2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nos ezt tényleg jól látja Michaa, nálam, ha van egy ember aki abszolút cserélhetetlen, akkor az a görög.MichaaBee írta:Szerintem esélytelen, valószínűleg Durantet is könnyebb elhozni perpill Kamajtól, mint a Görögöt.balinteer írta: Egyébként érdekességképpen Kamaj, ha felajánlom neked az első és a harmadik kört, valamint Harrist, odaatad volna érte Giannist? Ez lett volna a másik próbálkozásom, ha Mesiljával nem tudok megállapodmi.
Szerintem esélytelen, valószínűleg Durantet is könnyebb elhozni perpill Kamajtól, mint a Görögöt.balinteer írta:Basszus, nekem nagyon rosszul jött ez a Butler csere, a Timberwolwesban szerintem nem lesz olyan szabad szerepe, mint a Bullsban, vissza is fognak esni a számai.![]()
Egyébként érdekességképpen Kamaj, ha felajánlom neked az első és a harmadik kört, valamint Harrist, odaatad volna érte Giannist? Ez lett volna a másik próbálkozásom, ha Mesiljával nem tudok megállapodmi.
Mondjuk simán eltűnhet az emberhátrány 1-1 jó teljesítmény után, Curry 8 triplás meccs, Davis 40/15-ös meccs, Gobert meg mostanában azt hiszi magáról, hogy ő ShaqCumbee írta:Pár nap után semmilyen kérdés nem lesz már itt. Csak végigfutottam rajta reggel, szóval lehet nem pontos a dolog, de úgy emlékszem, hogy kb 7 játékossal lesz több nálad a héten, szóval túlságosan nem izgulok...
Pár nap után semmilyen kérdés nem lesz már itt. Csak végigfutottam rajta reggel, szóval lehet nem pontos a dolog, de úgy emlékszem, hogy kb 7 játékossal lesz több nálad a héten, szóval túlságosan nem izgulok...PCsabi írta:Huhh, kamaj, elég kemény párharc volt!![]()
Hét elején tényleg azt hittem, hogy még KD nélkül is megversz, és csak a szombati játéknap előtt éreztem, hogy meglehet a győzelem, mert hétvégén több játékosom volt.
Döntőben Cumbee, valószínűleg hasonló izgalmakkal, szerintem ő kicsivel esélyesebb, de legalább az egymás elleni eredményben jobb vagyok