont komoly lenne, ha ezt nem mondták volna meg neki előre és suprise jelleggel közölték vele az ifi keretet
Azért vettünk már rendszeresen embereket, minden szezonban jöttek, viszont megragadni nem nagyon tudtak. Inkább haszonnal mentek tovább.ocsike83 írta: ↑2026.02.03. 13:39:01Inkább a "szegény ember vízzel főz" esetét érzem. Költene ő, de nem tud.
Illetve ami ma megy a piacon, az lassan a madridi páros kivételével Spanyolországban megfizethetetlen. No name játékosokért, horror összegek mennek.
Tényleg jó ez az irány. A rengetek apróért összeszedett fiatalból ha már 2-3 bejön, akkor az ajándék.
Egyedül a Barca B IV. ligás szereplésében érzek egy kis gyengeséget. Oké, hogy a játékpercek megvannak, de az mégis magyar szinttel mérve a megye I. Oda nem mennek játékosok fejlődni.
Jó lenne ha a nagy tehetségeket legalább egy spanyol II-ben lehetne szerepelteti. Azt gondoltam, hogy majd a Pique vezette Andorra erre jó lesz. De talán Áronon kívül nem ment oda senki.
Inkább a "szegény ember vízzel főz" esetét érzem. Költene ő, de nem tud.
Az utóbbi években talán az egyetlen játékos, akit tényleg sajnáltam, hogy elmegy, bár még korai igazán komoly következtetést levonni, viszont a távozásának a körülményei nem voltak igazán szimpatikusak. Az idei évet még az Atleticben töltötte volna, ami neki nem tetszett, mert mindenképpen az A-csapatba akart menni, pedig azért komoly perceket ő is Santi Minánál kapott, Albert Sanchez alatt inkább kiegészítő játékos volt.Alcantara írta: ↑2026.02.03. 09:31:45Tegnap miatta néztem a Mallorca-Sevilla meccset. Nem okozott csalódást itt sem. Dobok egy összefoglalót, ebben a lényeg benne van, kimondottan jól játszik, remekül cselez, két gólban is döntő érdemeket szerezett. Csakhogy árnyaltabb legyen a kép róla, a Sevilla egyenlítő góljánál is sikerült érdemeket szerezni a labdaeladással.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 19:25:41
Ő mondjuk Rashford helyett egy jó csereopció lehetne, jóval olcsóbban, felteszem, monitorozzuk, mit csinál. Csak sajtóhírekben találok visszavásárlási opciót (bár inkább elővételi jogot emlegetnek), hivatalos közleményben nem, szerintem nem tudni, mi ott a helyzet, elvileg valami van. Meg az 50%-os továbbértékesítési.
Rashfordnál én is kicsit olcsóbb alternatívát keresnék, ha szűkösek lesznek a lehetőségeink, nem azért, mert az angollal bármi bajom lenne.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=aiHGUKg3YeQ
Tegnap miatta néztem a Mallorca-Sevilla meccset. Nem okozott csalódást itt sem. Dobok egy összefoglalót, ebben a lényeg benne van, kimondottan jól játszik, remekül cselez, két gólban is döntő érdemeket szerezett. Csakhogy árnyaltabb legyen a kép róla, a Sevilla egyenlítő góljánál is sikerült érdemeket szerezni a labdaeladással.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 19:25:41Ő mondjuk Rashford helyett egy jó csereopció lehetne, jóval olcsóbban, felteszem, monitorozzuk, mit csinál. Csak sajtóhírekben találok visszavásárlási opciót (bár inkább elővételi jogot emlegetnek), hivatalos közleményben nem, szerintem nem tudni, mi ott a helyzet, elvileg valami van. Meg az 50%-os továbbértékesítési.
Rashfordnál én is kicsit olcsóbb alternatívát keresnék, ha szűkösek lesznek a lehetőségeink, nem azért, mert az angollal bármi bajom lenne.
hú, pont hétvégén mondtam a Unitedes barátomnak, hogy Martínezt nagyon szívesen elnézegetném a Barcában. egy igazi harcos, Mascherano profilú belső védő, ami nagyon hiányzik nekünk hátulról Inigo óta. gyors, jól nyeri a párharcokat, jól helyezkedik és extra labdával, ahogyan fel tudja passzolni középen a vonalak között, ráadásul bal lábas. ami hátránya, hogy alacsony (176 cm), szóval mellé jobb valami tornyot berakni párjának, amivel mi nem állunk jól, illetve hogy sérülékeny, és hogy a határozott agresszivitása néha át tud menni alattomos belépőkbe. és amúgy kizártnak tartom, hogy olcsó lenne, Carricknél eddig alapember - hacsak nincs vmi lejáró szerződés sztori.
Ez nem ilyen egyszerű.recrea írta: ↑2026.02.02. 07:34:34Mondjuk néhány saját nevelésű kulcs játékost köszönhetünk ennek a szabálynak meg hogy nem ment csődbe a klub.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
A stadion nincs kész, csövön vagyunk hitellel, más kluboknak tartozunk átigazolási díjjal, Messi sincs még kifizetve tudtommal, “megkérjük” Lewát, h ne rúgjon több gólt, mert fizetni kell (ezeket leírni is röhejes)…én nem látom, hogyan lehet prioban egy Alvarez 100 m + 15 m körüli fizetéssel, de lehet én nem értem a klub gazdasági működését.
Az olajos csapatokon kívül szinte minden csapatnak van tartozása. Főleg stadionépítések után. A Real is nemrég kezdte törleszteni és ők is elég szűkösen vannak. Már mikor a stadiont építették is sok részét el kellett adniuk, amit újra el kell kezdeni építeni, mivel elrontották a hangszigetelést és nem lehet semmilyen koncertet adni, ami újabb bevételkiesés és újra be kell nyúlni a pénztárcába, most pedig a klub 5 %-át árusítják ki egy amerikai befektetőnek. Ráadásul a stadion nevét is minden bizonnyal eladják egy szponzornak. Jelenleg azt kommunikálják, hogy marketing okokból lett a Santiago Bernabeu helyett csak Bernabeu, de még magán a létesítményen is hagytak egy jókora üres teret a jelenlegi neve előtt.recrea írta: ↑2026.02.02. 07:34:34Mondjuk néhány saját nevelésű kulcs játékost köszönhetünk ennek a szabálynak meg hogy nem ment csődbe a klub.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
A stadion nincs kész, csövön vagyunk hitellel, más kluboknak tartozunk átigazolási díjjal, Messi sincs még kifizetve tudtommal, “megkérjük” Lewát, h ne rúgjon több gólt, mert fizetni kell (ezeket leírni is röhejes)…én nem látom, hogyan lehet prioban egy Alvarez 100 m + 15 m körüli fizetéssel, de lehet én nem értem a klub gazdasági működését.
Valahogy így van. Én sem tudom mit gondoljak Julian Alvareről, de elméletbenbence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
Annyi a kérdés, meglesz-e az 1:1. Ha nem akkor nyilván 1-2 olcsó igazolás fér csak bele, ha meg véletlen igen, akkor azért gondolkodni már lehet Alvarezen is, megint más kérdés, ennyit megérne-e nekünk, de szerintem lehetőségünk simán lenne akkor rá.
megválaszolom: Elnökválasztás jön ott, semmi nem drága, mármint szavak szintjén.
Mondjuk néhány saját nevelésű kulcs játékost köszönhetünk ennek a szabálynak meg hogy nem ment csődbe a klub.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
Ő mondjuk Rashford helyett egy jó csereopció lehetne, jóval olcsóbban, felteszem, monitorozzuk, mit csinál. Csak sajtóhírekben találok visszavásárlási opciót (bár inkább elővételi jogot emlegetnek), hivatalos közleményben nem, szerintem nem tudni, mi ott a helyzet, elvileg valami van. Meg az 50%-os továbbértékesítési.
Már eléggé offoltunk.
Már eléggé offoltunk.
Végül 8,2 millióért viszi a PSG. Szerintem elsősorban nála is a pénz, ami döntött. Flick kiemelte a Juvenil A cserepadjáról, külön edzéstervet dolgozott ki neki és látszott, hogy számít rá. Ha eltelt volna mondjuk 1,5 szezon és még mindig a minimumon lenne a játékperce még érthető is lenne a dolog, de ha azt gondolta, hogy egy fél év alatt itt majd stabil csere lesz elég naiv volt. Nem tudom mit hoz a jövő, de a PSG-ben sokkal durvább konkurenciája lesz. Csak az ő korosztályában ott van Zaire-Emery vagy Mayulu, de egy Fabian Ruizt, Kang in Lee-t sem lehet könnyű kiszorítani. Mindenesetre szurkolok neki, meglátjuk mi lesz.bence0330 írta: ↑2026.01.26. 22:37:27Részemről ez irreálisan magas összeg (függetlenül attól, mi lesz belőle, és mondjuk a véleményemmel ellentétben valami remek játékos lesz), nem is értem, de örülök neki. Ha tényleg közelebb vagyunk ezzel az 1:1-hez, akkor pláne. Sok sikert, kivéve ellenünk.
Én az egyiptomit nagyon gyengének látom, rajta kívül szerintem jobb fogásnak tűnnek az új igazolások, de persze ezt nem lehet előre tudni.
Ez az uru gyerek tényleg szélsőbekk? Azt látom, hogy megindulni tud az üres területekbe, de a fizikuma meg a mozgása nekem inkább egy középhátvédé, vakon biztosan annak mondtam volna. Lehetne ő ilyen Gvardiol-Aké féle kétposztos valaki.