2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ki más tudna erre válaszolni mint én?balinteer írta:Hogy tudom aktiválni az IL listát? Fontos lenne, hogy tudjak bónusz embert felvenni.
Fél négykor előtt úgy mentem el aludni, hogy 7-5-re vezetek, de még Anthonyt benthagyom, mert így hozhatja az FGM-et is, aztán lehet 8-4 is belőle. Erre hozott egy kemény 4/16 field goal mutatót és pont 3 turnovert szedett össze, amivel kikaptam FG%-ban és TO-ban is...neobarca írta:Újabb győzelem és már a 3.hely. Szoros volt a végére.nemrég még utcsó voltam... Gyerünk tovább.
Az, többszörös bajnok.balinteer írta:Úgy érzem Bob hasonlóan gondolkozunk a csapatokról, NBA-ről,játékosokról, remélem eddig már többszörös bajnok vagy és ez az én kikövezett utam a győzelemhez.
Én is Crabbet terveztem felvenni holnap. Hát már nem fogom.balinteer írta:Végbe ment szerencsésen a csere, plusz fel tudtam venni Crabbet is az FA-ről, így sikeres hétnek tekintem az előzőt.
10-2-re nyertem az előző hetet Krisz ellen, így szerencsére kapaszkodok a középmezőnyben. Bár a héten most hátrányba vagyok (kösz,Klay) még bármi lehet.
Ezt majd mások eldöntik, de remélem nem lesz senkinek gondja vele. Dieng jó all around emberke még ha most az elmúlt két meccsen keveset kapott. Green abszolút jó, Crawfordot meg feltétlen akartam ha már kikerült, mert pocsék vagyok hármasokban, de akkor majd keresek mást. D: Nekem a célom a hely teremtés volt, 3-4-5 emberes cserékben gondolkoztam másoknál is, mert jön vissza lassan Noel és nem tudok kit kitenni. Bougtot is kitettem, pedig nagyon nem akartam, de így meg talán visszavehetem Amir helyett. LMA meg tisztában vagyok vele, hogy majd akkor fogja kiültetni POP amikor egyébként a legnagyobb szükségem lenne rá adott héten.balinteer írta:Ez az utolsó ajánlatod már nagyon tetszett, Aldridge nekem megér egy Dieng-Green duót. Főleg, hogy nem őt szeretném keepelni a későbbiekben.
Deal-deal üzlet.
Nekem hely kell, másra kicserélheted.balinteer írta:Bob, nagyon tetszik az ajánlatod, itt is megírom, csak még Brogdont nem akarom elcserélni, picit meg akarom várni, hogy alakul a sorsa.
Később mindenképp érdekelne ez a dolog.
Nem muzsikált a csapatod jól a héten, bár nálam meg többen kihagytak. Sajnálom,hogy Ross utcsó tripláját nem fogadták el, mert akkor X-re hoztam volna.PCsabi írta:Ha nem állítok csapatot, akkor is több kategóriát hozok.
Köszönöm. Tömören röviden.Bob_Marley írta:Gratulálok